anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

üzülme canım ama.. 8 günlük gecikme .. ve negatif bir sonuç.. sanmıyorum.. sen normalde kaç günde adet oluyorsun.. ? belki şaşkolozluk yapıyor adetin.. düzenlimiydi yani şu ilaçları kullanmadan önce?

aman ota çöpe hevesleniyorum işte :)
ya 8günlük gecikme şöyle progestan içiyorum ben ve progestan bittiği günün ertesi günü adet oluyorum normalde ama 7 gün içinde de olabilirsin demişti doktor 7günü geçerse gebelik olabilir demişti. öle işte dün 7. gündü ama negatifti.

canım beni yanlış anlamada, nedense ben senin bu doktoruna hiiiç ısınamadım.. şahsen ben cyclo-pregynova için sana 3 ay kullandırması gerektiğini düşünüyorum ve adetin ilk gününden tabi ortasından değil..ona göre de belirli günlerde yumurta takibi yapardı.. hevesini kırmak istemiyorum tabiki de.. hepimiz anne olabilmek için herşeye razı geliyoruz.. ama bazı doktorlar da deney faresi gibi kullanıyor bizi.. gibime geliyor..

yok canım yanlış anlamıyorum aksine bende bunları düşünüyorum yani şu kısacık sürede kaç tane ilaç kullandım progestan cyclo-prognova klomen glocophage :S ama şimdi doktor değiştirsem o da başka şeyler verecek ne halt edeyim bilemedim puff

değiştirsende dersin hangi ilaçları kullandığını.. hangisi nasıl etki yaptığını falan filan.. sende haklısın.. okadar çabadan sonra tekrar yeniden başlamak zor oluyor.. ama yaz geldi hastaneye gitmek gelmek daha kolay olur kış gibi olmaz.. sen bilirsin yinede.. inş. doktora gerek kalmadan sende hamiş kalırsın

Katılıyorum Kopri:)

Ben su içemiyorum ya, acı geliyo O gün 1lt içersem kendimi başarılı sayıyorum...Şu ağzımın tadı bi düzelse bol bol içicem inş.

inşaallah :) araştırıyorum şimdi başka doktorları istanbulda olsanız sizden tavsiye alırdım ya da ankarada olsam kesin sizin şüküşe giderdim

Ben su içemiyorum ya, acı geliyo O gün 1lt içersem kendimi başarılı sayıyorum...Şu ağzımın tadı bi düzelse bol bol içicem inş.

ben fazla su içiyorum diye eşim bana hazır su aldı :) ama bana çeşme daha güzel geliyor.. hazır su bir yumuşak.. doyamıyorum ona.. :)

inşaallah :) araştırıyorum şimdi başka doktorları istanbulda olsanız sizden tavsiye alırdım ya da ankarada olsam kesin sizin şüküşe giderdim

bir ben ankaralı olarak ona gitmedim herhalde :)
istanbulda da craftym medim var.. onlarda tavsiyelerde bulunurlar..
denemekte fayda var kuzum.. :)

ben memorial Semra Kahraman (sadece tüp için diil herkesin bir kere görünmesilazım bence o aplaya)
Acıbadem Baha ya da habibe diorum

Anamm crafty'nin bebeği kocaman olmuş maşallah yaaa...Daha dün 6haftalık dediğini hatırlıyorumm..Zaman su gibi...

500 evler şafak ve JFK da Ali Osman var
ablamın dr u
ona gitsene ii diodu o da
SGK anlaşmalı 20 TL muayenesi

semracuğa özel sağlık sigortası söküyo mu??

yanlış mesajdan alıntı yapmışım
kullanmaya kullanmaya foruma yazı yazmayı unuttum yauuu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…