hihi :) yavaş yavaş birilerini görünce sevindim valla topicte.
trilaylom sen nasılsın nası gidio
hey millet
dağıldık hepimiz yahuu
napıonuz nasıl hayat
hey millet
dağıldık hepimiz yahuu
napıonuz nasıl hayat
günaydın kızlar,ben geldiiimmm, uzun bir tatil arsından sonra. çok özledim hepinizi ama niye kimse yok buralarda, haziran topiğimi açtınız yoksa ben göremedim, varmı yeni güzel bir hamilemiz? nerelerdesiniz
Yok tatlım yeni topik açmadık.Ztn ne zamandır doğru düzgün hareket kalmadı topikte. Yoğunluktan mıdır bilemedim.
Sen ne zamandır girmiyosun acaba? En son hamile gurbet abla var. Beklemede vardı hatırladığım...
Sen naptın? Tatil nasıldı? Bebeğin cinsiyeti belli oldu mu bakim?:)
tatil güzeldi 3 hafta tatil yaptımbebeğimiz erkek isim düşünüyoruz şimdi, alışveriş yapıyorum yavaş yavaş bişeyler almaya başlayayım dedim sonunda sıkışmayalım, bi sürü kıyafet aldım çok eğlenceli küçücük şeyler almak, sürekli onun için bişeyler almak istiyorum öyle işte, geldim buralardada kimse yok merak ettim, eskisi gibi takılmıyor kimse demekki, senin nasıl gidiyor
tatil güzeldi 3 hafta tatil yaptımbebeğimiz erkek isim düşünüyoruz şimdi, alışveriş yapıyorum yavaş yavaş bişeyler almaya başlayayım dedim sonunda sıkışmayalım, bi sürü kıyafet aldım çok eğlenceli küçücük şeyler almak, sürekli onun için bişeyler almak istiyorum öyle işte, geldim buralardada kimse yok merak ettim, eskisi gibi takılmıyor kimse demekki, senin nasıl gidiyor
Selamlaaarrr
Cumanız hayrolsun kızlar :)
ben uykuya doyamıyorum hala ya...
bir de belim ağrıyor 2 haftadır.. sırt üstü yatınca yana zor dönüyorum..keşke bulantım olsaydı da şu bel ağrısı olmasaydı..
sizi de özledim şenlenin artık biraz yaw..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?