maşallahhh
çok zarifsin kilo nerde inceciksin
fıstık fıstık.. :) cereni göremedik ama anasına da bayıldık :) çok fit görünüyorsun
oldu oldu maşallahpek incecikmişsin canım ya bende kilo vercem diyete girdim
amin canım inşallah senin yavrununda hepimizinde inşallah bahtları güzel olurmaşallahkızın kocaman hemide pek güzel
allah bahtını da güzel etsin
vovv maşaallah :)
kandırmaca yaptım aslında okadar da zayıf değilim malesef üst beden zayıfta popo bayağı iyi durumda
benim arka tarafta fazla yok göğüsler büyük bir de göbek çıktı iyice
göbeğe çare var da göğüsleri ne yapıcam bilmiyorum
ivit oldu :) anasını anımsatıyor da.. sende genç anne olduğun için kardeş gibi duruyorsunuz :) maşallah kuzuma.. :) kardeşimle yaşıt.. ablalık duygularım kabardı..
ablalık dedim de.. dün kardeşimle yazıştık biraz.. küsmüş bana ilk ona müjde vermemişim diye..
neysecime çok sevinçli gitmiş sarı çorap almış :) tabi ne anlasın.. ya abla diyor azıcık büyük herhalde 25-27no yazıyomuş üstünde.. olsun dedim 5 yaşına gelince giyer.. e tabi dedi.. geleceği de düşünmek lazım dimi abla diyorzillim benim
kızlar ben mart topiğini nasıl bulabilirim acaba :26:
orada yazdığım bi kaç şeye bakacam da
kızlar ben mart topiğini nasıl bulabilirim acaba :26:
orada yazdığım bi kaç şeye bakacam da
regl olacağım günler hayatla alakam kesiliyo artık sinir oldum kendime
bugün elli kere çamaşırıma baktım gelmiş mi diye :82::82:
amaaan boşver ... bende öyleyim.. bu ay hiç mi ama hiç bişiyi takmadım kafama hamilelik bebek falan neyimle ilgili.. sıkıntılarımı zaten sürekli burda paylaşırdım.. onlara da takarsam kafayı yerim diye düşündümdü.. ama onları da takmıyorum artık.. kendimi düşünücem dedim.. çok şükür eşim de işe başladı ya.. gerçi adamla telefonda konuşurken uzun vadeli çalışmam diye konuştu bu biraz korkuttu.. benimki illa kendi çalışacak başkasının yanında yapamıyor milletten ne farkı varsa.. profesör kesildi başımıza.. tabi bunlar hep anasının pışpışlamasından kaynaklanan sıkıntılar.. bunları da aşarız ve normal bir aile oluruz inşallah..
hiç bişiy için üzme kendini ablammm.. beklemediğin anda oluveriyor
kızlar gördünüz mü aşağıda mart ayını kedilere bırakmayan anneler diye topik açmış biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?