anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

gerçekten mucizeee
Allah'ım herkese yaşatsın inşallah
hemde benim gibi uğraşarak diil tez elden en organiğinden

4D yüksek bacım eklenmio buraya
+ hiççç bişi anlaşılmaz o fotodan
kabussss

kız nekadar büyük olabilirki :) paintle kalitesini düşürerek.. boyutu da küçülür... resme sağ tıklayıp düzenle dediğinde farklı kaydet diyince jpeg olarak kaydedebiliyorsun.. 4MB ise resim 2,5 MB düşüyor :)

maşallah maşallah... burnunu, çenesini , gözünü saçını.. yirim ben o Minie mouse hanımı :) tü tü tü.. nazarlardan saklasın RAbbim.. heyecanla bekliyorum bende 20. haftamı :) 4d için gerekirse özele giderim..
ne güzel de seçilmiş yavrum ya :)
şu sol üstte görünen cimcimenin ayağı mıydı bana mı öyle geldi

Son düzenleme:
koprina ya sen miydin şu maydonoz suyu şeysinden yapan nasıl yapılıyor o ne zaman yapılıyor bi anlatsana bacım

hıı ivit :) buharına oturduydum.. ama 3 kez yapabildim sadece.. adetten temizlenince sabah akşam iyi geliyomuş diyorlar ama ben sadece akşamları yapabildim sabah dükkana erken geliyodum ozamanlar..
1litre suya yarım bağa yakın maydanoz koyuyordum yıkayıpta.. 5dk falan kaynadıktan sonra banyoda ufak leğenin varsa üstüne rahat çömebileceğin.. gerekirse çocuk lazımlığı al daha rahat olur oturursun üstüne .. etrafına çarşaf havlu falan sar ki bel üşümesin.. ondan sonracıma yumurtlama gününden sonra kesinlikle yapılmamalı.. yumurtayı düşürebilir de ondan.. çok etkili olduğunu diyorlar ama.. ben emin değilim..
kullandığım ilaca mı yorayım maydanoza mı bilemedim .. ama nasip şimdiyeymiş..

sonuç 0.308 gebelik yok ama prolaktin çok yüksek 499,9 bu nee şimdii ben böylee yüksek prolaktin görmemiştim şimdiye dekk:97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…