anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

son bir kez daha sperm testi yaptır. 3 ay üst üste yapıldı mı?
ne bilim ben klomen çok ürkütüo beni
herşey normalse ve yumurtluosan zaten ne gerek var ki klomene

Herşey normal ama yine de olmuyo..Yumurta takibi yapmak için de klomen kullandırıyolar.Hem her ay yumurtlayacağız diye bir şey yok muş...Her ihtimale karşı ilaçla 2 3 tane yumurtluyosun. bu bnm 4 . kullanışım zaten son defa.Sonra da iğne veriyolar.4 defa ama ben en fazla 2 defa denerim onu da ..Ki inş gerek kalmaz..

Benden de Tünaydın kızlar..
artık pek yazmamaya karar verdim.. ben yazınca herkes susuyor nedense..

pınarım.. Rabbim hakkında hayırlısını versin.. inşallah senin de yüzünü güldürür..

dün sabah erken kalktık pazar olmasına rağmen.. gittik oyumuzu attık, sonracıma da vurduk gezmenin gözüne.. buna ihtiyacım varmış meğer sabah 10,30-11,00 gibi evden çıktıysak.. akişam 18,00de geldik eve :)

slm canlarim nasilsiniz ne var ne yok
gidacim insALlah hayirli haberlerini bekliyoruz anacim senindeee

kopisim gez anacm gez yarin bebk olunca biraz kisitlanir gezmeler tadini cikar

ben pek muhabbetinize katılmıyordum ama sizinkileri okumak güzel oluyordu nereye kayboldu herkes yaz geldi diye mi böyle oldu diyeceğim ama geçen sene bu zamanlar acayip heyecanlı konuşmalar geçiyordu:92:

Son düzenleme:
Allah yüzünü güldürsün inş. Ama her ne olursa olsun vardır bir hayır bunu da unutma.

slm canlarim nasilsiniz ne var ne yok
gidacim insALlah hayirli haberlerini bekliyoruz anacim senindeee

Sağolun kızlar..Herşeyin hayırlısı tabiii...Olmuyorsa da vardır bi hayır...

kopikkk
deme öle kız deli
kocaman olmuşun sende maşallah
kontrolün ne zaman karnın çıktı mı

kopikkk
deme öle kız deli
kocaman olmuşun sende maşallah
kontrolün ne zaman karnın çıktı mı

cuma günü tam 12.haftalıkken gidicem.. karnım falan yok sanırım.. kendi göbeğimden fark edemiyorum.. ama son bahardan beri kilo aldığım çok belli.. ozaman rahat olan çok sevdiğim bir pantolonum vardı.. o şimdi azıcık sıkıştırıyor.. dün de lcw den kot aldım.. boyu kısa olanı yoktu daha kestircem .. üstüne azıcık bol bir gömlek aldım.. 2 ay idare ederler herhalde beni.. hamile kıyafetlerine baktım.. pek fazla seçenek yoktu ama 2 tane bebişli tshirt aldım.. ağustosta giyerim artık.. fiyatları uygundu dayanamadım aldım işte :)

oh iyi yapmışın
güle güle sağlıkla giy inşallah
bizde 20+2 olmuşuz :)
ctesi detaylı vardı ii dedi dr
4D azcık baktı yüzünü gösterdi sonunda hanım :)
çok seçilmese de ben beğendim kızımı :)

selam kızlarr
ya ben adet olmadım bugün progestan biteli bi hafta oldu. bende bi arkadaşımı hastaneye ziyarete gitmiştim sabah dayanamadım test yaptırdım. saat 3 de çıkacak sonucu hayırlısı. kendimi hazırlıyorum yoktur bişey diye üzülmicem çıkmassada :)

evet, size de maşallah :) Rabbim herkese sağlık versin.. anayada bebişede.. bekleyene de..
4d resim vermedi mi doktor :) daha farklı bir heyecan katıyor sanki onlar.. bana öyle geliyor..
benim elti de cuma gününden beri hastanede.. doktor demiş 1 hafta kontrol altında tutalım.. 40 haftası bitti, hem kendi kaşındı şimdi de kuduruyor çıkmak istiyorum diye.. çocuk maşallah hareketli hala, hani doğuma 1-2 gün kala durgunlaşıyormuş derler ya.. bebek gelme niyetinde değil sanırım :) nst de azıcık sancı çıkıyormuş ama doğum başlayacak kadar değil.. sunni sancı vericez demişler.. kolayı bulsa hastaneden kaçacak :)
odasındaki bir bayana sunni sancı vermişler sabahtan tuvalete gitmiş pat diye bebek çıkıvermiş... ondan da korkmuş bizimki.. illa sezeryan yapsınlar diye tutturdu akşam.. bugün ona uğraşacaklar, doktorlarla konuşacaklar.. hayırlısı bakalım

hayırlısı gülüm.. :) inşallah bu ayki ilaçların etkisi olumlu olur.. sende güzek haberler verirsin inş :) gözüm üzerinde.. sonucu yazmaya unutma

hayırlısı gülüm.. :) inşallah bu ayki ilaçların etkisi olumlu olur.. sende güzek haberler verirsin inş :) gözüm üzerinde.. sonucu yazmaya unutma

unutmam kopricim ya unutur muyum bilgisayar başındayım zaten netten bakıcam hemen ilk yazacağım yer burası olumluda olsa olumsuzda.. :)
bugün bi arkadaşım doğum yaptı sabah onun yanına gittim ay ne şirin bi bebişti :)

Akıllım bıdıkım..
bacım neden bu sessizliğin.. okadan mı çok yoğunsun anam..

sayfa açık kalmış kuzum
yoğun olmak çok basit kalır
hem yoğun hem çıkmazdayım (iş anlamında)

ah canım benim Allah kolaylık versin..
insan stres te yapıyor.. inşallah tez zamanda toparlanırsınız..
ama buranın da sohbetini çok özledik yaw..

hakkında hayırlısı olsun canım bizde tayin olduk mardine gitmeden bütün kontrollerimi yaptırmak için tahlil verdim yine geciktii benim regl taşınmadan önce iyi oldu benimde 3 gibi çıkacak hayırlısıylaa :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…