anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

sil sil mazallah
ama çok güzel beee
akça pakça kuzu

sil sil mazallah
ama çok güzel beee
akça pakça kuzu

esmerdir genede .. oda aydınlık ya sanırım ondan böyle akça pakça çıktı :)
kayınım da bir bana bir de eşime göndermiş sadece resmi.. görümcemleri aradım resim var diye.. 8 kişi daldılar dükkana :) ilk defa hala oluyorlar :)

adı ne ???:26::26::26::26:

ismi kaan olacağı kesin de.. rahmetli kayın pederin ismini koyacaklar mı bilmiyorum.. aklıma gelmedi sormak..

memeye de yapışıyormuş bırakmıyormuş :) şapur şupur emiyormuş kuzucuk :) emme sıkıntısı olmaycak o da güzel..

Son düzenleme:

Maşallah kuzuya...
Elti normal doğum yaptı di mi Kopri?Nasılmış Zekai Tahir?

Maşallah kuzuya...
Elti normal doğum yaptı di mi Kopri?Nasılmış Zekai Tahir?

canım kendisiyle görüşme imkanım daha olmadı.. cuma ya da hafta sonu gideriz ..
ama salak daha cuma gününden hastaneye yattı doğuracak diye, doğum sancısı falan yokken gitti.. doktorlar daha 1 haftan var demesine rağmen işte.. dün öğleden sonra 2-3 gibi tekrar sunni sancı vermişler..
bu sabah anca oldu doğumu.. normal doğum yaptı.. epizyotomili (dikişli işte)
onun tek sıkıntısı orda ona sigara içirtmiyordular.. göz kaş arası wc de içmeye gidiyordu 3-4 kez çekip geri geliyordu.. detaylaarı öğrenince iletirim :)

Deli kadın ya...Yazık o bebiş doğmadan duman çekti Doğduktan sonra da dumanlı süt içecek desene
Yalnız anlamıyorum, eşim günde 2-3 sigara içer. İçtiğinde saatlerce kokusu geliyo git yanımdan diyorum. O kadar iğrenç geliyo. Bu kadın hamilelikte nasıl içti bu mereti yaaa?
Sen ayrıntıları öğrenince anlat o zmn cnm...Özel oda fiyatı 500tl imiş onu öğrendim.Doktorlar sezeryan olmadan kesinlikle girmiyolarmış, yasakmış...Doktor giremicek kesin. Ama ebelerin tavrı nasılmış, temizlik nasılmış onu merak ediyorum. Tabi özel oda için.

işte canım biz anlatamadık eltime sigara olayını.. nekadar bağımlı olursan ol.. mesela günde 1-2 taneye güşürebilirdi madem bırakamıyor... ki onlar daha evlendiklerine çocuk muhabbeti başlamıştı ama hamile kalmadan 3 ay önce denemelere başladı..
ve bu deli hep yengesini örnek alıyor nedense.. beyaz eşyasına kadar marka ve model renk aynısından aldı.. yengesi gebelikte sigara içiyormuş doktor bişey dememiş.. bu da aynı şekilde davrandı.. ama hiç şunu da göz önüne almıyor.. o yengesinin çocuğu .. kendi yeğeni yani.. çocuk sürekli ciğer hastalıkları geçiriyor.. grip değil direk bronşit oluyor, bağışıklığı zayıf..
marifet sanki sigara içmek.. yaw ben sigara içmiyorum.. kola falan içmiyorum tek alışkanlığım kahveydi.. ki onu da hamile kalmadan kestim.. martın ortasında kahvem bitince artık almıycam dedim.. sanki içime doğmuş hamile kalacağım.. inan haftada 1 kez sadece siyah çay içiyorum o da pazar kahvaltıda.. bardağım yarım kalıyor..
oysa bizim gelin sigarayı bırak.. kola.. asitli içecekler.. siyah çay..kızartmalar.. ne diim.. aşırı dengesiz beslendi.. hiç birşeye dikkat etmedi..
sadece yeğenimizn iyi olması için dua ediyorum...
odalara gelince.. bende duyduğum kadarıyla.. odalarda sadece normal doğum yapılabiliyormuş.. yani sezeryan için o özel odalar yeterli değil.. ama sanırım ameliyathanede sezeryan olup vip odada kalabiliyorsun.. az kaldı cuma sorucam.. doktorlar bir de sanırım sadece planlanmış sezeryana giriyorlar.. oldu da normal doğum düşünsen bile o anda sezeryan gerekirse asistanlar yapıyorlarmış onu da.. temizlik açısından en azından kendim gördüğüm kadarıyla odaları falan temiz.. normal tuvaleti temiz de.. doğum yapanların katındakini bilemiyorum..

resimler paylaşılmış yine kaçırdım hep kurs günlerimde kendinizi gösteriyosunuz ben kaçırıyorum :82:
bugün bi dahaki dönem kurs kayıtımı tekrarladım nasılsa bebekte gelmiyo bari kışa oyalancak bişeyler bulayım yoksa benim kaynanada evde beni sinir eder en iyisi evden kaçmak

Kızlar selam hepinize...

