anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

men gelmişem.. sağlık ocağından selam getirmişem.. folik asit içmiyecekmişem..
tahlillerim çok güzelmiş.. folik asidi çoğunlukla riskli gebeliklere verirler ya da gebelik düşünenlere..
ama omurilik (tam diyodum) 3.aydan sonra zaten demir ilacı ile birlikte yine vericez folik asit dedi ama şu anda kullanmana gerek yok dedi..
apıştım kaldım..
neysecime sağlık ocağında kaydımı yaptılar..
kilomu tarttılar.. 78 kendimden utandım..
tansiyon falan neyim derken A4 formatından azıcık büyük 4 sayfalı 2 yapraklı işte kartona yazdılar herbişiyi.. 25 temmuzu da görürsek aşım varmış tetanoz bilmemne :) pek bi heyecanlandım.. eşime diim de para bulsun gidem artık şu toktora.. görem keseyi yaw dimi..

annem arıyo
rüyasında hamileymişim
ağzımı arıyo bence aaa evet anne dememi bekliyo
yada bana öyle geliyo:44:

belki gerçekten görmüştür cnm..
benimki direkt pat diye sorar valla dün akşam az biraz kızdı bana hala doktor bulamadın bekliyorsun diye... hafta sonuna doktora gidicem demiycem... olurda tedaviye falan başlarsak kimse bilmesinki ben strese girmeyim demi

Kara kaş.kara göz,hokka burun: İşte karşınızda MEDİİİİİİİİİİİİİİİİ

selam kızlar yetişemedim yine fotograf seansına
ben bu ay çok sabırsızım pazar bitecek ilacım pazar veya pazartesi olmam lazm. test yaptm bi de dün çıkmayacağını bile bile sonra da üzüldüm olsaydı çıkardı belki dedim

size soru kızlar
kadınların sürekli indirdikleri.. erkeklerin de sürekli kaldırdıkları nedir

canım ya sen şu ilacını keşke doktoruna danışsaydın tekrar danışmadan önce balım ya...
21tablet var onda.. o ilaç bittikten 5-7 gün sonra adet olunuyor.. prospektüsünü de okuduysan göreceksin öyle yazıyor.. ben taktım ona haa :) sor sen bir ara sor ...

bakalım bi deniyeyim becerebilecem mi resim koymayı
ama sonra senden de bekliyorum resim

ne bileyim doktor bittiği gün veya ertesi gün falan olursun dedi.:44: ben yine bi hafta beklerim bitince. uf artık bitse valla çok uzun sürdü bu ay nisanın 4ünde olmştm en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…