anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

Bıdıkk,
İstanbul'a mı gitcen?

İstanbul'a gider miyim bilmem ama Allah izin verirse hacca gidicez
bugün kuralar çekildi, aslında akşam 9 da internete vereceklerdi ama tesadüfen bi bakim dedim açılmış sayfa..
çıkmışız kurada

ellerim titriyo heyecandan..yaşımızdan dolayı beklemiyoduk hiç

bişiy diim mi.. bence bundan daha güzel haber alamazdın.. çok sevindim sizin adınıza.. inşallah bizlere de nasip olur..

bişiy diim mi.. bence bundan daha güzel haber alamazdın.. çok sevindim sizin adınıza.. inşallah bizlere de nasip olur..

evet gerçekten alınabilecek en güzel haberlerden biri..
ankara da müstakil tip seçen 11000 küsür kişi içinden ilk 1000 e girmek ciddi şans gerektiriyo
hele de genel yaş ortalaması 45-55 ken... Allaha şükür..
hayırlısıyla gidebiliriz inşallahhh

inşallah hepimize nasip olur koprim

canım hacca gitmenin yaşı mı olur.. ne mutlu size :)

biri beni durdursun.. hayatta sevmediğim kara üzüm kurusu yiyorum.. çok tatlı içim bayıldı ama yiyorum halaaa

hoşgeldin balımm.. nerelerdesin.. nasılsın.. özlettin iyice kendini

kopricim nabersin.yeğenimiz nasıl bakem.Senin yazılarda kısaldı baya.ne güzel uzun uzun döktürüyodun hoşuma gidiyodu benimde.

bıdık ne kadar güzel ya... Allah bizlerede nasip etsin.Herkese nasip olmuyor malesef.onun için çoook şanslısın MAŞALLAHHHH...

maşallah yaa çok sevindim senin adına ne güzel gençken oraları görebilmek
bizleride dualarında unutma bacım

bıdık ne kadar güzel ya... Allah bizlerede nasip etsin.Herkese nasip olmuyor malesef.onun için çoook şanslısın MAŞALLAHHHH...

evet kura işin içinde olduğu için malesef isteyen herkes gidemiyo
3.yıl bizim kurada, kayınvalidemler 5 yıldır kuraya katılıyolar bu yıl da çıkmadı

maşallah yaa çok sevindim senin adına ne güzel gençken oraları görebilmek
bizleride dualarında unutma bacım

inşallah o güne gelebiliriz ve görebilirim erce ablam..
hep duamdasınız zaten, zaman mekan farketmiyo :)

Çookkk sevindimm...Bak her şeyde bir hayır varmış işte. Bi kere daha tescillenmiş oldu....
Mesele ne biliyo musun? Sizin ertelemeyip, yaşlılığı beklemeyip, gitmek istemeniz...Allah kalbinizi bildiği için verdi size...Kaçımız o cesareti gösterebiliyoruz ki???Yok şu olsun yok bu olsun, yok borrç var yok çocuk var yok onlar evlenecek okuycakk...Bi sürü bahane...En doğru zamanda gidiyosunuz Allah kabul etsin inş.
Az önce fikirlerinden hiç hazzetmediğim oda arkadaşımla da bu konuyu konuşuyoduk. Annesinin hacca gitmesine izin vermiyomuş, çünkü çok kiloluymuş. Hacca gönderemem umreye gitsin diyo:) Benim de dediğim" insan gençken eli ayağı tutarken, sağlıklıyken, makamı malı mülkü çocuğu düşünmeden gidecek". Bundan daha önemli bir şey var mı şu dünyada Allah aşkına?

Haa unutmadan, zemzem suyumu ve hurmamı isterim. Doğuma giderken götüriiimm:)

bıdık çok sevindim yaa süper bi haber buu. hacı bıdık diyelim bundan sonra sana :)
bize çok dua et oralarda olur muu unutma

en doğru zaman bu zaman aslında tabi Allah nasip ederse..
çocuk olduktan sonra otomatikman çocuğun evlenip gitmesinden sonraya atıyo hac ibadeti
bence eğer kurada çıkarsa kesin gitsin çünkü kayınvalidemler 60 yaşında ve 5 yıldır kuraya katılıyolar ama bu yıl da olmadı..
çıkması da mesele..türkiye genelinde 900bin küsür kişi katılıyo, giden 60-70 bin

canım istediğin zemzem hurma olsun, ben hayırlısıyla bi gideyim çeşit çeşit getiririm inşallah

geçen yıl bi arkadaşım gitmişti, hatta bizden de küçük o 87 doğumlu, çok imrenmiştim
hem kendi ibadetini rahat yapmış hem de oradaki yaşlılara yardımcı olmuş çifte hac gibi oluyo yani

Son düzenleme:
bıdıkkkk tebrik ederim canımmmm ne güzelll bende mart ayında gidecektim nasip olmadı senin adına çok sevindimmmmm

günaydın bacılar benden de.. :) tünaydın olacaktı..

benim meşhur elti sonunda doğum yaptı :) 3kg nur topu gibi erkeğimiz oldu.. (2-3 saat önce yaptı doğumu) akşam sunni sancı vermişler yanlış anlamadıysam..
kendi tarafı hastanede zaten.. biz de artık evine gideriz görmeye herhalde.. eşime bağlı.. bir de cumaya kadar kalırsalar hastanede gider orda da görerim kontrolüm var nasılsa.. :) kızı sevmiyorum ama yeğenimiz için sevindim..

koprina tebrik ederim sağlıklı uzun ömrü olur inşallahhh
bu arada dün seb_bosh bana geldii resim koycektim ama vazgeçtim

koprina tebrik ederim sağlıklı uzun ömrü olur inşallahhh
bu arada dün seb_bosh bana geldii resim koycektim ama vazgeçtim

sağ ol canım :) darısı hepimizin başına :)

şebom nasıl? en son durumlar düzeldi diye bilgi vermişti.. evde de neti olmadığından giremiyor herhalde... eski yeni bişiyler var mı ki :)

sağ ol canım :) darısı hepimizin başına :)

şebom nasıl? en son durumlar düzeldi diye bilgi vermişti.. evde de neti olmadığından giremiyor herhalde... eski yeni bişiyler var mı ki :)

aminnnnnnnnn
sebo iyi bu aralar izmire gidecek kayınvalidesiyle düğün varmış oradanda ankaraya gidecekti sanırsam anaaaaa unuttum hergün telde konuşuyoruz gene unuttum balık yemiyorum ondandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…