anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

tşkler canım :) bi de bunu deneyelim zararı olmas

sonuç 0.308 gebelik yok ama prolaktin çok yüksek 499,9 bu nee şimdii ben böylee yüksek prolaktin görmemiştim şimdiye dekk:97::97:

wıışş.. bacım sen nasıl bir yerde yaptırdın bu testleri..
499.. 500 diyiver çok yüksek bir değer bu.. 150lerde falan hastalarda göğüslerden süt geliyor diyorlar, hipofizde adenomlardan falan bahsediyorlar.. bence 1 yere daha yap 1 hafta sonra.. ya da adet olursan 3-4. gün falan.. göğüslerinde ağrı sızı birşey var mı canım.. aman ihmal etme.. prolaktinin yüksek olması normal değil kuzum..
hakkında hayırlısı..

ay canım ya bende bunun farklı versiyonunu duydum köylerde özellikle nisan ayında otlar ve çiçekler artıyorya çeşitli ot ve çiçekleri toplayıp aynı şekilde kaynatıp oturuyolarmış aynı havlu sarıp nebileyim bizim başka sorunlarımız vardı yapmadan oldu şükür ama bi teyze bunu söylemişti ne varsa eskilerde var onlar doktormu görmüş ve bebek daha da önemliymiş denemekten zarar gelmez sanırım

benim kayınvalidem de çeşitli otlarla ortanca görümceme yapmış öyle buhar.. ondan sonra hamile kalmış iki çocuğunda da..
hatta kaynanam bana da yapacak oldu hamile olduğumu öğrenmeden 1-2 hafta önce.. nedense hep sorun kadınlarda aranıyor.. biz biraz tersiz de kaynanamla.. bende inatla bir cevap verdim.. şu anda düşünmüyoruz diye.. hem ne biliyorsun sıkıntı oğlunda olmadığını dedim.. sustu kaldı kadın :) ama Rabbim o ay güldürdü yüzümüzü

canımm devlet hastanesinde yaptırdım yarın belli olacak inşallah bana göre bu sonuç yanlışş stres hormonu kan tahlilinden öncee aşırı stres oldum çok kalabalıktı demekki o an tavana çıkmış stress makina bozuk bekleyeceksiniz dediler bence sonuçta yanlış ama bakıcaz artıkk

canım, sen nekadar stres yaparsan yap.. okadar yüksek çıkmamalı.. hem makina bozuk demişler.. sanırım yanlışlık var.. ben aralıkta hormon testi için hastanede kan verdim.. verene kadar 2-3 saat hastanede koşturdum.. yok doktor sırası.. yok ultrason sırası derken.. en sonda kan ve idrar verdim nedense... ve ilk defa jinekolojik muayeneye girdim.. acaip stresliydim, buna rağmen değer 10 çıkmıştı...
sen başka yerde de yaptır istersen..

selam sessiz topik.. bugün de hiç kimsecikler yazmamış yaw..
hey ahali.. gelin gelin.. en güzel en akıllı hatunlar burda.. bilgi paylaşımında.. :)

selam sessiz topik.. bugün de hiç kimsecikler yazmamış yaw..
hey ahali.. gelin gelin.. en güzel en akıllı hatunlar burda.. bilgi paylaşımında.. :)

günaydınnnn koprinam nasılsın maşallah kocaman olmuşsunnn
artık kimse gelmiyor hem havalar sıcakladı hemde sanırsam bazı arkadaşlar buraya gelince üzülüyorlar

artık kimse gelmiyor hem havalar sıcakladı hemde sanırsam bazı arkadaşlar buraya gelince üzülüyorlar

Mistiyi çok merak ettim.Diğer arkadaşlar ara sıra uğruyolar ama o bir gitti pir gitti...Belki de dediğin gibidir...
Totem mi yapıyo acaba:)

bende bu topik haricinde başka bir yere girmiyorum ama herkes sus pus... ay bana kocaman diyorsun de sende 22haftayı biritmişsin maşallah.. Allah sağlık versin..
Rabbim isteyen herkese versin..

Tirilaylom misti de bir gitti gelmedi.. acaba işten falan mı ayrıldı ki? haber alan arkadaş varsa bizimle de paylaşsın bari..
kendiisi şu anda çevrimiçi görünüyor...

Son düzenleme:
kızlar ya doktoru aradım durumu anlattım progestan biteli 8gün oldu adet de olmadım kan testinde de negatif çıktı napayım dedim bir iki gün daha bekle gel rahim kalınlığına bakalım dedi.
ne için bakılır ki rahim kalınlığına?

hım.. rahim kalınlığına sallayarak bişiy demek istemiyorum ama.. kalınlaşma olduğu zaman ya adet olacaksın.. ya da belki gebelik vardır..
tatlım sen prolaktinine baktırdın mı? yani bu doktor sana iki aydır acaip ilaçlar veriyor.. ilaçların etkisinden falan olabilir mi.. sen rahim filmi çektirmiş miydin?

prolaktinim normal çıkmıştı ama rahim filmi çektirmedim. cumaya kadar beklicem olmazsam adet gidicem. kistmi oldu ne halt oldu bilmiyorum pof.

Bu gece lavaboya kalktığımda hemen buzdolabına koşup şeftali yedim. İçim yandığından mı aklıma düştüü, aş mı erdim hiç bilmiyorum Su içemediğimden içim yandı galiba, ağzımın tadı da her zamanki gibi berbat olunca aklıma o geldi.

prolaktinim normal çıkmıştı ama rahim filmi çektirmedim. cumaya kadar beklicem olmazsam adet gidicem. kistmi oldu ne halt oldu bilmiyorum pof.

Kist için rahim kalınlığına bakalım demez ki...Rahim kalınlaştığında ya adet olacaksındır ya da hamilesindir. Ben öyle biliyorum

ay sorma.. bizim yeni taşındığımız daire güneş alıyor akşama kadar (tabi buluttan güneş görürsek) bu hafta da üstümüzde silikon yorganla yattık hep terledim, eşim üstünü örtmüyor bile, akşama pikeyi çıkarıcam...
gece 2-3 kez kalkıyorum wc ye.. çok su içiyorum.. wc den sonra da gidiyorum 2-3 bardak su içiyorum 2 saat sonra yine wc :) uykumdan bişey anlamıyorum açıkçası.. içim yanıyor resmen

dün yaptırdığım kan testinde negatif çıkmasına ramen hamile olma ihtimalim yoktur dimi

üzülme canım ama.. 8 günlük gecikme .. ve negatif bir sonuç.. sanmıyorum.. sen normalde kaç günde adet oluyorsun.. ? belki şaşkolozluk yapıyor adetin.. düzenlimiydi yani şu ilaçları kullanmadan önce?

dökülecek mikalın mı ince mi regle mi yatkın kist mi yapmış ona bakacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…