Kimseler yok ama ben yine anlatacam..Dün bi rüya gördüm..Tabi malum konu..Eşimle doktora gitmişiz,günüm geçmiş güya... Bnm doktor yokmuş başka bi doktor bakacakmış ama içeri bi giriyoruz deli dolu çatlak bi genç bayan doktor çıkıyo karşımıza..ultrasona alıyo beni bastırıyoda bastırıyo karnıma,durun diyorum çok su içmiştim karnım şiş patlayacam..

Sonra ekranda izliyorum ışığın içinde bi yuvarlak karaltı yakalıyor,görüntü netleştikçe kalp atışları yükseliyor,bi heyecana kapılıyoruz,tam evet diyecekken animasyonmuş yuvarlak gözlerini patlatıyor ,dil çıkararak sırıtıyor,..
Çatlak doktor yerlerde tabii meğer bizle kafa kırıyormuş,animasyonmuş ekrandaki...O an sinirden öldüm ama uyanınca kahkahalarla güldümm..sonra devam ediyor,gerçek görüntü yakalıyor,var bi tane ama ölü diyor ,umursamadan,açıyor bize kitap okuyor,bildiğim bi doktor var erkek o şifa verir falan diyor..

Sonra uyandım zaten...

pazar günü 27. günüm test yapacam..Bu arada Ülker den Ar-ge Mühendisi olarak iş teklifi aldım..bugün görüşmeye gidecem..Eğer hamileysem sanırım başlamadan bitecek..Bebeğim bana karar vermemde yardımcı olur inş.Eğer gelirse olumsuz olacak zaten..

selamlar benden de günaydın sessiz topiğimmm..

pınarım rüyan harikaymış hayırlara vesile olsun derler ya, teklif almışsın ne güzel.. yanlış anlaşılmaktan korkarak birşey dicem, acaba sen daha çok kariyer başarısına mı yoğunlaşıyorsun.. bana öyle geliyor da.. hani bebek olursa iyi .. hedeflerin daha çok iş açısından sanki.. yanlış anlama beni sakın fıstığım.. bebeği nekadar çok istediğini biliyoruz da, belki aldığın iş teklifi geleceğin açısından çok iyidir.. ama o işe başladığında 1 ay çalışıp hamile kalırsan da o işi bırakmak zor gelmez mi?

Son düzenleme:
1, 2, 3 ... tıp :) özledim ama hepinizi.. nezaman yine toplanabileceğiz bir araya ... acabaaa?

Kızılcıklar oldu mu
Selelere doldu mu hey
Gönderdiğim çoraplar
Ayağına oldu mu

Mendili eline
Mendil verdim geline
Kara kına yollamış
Yar benim ellerime...
tey tey tey..

koprina süpersin
tek başına ayakta tutuyorsun topiği
bende sabah baktm kimse yoktu durmadım.
eskiden ne güzeldi dimi
misti hiç gelmio
bıdık da

koprina süpersin
tek başına ayakta tutuyorsun topiği
bende sabah baktm kimse yoktu durmadım.
eskiden ne güzeldi dimi
misti hiç gelmio
bıdık da

herkesin bir iş yoğunluğu var.. diyorum ki azıcık ta bana verin :) yardım edeyim.. nasılsa boş boş oturuyorum.. kendi kendime türkü söylüyorum topikte.. :)
can sıkıntısı yaw..
hele bir de ankarada hava berbat.. gerçi bizim burda öyle.. eşimi arıyorum diyorum nerdesin.. şurdayım.. hava durumu nasıl.. parçalı bulutlu..
oysa ben burda nerdeyse kafamı masanın altına sokacaktım gök gürültüsünden.. yağmur da kovalardan dökülürcesine.. yoldan dere aktı resmen.. hertaraf ta lağam kokto.. yağmur dinince geçti kokusu..
berbat bir gün ya.. keşke bende eltime gitseydim.. bebik severdik en azından

gelen gidiyor ya..
bir yağan yağmur beni yalnız bırakmadı sağ olsun.. ne güzel yarım saat dinmişti yine başladı şarıldamaya..

Kızılcıklar oldu mu
Selelere doldu mu hey
Gönderdiğim çoraplar
Ayağına oldu mu

Mendili eline
Mendil verdim geline
Kara kına yollamış
Yar benim ellerime...
tey tey tey..

aman bre deryalar
kanlıca deryalar
biz nişanlıyız, deryalar,
biz nişanlıyız
ikimiz de bir boydayız
biz delikanlıyız..

bu da sizin oraların türküsü sana gelsin :)

kizlarrrr ne oldu size böyle,her gün bakiyorum kimseciker olmuyo topikte,

ben topiğin yeminli nöbetçisi olarak buradayım herzaman.. diğer topiğe de giriş çıkış yaptığımdan görünmüyor olabilirim ama burdayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…