anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

ne bileyim doktor bittiği gün veya ertesi gün falan olursun dedi.:44: ben yine bi hafta beklerim bitince. uf artık bitse valla çok uzun sürdü bu ay nisanın 4ünde olmştm en son

kaçıncı gününde yazdı sana.. 14. gününde başladın diye hatırlıyorum ben yaw.. bir yerde hatla kopuştu mu ne birer tane kullanıyorsun diimi ?

evet 14. gün başladım işte 6 tane kaldı

seveyim zekamı
ii de 14.gün bu hormon ilacına başlanır mı yaw.. toktoruna kızcam haa.. adet olunca mı gideceksin sen ? adam resmen 2-3 hafta geciktiriyor adetini bu ilaçla yaw.. neyse belki bizim bilmediğimiz bir bildiği vardır..

bencede başlanmaz puf hemen öğrenmek istiyorum varsa var yoksa yok bu ara günler geçmiyor

Eki Görüntüle 189122 göbeğim çatladı yapana kadar oldumiki acaba

ivit oldu :) anasını anımsatıyor da.. sende genç anne olduğun için kardeş gibi duruyorsunuz :) maşallah kuzuma.. :) kardeşimle yaşıt.. ablalık duygularım kabardı..
ablalık dedim de.. dün kardeşimle yazıştık biraz.. küsmüş bana ilk ona müjde vermemişim diye..
neysecime çok sevinçli gitmiş sarı çorap almış :) tabi ne anlasın.. ya abla diyor azıcık büyük herhalde 25-27no yazıyomuş üstünde.. olsun dedim 5 yaşına gelince giyer.. e tabi dedi.. geleceği de düşünmek lazım dimi abla diyor zillim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…