anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

selam kızlar
cumanız mubarek olsun hamiş hamiş dua edin bize de olur mu ben daha adet olmadım. bakalım salıya kadar olmazsam test yaptırcam

aslında dükkandaki oturduğum tekerlekli koltuk berbat.. eşim halletti sağolsun.. adam akıllı yaslanamıyorum.. oturarak çalışanlarada Allah kolaylık versin.. minder getirecektim evden unuttum ellerim dolu çıktım evden..
bu aralar başdönmesi oluyor bende nedense.. normal yemek yiyorum.. suyumu da yeterli içiyorum..
acaip bir baş ağrısı da var.. az önce kaan kocatepenin sayfasında okudum da.. normalmiş başağrısı bu haftalarda..

hı aklıma geldi de akşam eltimlere gittik .. doğurdu doğuracak.. adetine göre 40. haftası 25 mayısta doldu ama bebek 2 hafta geriden geldiği için çarşamba doldurmuş oldu 40. haftayı.. bekliyorlar yani.. odalardan konu açıldı da.. özel oda 150-200tl gibiymiş günlük fiyatı,
sen aklıma geldin de sordum işte :) hastanede de sorarım :)
ama bence eğer normal doğum olacaksa 1 gece için okadar para vermeye gerek yok.. normal doğumda 1 günde çıkarıyormuşlar..
eltimin arkadaşı çarşamba saat 16 da falan çamurumsu kan gibi bişiysi gelmiş.. sancısı olmamış.. yemeyimi yiyim de gideyim demiş :) nekadar rahat kız vallahi..
gitmiş ki 3-4cm açılması olmuş :) sancısı gelmeyince de sunni sancı vermişler saat 19 gibi.. saat 22:00 de doğurmuş.. sonraki gün öğlen de taburcu olmuş..

selam kızlar
cumanız mubarek olsun hamiş hamiş dua edin bize de olur mu ben daha adet olmadım. bakalım salıya kadar olmazsam test yaptırcam

hoşgeldin canım benim.. dualarımız bebiş isteyen herkezle, inşallah sende kavuşursun kuzuna.. Rabbim hayırlısını versin tubişim

Kesinlikle değer Kopri.Ki çok cüzi bi fiyat.. Ebelerin muamelesi bile farklı olur..10 kişinin çığlık çığlığa yattığı, ebelerin işi yaparken iiydi de şimdi niye bağırıyosun vs laflar ettikleri bi ortamda asla doğurmak istemem.Ki doğum kaç kez başımıza gelicek Allah aşkına...hrs'de normal doğum 2300tl...doktorumun gireceğini bilsem kesinlikle orda özel oda derim. Hala kararsızım.

canım ben şimdi KK da şu ayrı odalar için şubat 2010da yazı okudum da.. vip odalar 500TL yazıyor.. aklım karıştı.. haftaya cuma gidicem.. sorarım ben.. emin olamadım açıkçası..
para heryerde kendini sevdiriyor canım :) olmayanlar napsınlar.. yatıp ölsünler mi :) tabi imkanı olan ayrı oda tutar da , şahsen ben 300-500 1-2 geçe için ayırabilecek durumda değilim.. Allah büyük bakalım ozamana kadar halimiz ne olacak..

koprim hamişlik nasıl gidiyor bakalımmmm....Baş ağrısı malesef hamilelerde oluyormuş.İnşallah çabucak geçiverirr:)

hoşgeldin canım benim.. dualarımız bebiş isteyen herkezle, inşallah sende kavuşursun kuzuna.. Rabbim hayırlısını versin tubişim

bir önceki mesajda yanlış bişiy yazdığımı fark ettim de :) tubiş demişim.. karıştırdım kusura bakma kuşum..

koprim hamişlik nasıl gidiyor bakalımmmm....Baş ağrısı malesef hamilelerde oluyormuş.İnşallah çabucak geçiverirr:)

sağol cnm .. şimdilik bir sıkıntımız yok çok şükür.. baş ağrısına da çözüm bulurum bir şekilde.. bilgisayara bakmamaya çalışıyorum çoğunlukla.. dışarıya bakıyorum.. dalıp dalıp gidiyorum :)
seni sormalı.. sen neler yaptın.. sende durumlar nedir..

