Bıdıkk,
İstanbul'a mı gitcen?
İstanbul'a gider miyim bilmem ama Allah izin verirse hacca gidicez
bugün kuralar çekildi, aslında akşam 9 da internete vereceklerdi ama tesadüfen bi bakim dedim açılmış sayfa..
çıkmışız kurada
ellerim titriyo heyecandan..yaşımızdan dolayı beklemiyoduk hiç
bişiy diim mi.. bence bundan daha güzel haber alamazdın.. çok sevindim sizin adınıza.. inşallah bizlere de nasip olur..
evet gerçekten alınabilecek en güzel haberlerden biri..
ankara da müstakil tip seçen 11000 küsür kişi içinden ilk 1000 e girmek ciddi şans gerektiriyo
hele de genel yaş ortalaması 45-55 ken... Allaha şükür..
hayırlısıyla gidebiliriz inşallahhh
inşallah hepimize nasip olur koprim
bugün kuralar çekildi, aslında akşam 9 da internete vereceklerdi ama tesadüfen bi bakim dedim açılmış sayfa..
çıkmışız kurada
evet gerçekten alınabilecek en güzel haberlerden biri..
ankara da müstakil tip seçen 11000 küsür kişi içinden ilk 1000 e girmek ciddi şans gerektiriyo
hele de genel yaş ortalaması 45-55 ken... Allaha şükür..
hayırlısıyla gidebiliriz inşallahhh
inşallah hepimize nasip olur koprim
bıdık ne kadar güzel ya... Allah bizlerede nasip etsin.Herkese nasip olmuyor malesef.onun için çoook şanslısın MAŞALLAHHHH...
maşallah yaa çok sevindim senin adına ne güzel gençken oraları görebilmek
bizleride dualarında unutma bacım
çıkmışız kurada
çıkmışız kurada
Çookkk sevindimm...Bak her şeyde bir hayır varmış işte. Bi kere daha tescillenmiş oldu....
Mesele ne biliyo musun? Sizin ertelemeyip, yaşlılığı beklemeyip, gitmek istemeniz...Allah kalbinizi bildiği için verdi size...Kaçımız o cesareti gösterebiliyoruz ki???Yok şu olsun yok bu olsun, yok borrç var yok çocuk var yok onlar evlenecek okuycakk...Bi sürü bahane...En doğru zamanda gidiyosunuz Allah kabul etsin inş.
Az önce fikirlerinden hiç hazzetmediğim oda arkadaşımla da bu konuyu konuşuyoduk. Annesinin hacca gitmesine izin vermiyomuş, çünkü çok kiloluymuş. Hacca gönderemem umreye gitsin diyo:) Benim de dediğim" insan gençken eli ayağı tutarken, sağlıklıyken, makamı malı mülkü çocuğu düşünmeden gidecek". Bundan daha önemli bir şey var mı şu dünyada Allah aşkına?
Haa unutmadan, zemzem suyumu ve hurmamı isterim. Doğuma giderken götüriiimm:)
bıdık çok sevindim yaa süper bi haber buu. hacı bıdık diyelim bundan sonra sana :)
bize çok dua et oralarda olur muu unutma
koprina tebrik ederim sağlıklı uzun ömrü olur inşallahhh
bu arada dün seb_bosh bana geldii resim koycektim ama vazgeçtim
koprina tebrik ederim sağlıklı uzun ömrü olur inşallahhh
bu arada dün seb_bosh bana geldii resim koycektim ama vazgeçtim
sağ ol canım :) darısı hepimizin başına :)
şebom nasıl? en son durumlar düzeldi diye bilgi vermişti.. evde de neti olmadığından giremiyor herhalde... eski yeni bişiyler var mı ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?