anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

kızımla benzeten ender kişilerden birisin kızım babasının kopyası çok benziyolar

kızlar ben mart topiğini nasıl bulabilirim acaba :26:
orada yazdığım bi kaç şeye bakacam da

Son düzenleme:
kızlar ben mart topiğini nasıl bulabilirim acaba :26:
orada yazdığım bi kaç şeye bakacam da

bende kayıtlıysa hemen linki vereyim sana

demiştim ama kopri benden önce davranmış

Son düzenleme:
regl olacağım günler hayatla alakam kesiliyo artık sinir oldum kendime
bugün elli kere çamaşırıma baktım gelmiş mi diye :82::82:

regl olacağım günler hayatla alakam kesiliyo artık sinir oldum kendime
bugün elli kere çamaşırıma baktım gelmiş mi diye :82::82:

amaaan boşver ... bende öyleyim.. bu ay hiç mi ama hiç bişiyi takmadım kafama hamilelik bebek falan neyimle ilgili.. sıkıntılarımı zaten sürekli burda paylaşırdım.. onlara da takarsam kafayı yerim diye düşündümdü.. ama onları da takmıyorum artık.. kendimi düşünücem dedim.. çok şükür eşim de işe başladı ya.. gerçi adamla telefonda konuşurken uzun vadeli çalışmam diye konuştu bu biraz korkuttu.. benimki illa kendi çalışacak başkasının yanında yapamıyor milletten ne farkı varsa.. profesör kesildi başımıza.. tabi bunlar hep anasının pışpışlamasından kaynaklanan sıkıntılar.. bunları da aşarız ve normal bir aile oluruz inşallah..
hiç bişiy için üzme kendini ablammm.. beklemediğin anda oluveriyor

işin tuhafı ben bu ay beklemiyodum gerçekten çünki dişlerimi çektirceğim için korunmuştuk
normalde 26 veya 28 günde olurdum bugün 29 tık yok stres yaptıkçada gelmiyo galiba kırmızılar bilmiyorum ama kendimi bi garip hissediyorum
eşinin de kulağını çekcem ama ne demek uzun vade çalışmam asıl şimdi çalışması lazım bebiş geliyo inşallah masraflar artacak

kızlar gördünüz mü aşağıda mart ayını kedilere bırakmayan anneler diye topik açmış biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…