Son düzenleme:

Canım aman olmasın zaten bencede fazla bilgisayardada oturmamaya çalış.Dışarıya bak ama dalıp dalıp gitmeee

Benimi sandın yoksa ben uzun zamandır girmiyordummm topiğe

baştaki S harfini okuyunca sana yordum nedense :)
sarıkalemlik = serafine :) jeton sonradan düştü..
yavrum o da bu ay farklı ilaç kullandı inşallah işe yaramıştır..

geçen gün büyük görümcem çaya gelmişti bize.. konu domatesten falan açıldı yeni almıştım da..
sakın yemeyin domates salatalık dedi.. niyeymiş dedim.. almanyadan geliyomuş hastalık varmış dedi..
şok oldum..
şimdi de haberini buldum.. acaba türkiye oradan ithal etmişmidir ki.. ama almanyaya da ispanyadan gitmiş sebzeler..
Domates, salatalık ve marul aklandı | Almanya | Deutsche Welle | 10.06.2011

Tamm cnm gittiğinde bir sor bakalım...İmkanın olup olmaması ayrı bir şey...Ama gereksiz görme. Sen de bebeğin de değerlisiniz ve o kötü muameleleri haketmiyosunuz. İmkanlarını zorla derim. O güne kadar k.validenlerin sizi sömürmesine izin vermezseniz bile birikebilecek bir para çünkü...

haklısın canım da.. ben herhalde 10 kişiyle birlikte inliycem o odalarda :) bizim borçlar bitmek bilmez.. eve tek maaş giriyor (dükkandan kazancımız yok diyecek kadar az) eşimin 1500 lirası.. evin kirası ve borçlar derken bize bişey kalmıyor anlıycan aç karnımızı doyurduğumuza şükrediyoruz.. bebişime ciciler alabilirsem ne mutlu.. 6-7 ay var işte zaman gösterecek.. :)
biraz acitasyon yapmış oldum gibime geldi :) ama gerçekler işte..

ya benim şu dükkanın önündeki tretuvara bişiyler koymam lazım.. en az 5-6 tane çocuk geliyor oturuyor.. bir sürü çöp atıp gidiyorlar.. çöplük oldu resmen.. bir de kürtçe konuşuyorlar yaw 7-8 yaşında bebeler.. uyuz oldum iyice.. acaip terbiyesizler..
2-3 gün önce gelmişler abla ateşin varmı diyorlar sigara içecekler.. utanmıyormusun dedim böyle bir şey istemeye.. git babandan iste dedim.. babam zaten biliyor demez mi.. bir de acaip cümleler kurdular kovmak zorunda kaldım.. dönüp laf atıyorlar.. en sonunda bağırarak defolun gidin dedim kapıya çıkıpta.. çocuk ta demez mi sen defolusun.. ağzım açık kaldı..

vAH vAH BAKIYORUM EN SON 10.06 DA YAZILMIŞ BİŞEYLER.Kopri de olmasa iyice sahipsiz kalacak bu topic..

Nerelerdesiniz kızlar..Hadi hamişler dağıldı diğer topiclere ya medi,misti,akıllım,sevsena,eray sizler neredesiniz..?

Ben haftasonunu iple çekiyorum.pazar günü regl günüm babalar gününde eşime güzel bir süpriz olur inşallahh..

Eğer olmazsa iğne tedavisine başlayacağım...

Sizlerde ne var ne yok?

ilaç tedavisine şiddetle karşıyım
önce sperm testi sonra rahim filmi
LÜTFEN kızlar yaaa
almayın hormonları boşuna

Tatlım ben hepsini yaptırdım,tüm hormon testleri,eşimin testleri,rahim filmi hepsi normal.1,5 senedir bekliyorum..

son bir kez daha sperm testi yaptır. 3 ay üst üste yapıldı mı?
ne bilim ben klomen çok ürkütüo beni
herşey normalse ve yumurtluosan zaten ne gerek var ki klomene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…