hıı ivit :) buharına oturduydum.. ama 3 kez yapabildim sadece.. adetten temizlenince sabah akşam iyi geliyomuş diyorlar ama ben sadece akşamları yapabildim sabah dükkana erken geliyodum ozamanlar..
1litre suya yarım bağa yakın maydanoz koyuyordum yıkayıpta.. 5dk falan kaynadıktan sonra banyoda ufak leğenin varsa üstüne rahat çömebileceğin.. gerekirse çocuk lazımlığı al daha rahat olur oturursun üstüne .. etrafına çarşaf havlu falan sar ki bel üşümesin.. ondan sonracıma yumurtlama gününden sonra kesinlikle yapılmamalı.. yumurtayı düşürebilir de ondan.. çok etkili olduğunu diyorlar ama.. ben emin değilim..
kullandığım ilaca mı yorayım maydanoza mı bilemedim .. ama nasip şimdiyeymiş..
sonuç 0.308 gebelik yok ama prolaktin çok yüksek 499,9 bu nee şimdii ben böylee yüksek prolaktin görmemiştim şimdiye dekk:97::97:
hıı ivit :) buharına oturduydum.. ama 3 kez yapabildim sadece.. adetten temizlenince sabah akşam iyi geliyomuş diyorlar ama ben sadece akşamları yapabildim sabah dükkana erken geliyodum ozamanlar..
1litre suya yarım bağa yakın maydanoz koyuyordum yıkayıpta.. 5dk falan kaynadıktan sonra banyoda ufak leğenin varsa üstüne rahat çömebileceğin.. gerekirse çocuk lazımlığı al daha rahat olur oturursun üstüne .. etrafına çarşaf havlu falan sar ki bel üşümesin.. ondan sonracıma yumurtlama gününden sonra kesinlikle yapılmamalı.. yumurtayı düşürebilir de ondan.. çok etkili olduğunu diyorlar ama.. ben emin değilim..
kullandığım ilaca mı yorayım maydanoza mı bilemedim .. ama nasip şimdiyeymiş..
ay canım ya bende bunun farklı versiyonunu duydum köylerde özellikle nisan ayında otlar ve çiçekler artıyorya çeşitli ot ve çiçekleri toplayıp aynı şekilde kaynatıp oturuyolarmış aynı havlu sarıp nebileyim bizim başka sorunlarımız vardı yapmadan oldu şükür ama bi teyze bunu söylemişti ne varsa eskilerde var onlar doktormu görmüş ve bebek daha da önemliymiş denemekten zarar gelmez sanırım
wıışş.. bacım sen nasıl bir yerde yaptırdın bu testleri..
499.. 500 diyiver çok yüksek bir değer bu.. 150lerde falan hastalarda göğüslerden süt geliyor diyorlar, hipofizde adenomlardan falan bahsediyorlar.. bence 1 yere daha yap 1 hafta sonra.. ya da adet olursan 3-4. gün falan.. göğüslerinde ağrı sızı birşey var mı canım.. aman ihmal etme.. prolaktinin yüksek olması normal değil kuzum..
hakkında hayırlısı..
canımm devlet hastanesinde yaptırdım yarın belli olacak inşallah bana göre bu sonuç yanlışş stres hormonu kan tahlilinden öncee aşırı stres oldum çok kalabalıktı demekki o an tavana çıkmış stressmakina bozuk bekleyeceksiniz dediler bence sonuçta yanlış ama bakıcaz artıkk
selam sessiz topik.. bugün de hiç kimsecikler yazmamış yaw..
hey ahali.. gelin gelin.. en güzel en akıllı hatunlar burda.. bilgi paylaşımında.. :)
günaydınnnn koprinam nasılsın maşallah kocaman olmuşsunnn
artık kimse gelmiyor hem havalar sıcakladı hemde sanırsam bazı arkadaşlar buraya gelince üzülüyorlar
günaydınnnn koprinam nasılsın maşallah kocaman olmuşsunnn
artık kimse gelmiyor hem havalar sıcakladı hemde sanırsam bazı arkadaşlar buraya gelince üzülüyorlar
Tirilaylom misti de bir gitti gelmedi.. acaba işten falan mı ayrıldı ki? haber alan arkadaş varsa bizimle de paylaşsın bari..
kendiisi şu anda çevrimiçi görünüyor...
kızlar ya doktoru aradım durumu anlattım progestan biteli 8gün oldu adet de olmadım kan testinde de negatif çıktı napayım dedim bir iki gün daha bekle gel rahim kalınlığına bakalım dedi.
ne için bakılır ki rahim kalınlığına?
hım.. rahim kalınlığına sallayarak bişiy demek istemiyorum ama.. kalınlaşma olduğu zaman ya adet olacaksın.. ya da belki gebelik vardır..
tatlım sen prolaktinine baktırdın mı? yani bu doktor sana iki aydır acaip ilaçlar veriyor.. ilaçların etkisinden falan olabilir mi.. sen rahim filmi çektirmiş miydin?
prolaktinim normal çıkmıştı ama rahim filmi çektirmedim. cumaya kadar beklicem olmazsam adet gidicem. kistmi oldu ne halt oldu bilmiyorum pof.
Bu gece lavaboya kalktığımda hemen buzdolabına koşup şeftali yedim. İçim yandığından mı aklıma düştüü, aş mı erdim hiç bilmiyorumSu içemediğimden içim yandı galiba, ağzımın tadı da her zamanki gibi berbat olunca aklıma o geldi.
Kist için rahim kalınlığına bakalım demez ki...Rahim kalınlaştığında ya adet olacaksındır ya da hamilesindir. Ben öyle biliyorum
dün yaptırdığım kan testinde negatif çıkmasına ramen hamile olma ihtimalim yoktur dimi
kızlar ya doktoru aradım durumu anlattım progestan biteli 8gün oldu adet de olmadım kan testinde de negatif çıktı napayım dedim bir iki gün daha bekle gel rahim kalınlığına bakalım dedi.
ne için bakılır ki rahim kalınlığına?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?