son bir kez daha sperm testi yaptır. 3 ay üst üste yapıldı mı?
ne bilim ben klomen çok ürkütüo beni
herşey normalse ve yumurtluosan zaten ne gerek var ki klomene
Günaydın diyorum ısrarla:)
Topiği terkedenlere de burda kalanlara da...
Hayırlı haftalar hepinize....
Günaydın cnm...
Sana da hayırlı haftalar...Bu haftasonunu iple çekiyorum..Bnm için dua edin pleaseeee....
Allah yüzünü güldürsün inş. Ama her ne olursa olsun vardır bir hayır bunu da unutma.
Benden de Tünaydın kızlar..
artık pek yazmamaya karar verdim.. ben yazınca herkes susuyor nedense..
pınarım.. Rabbim hakkında hayırlısını versin.. inşallah senin de yüzünü güldürür..
dün sabah erken kalktık pazar olmasına rağmen.. gittik oyumuzu attık, sonracıma da vurduk gezmenin gözüne.. buna ihtiyacım varmış meğersabah 10,30-11,00 gibi evden çıktıysak.. akişam 18,00de geldik eve :)
slm canlarim nasilsiniz ne var ne yok
gidacim insALlah hayirli haberlerini bekliyoruz anacim senindeee
Benden de Tünaydın kızlar..
artık pek yazmamaya karar verdim.. ben yazınca herkes susuyor nedense..
pınarım.. Rabbim hakkında hayırlısını versin.. inşallah senin de yüzünü güldürür..
dün sabah erken kalktık pazar olmasına rağmen.. gittik oyumuzu attık, sonracıma da vurduk gezmenin gözüne.. buna ihtiyacım varmış meğersabah 10,30-11,00 gibi evden çıktıysak.. akişam 18,00de geldik eve :)
kopikkk
deme öle kız deli
kocaman olmuşun sende maşallah
kontrolün ne zaman karnın çıktı mı
cuma günü tam 12.haftalıkken gidicem.. karnım falan yok sanırım.. kendi göbeğimden fark edemiyorum.. ama son bahardan beri kilo aldığım çok belli.. ozaman rahat olan çok sevdiğim bir pantolonum vardı.. o şimdi azıcık sıkıştırıyor.. dün de lcw den kot aldım.. boyu kısa olanı yoktu daha kestircem .. üstüne azıcık bol bir gömlek aldım.. 2 ay idare ederler herhalde beni.. hamile kıyafetlerine baktım.. pek fazla seçenek yoktu ama 2 tane bebişli tshirt aldım.. ağustosta giyerim artık.. fiyatları uygundu dayanamadım aldım işte :)
oh iyi yapmışın
güle güle sağlıkla giy inşallah
bizde 20+2 olmuşuz :)
ctesi detaylı vardı ii dedi dr
4D azcık baktı yüzünü gösterdi sonunda hanım :)
çok seçilmese de ben beğendim kızımı :)
selam kızlarr
ya ben adet olmadım bugün progestan biteli bi hafta oldu. bende bi arkadaşımı hastaneye ziyarete gitmiştim sabah dayanamadım test yaptırdım. saat 3 de çıkacak sonucuhayırlısı. kendimi hazırlıyorum yoktur bişey diye üzülmicem çıkmassada :)
hayırlısı gülüm.. :) inşallah bu ayki ilaçların etkisi olumlu olur.. sende güzek haberler verirsin inş :) gözüm üzerinde.. sonucu yazmaya unutma
Akıllım bıdıkım..
bacım neden bu sessizliğin.. okadan mı çok yoğunsun anam..
sayfa açık kalmış kuzum
yoğun olmak çok basit kalır
hem yoğun hem çıkmazdayım (iş anlamında)
selam kızlarr
ya ben adet olmadım bugün progestan biteli bi hafta oldu. bende bi arkadaşımı hastaneye ziyarete gitmiştim sabah dayanamadım test yaptırdım. saat 3 de çıkacak sonucuhayırlısı. kendimi hazırlıyorum yoktur bişey diye üzülmicem çıkmassada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?