anasına benziyor zaten :) rabbim yeğenimize sağlık versin.. o sigara durumundan çok korkuyordum ona bişiy olur diye..
babasından bir tek dudakları almış.. aynı anacık :)
resmi silim artık ta.. sonucta 40ı çıkmamış bebek daha
sil sil mazallah
ama çok güzel beee
akça pakça kuzu
adı ne ???:26::26::26::26:
esmerdir genede .. oda aydınlık ya sanırım ondan böyle akça pakça çıktı :)
kayınım da bir bana bir de eşime göndermiş sadece resmi.. görümcemleri aradım resim var diye..8 kişi daldılar dükkana :) ilk defa hala oluyorlar :)
ismi kaan olacağı kesin de.. rahmetli kayın pederin ismini koyacaklar mı bilmiyorum.. aklıma gelmedi sormak..
memeye de yapışıyormuş bırakmıyormuş :) şapur şupur emiyormuş kuzucuk :) emme sıkıntısı olmaycak o da güzel..
Maşallah kuzuya...
Elti normal doğum yaptı di mi Kopri?Nasılmış Zekai Tahir?
canım kendisiyle görüşme imkanım daha olmadı.. cuma ya da hafta sonu gideriz ..
ama salak daha cuma gününden hastaneye yattı doğuracak diye, doğum sancısı falan yokken gitti.. doktorlar daha 1 haftan var demesine rağmen işte.. dün öğleden sonra 2-3 gibi tekrar sunni sancı vermişler..
bu sabah anca oldu doğumu.. normal doğum yaptı.. epizyotomili (dikişli işte)
onun tek sıkıntısı orda ona sigara içirtmiyordular.. göz kaş arası wc de içmeye gidiyordu 3-4 kez çekip geri geliyordu.. detaylaarı öğrenince iletirim :)
Deli kadın ya...Yazık o bebiş doğmadan duman çektiDoğduktan sonra da dumanlı süt içecek desene
Yalnız anlamıyorum, eşim günde 2-3 sigara içer. İçtiğinde saatlerce kokusu geliyo git yanımdan diyorum. O kadar iğrenç geliyo. Bu kadın hamilelikte nasıl içti bu mereti yaaa?
Sen ayrıntıları öğrenince anlat o zmn cnm...Özel oda fiyatı 500tl imiş onu öğrendim.Doktorlar sezeryan olmadan kesinlikle girmiyolarmış, yasakmış...Doktor giremicek kesin. Ama ebelerin tavrı nasılmış, temizlik nasılmış onu merak ediyorum. Tabi özel oda için.
koprina süpersin
tek başına ayakta tutuyorsun topiği
bende sabah baktm kimse yoktu durmadım.
eskiden ne güzeldi dimi
misti hiç gelmio
bıdık da
Kızılcıklar oldu mu
Selelere doldu mu hey
Gönderdiğim çoraplar
Ayağına oldu mu
Mendili eline
Mendil verdim geline
Kara kına yollamış
Yar benim ellerime...
tey tey tey..
aman bre deryalar
kanlıca deryalar
biz nişanlıyız, deryalar,
biz nişanlıyız
ikimiz de bir boydayız
biz delikanlıyız..
bu da sizin oraların türküsü sana gelsin :)
kizlarrrr ne oldu size böyle,her gün bakiyorum kimseciker olmuyo topikte,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?