anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

Crafty canım benimmm 20+2 maşallahh çok sevindimm günler geçtikçe kızına kavuşmaya yaklaşıyorsunn.Fıstık güzeldir eminimmm .Kaderide güzel olsun inşallah canım benim...Daha dün hamilelik haberini vermişsin gibi geliyor banaa :))ne çabuk geçiyor günlerr.

aynen aynen :) sanki daha dün gibiydi craftynin totemi :) 15 martta söyleyecekti :) ama 12sinde söyledi :) rabbim herkeze bu mutlulukları yaşatsın..

aynen aynen :) sanki daha dün gibiydi craftynin totemi :) 15 martta söyleyecekti :) ama 12sinde söyledi :) rabbim herkeze bu mutlulukları yaşatsın..

aminn canımm inşallahh koprimmm hamişlere hayırlı doğummm olmayana hayırlııı bebişler nasip etsin inşallah :)

sonuç geldi negatif.

boşver canım.. üzme kendini sakın ha, bu ay doktora gitme, ilaç kullanma, kafaya takma.. gerekirse topiğe bile girme yani..
nekadar takmıyoruz desekte hele ilaç kullanılırken insan bir başka ümitleniyor..
Rabbim hayırlısını versin gülüm..

canım hayırlısı olsun hakkında ben negatifi görmeye alışkın olduğum için duygusuzca sonucu bekliyorumm napalım canımmm Allah vaktini ve zamanını biliyor.Moralini bozma lütfen biraz sonra bende negatif diye yazarım herhalde ....

Oh bee nihayet hareketlenmişsiniz biraz...
Sabah Şüküş aradı bi tahlilim verdi sonucunu sölemek için aramış. Bi de ben bu cmt randevumuz var sanıyodum, meğer 25'ine yazmış ikili için.
Doktorcum geç olmuyo mu dedim. Yoo dedi, sat 25 Mart olunca olmuyo. Ama dedim biz 1hft önce gidiyoduk. Tmm o zaman bu hafta yapalım her halukarda 11hafta dolmuş olacağı için problem yok dedi.
Kafam karıştı ultrasona göre mi sata göre mi yapılıyo bu ikili?Crafy bi yorum yapp

tabii ki ultrasona göre yapılır akıllım :)

önemli olan usg gelişimi sıpanın

canım yanlış anlama bişiy sorucam, sana 1 hafta önden gidiyorsun diye konyadaki doktor mu demişti yoksa şükran hnm mı? hani kendisi de onayladı mı 1 hafta önden gittiğinizi..
hem geçen sefer sana ne dediydi şüküş, 45mmden büyük olması lazım bebişin diye seninki de 42mi neydi..
sonracıma.. şu kaan kocatepenin sayfasında diyor ki o ikili teste bazı doktorlar 11-14hafta testi derlermiş.. yani 14.haftaya kadar yapılabilirmiş.. ama aralık topiğinde de bazı hanımlara doktorlar 13. hafta geç diyormuşlar..
benim kafa iyice şaşkoloz oldu.. benim randevu cuma gününe, ama ikili test yapıcaz demedi tam 12 haftalık oluyorum..
bilgili biri bizi aydınlatsa ya :)

teşekkürler kızlar
üzülmedim desem yalan olur.
görünce üzüldüm ama geçti. :)
zamanı değilmiş demekki. birdahaki aya nasip kısmet :)

Her ikisi de öyle dedi cnm...Hatta Şüküş'te bir gün daha fazla çıkmıştı...En son gittiğimde, Şüküş'ün bir önceki ultrason muayenesine göre 11+0 idim. Konya'dakine göre ise 10+6.. Testin yapılması için 45mm olması gerekiyomuş. Benimki daha o boyuta ulaşmamıştı...Ondan dolayı da erteledik. Ama sanırım ultrasonu unutup sat'a göre randevu vermiş bana. O tarihte 14 hafta bitmiş olucaktı. Düzelttik neyse ki...

Cnm doktorlar genelde 12+'larda yapmayı tercih ediyolar, çünkü o dönemde bebek 45mm'yi geçmiş oluyo. Şükran 11+'larda çağırıyo ama müsait randevu günü 11+0'a (belki de 10+6'ya) denk gelmişti.

Sana yüksek ihtimalle ikili yapar doktorun.

hmm anladım.. bana da 2 gün önden gittiğimi söyledi doktor da.. 2 günü okadar takmıyorum :)
hayırlısıyla herşey normal çıkar bebişlerimizde inş.

ankaralılar.. kızlar kim nerde bilmiyorum ama benim burda yağmur yağıyor nerdeyse her gün..
içim sulak oldu yaw.. azıcık ısınsın ama artık havalar dimiiii

Üstüme tam oturan çok sevdiğim bir gömleğim var. Bugün onu giydim. Ama karnım çıktı yaw. Gaz mı bebek mi bilemedim.

Üstüme tam oturan çok sevdiğim bir gömleğim var. Bugün onu giydim. Ama karnım çıktı yaw. Gaz mı bebek mi bilemedim.

ay ne güzel :) sen zaten daha önce zayıf olduğunu söylemiştin.. belki de bebişin belli oluyordur artık :)
ben kilodan dolayı sanırım 4. ay bitene kadar fazla belli etmem :) millet alışkın beni kilolu görmeye.. (annem, kardeşim, babam hariç) :) 38-40 beden halimi geri istiyorlar.. onu da beceremedim.. inşallah bebek doğunca artık bir forma girerim..

selam kızlar
ne güzel sohbetler başlamış yine nasılsınız
ben çok iyiyim eşim geldi 3 gün evdeydi tam da zamanında geldi yine ama kısmet bakalım işe yaramışmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…