ne söyliyeyimki ablacigim,cok üzüldüm,nasip kismet degilmis demekki,rabbim cocuklarina uzun ömürler versin,allah saglik versin yeterki,yine olur isterseniz,cok gecmis olsunslm kizlar ben dün itibariyle bebgimi kaybettim kalbi durmus malesef....
vajinal tablet koyduk 4 tane kurtaj istemedim...6 saat icinde basladi kanama.... Gece 02.30 itibariyle kanamam basladi. Cevizden biraz buyuk ici su dolu kese gibi birsey geldi disi yagla kapliydi anlam veremedim ne olduguna icini actim birsey goremedim tel actim dra dedi kese o.... bilsem wc ye atip sifonu cekmezdim hic basima gelmedi bole birsey cok uzgunum yaaa bosverin kendinizi uzmeyin iyi hamilelik gecirin kotu seyler getirmeyin akliniza bulantim falan kalmadi bu sabh itibariyle yineliyorum kurtaj olmayin..olayini önce vajinal hapi denesinler bebegi ölenler..hap koyduk 4 tane vajinaya 6 saat icinde sancilandim bel agrisi karin agrisi cektim 19 da koydum hapi gece 02.30 kanamam oldu bu sekilde daha guzel rahmede zarar verilmemis oluyor % 85 yaramis bu yontem dr.lar soledi sende dediler % 50 sans dediler ama galiba cok sukur temizlenecek
slm kizlar ben dün itibariyle bebgimi kaybettim kalbi durmus malesef....
vajinal tablet koyduk 4 tane kurtaj istemedim...6 saat icinde basladi kanama.... Gece 02.30 itibariyle kanamam basladi. Cevizden biraz buyuk ici su dolu kese gibi birsey geldi disi yagla kapliydi anlam veremedim ne olduguna icini actim birsey goremedim tel actim dra dedi kese o.... bilsem wc ye atip sifonu cekmezdim hic basima gelmedi bole birsey cok uzgunum yaaa bosverin kendinizi uzmeyin iyi hamilelik gecirin kotu seyler getirmeyin akliniza bulantim falan kalmadi bu sabh itibariyle yineliyorum kurtaj olmayin..olayini önce vajinal hapi denesinler bebegi ölenler..hap koyduk 4 tane vajinaya 6 saat icinde sancilandim bel agrisi karin agrisi cektim 19 da koydum hapi gece 02.30 kanamam oldu bu sekilde daha guzel rahmede zarar verilmemis oluyor % 85 yaramis bu yontem dr.lar soledi sende dediler % 50 sans dediler ama galiba cok sukur temizlenecek
Sagol canim benimHepinize tesekkurler canlarimCanim kurtaj olmadim ama adet sancisi gibi sanci cekiyorum belim agriyor 5 gun boyunca gunde 3 defa icicem iki saatte etki gosterdi kanamam var bakalim henuz rahim temizlenmedi daha vucudum kirgin bagazim sisti burnum akiyorrrrgurbet ablaAllah sabırlar versin geçmiş olsun çok üzüldüm kısmet değilmiş yiyecek ekmeği yokmuş bu dünyada ben öyle avutuyorum kendimi hep çok şükür ki pırlanta gibi evlatların var Allah onları sana bağışlasın inşallah sen iyi misin (fiziksel olarak) çok kanaman var mı
cano nasılsın nasıl gıdıyor hayat canım
çok iyiyim canım seni bayadır göremiyorum özledim vallaaa sen nasılsın iyimisin
slm kizlar ben dün itibariyle bebgimi kaybettim kalbi durmus malesef....
Yok hic rahatsiz olmadim kontrolum vai bebegin kalbi durmus dedi normal hamilelik belirtileri devam etti iki gittim bir geldim malesef Allahim sizlrre yastmasin ins korkmayin olacaga gercekten care yokçok üzüldüm gerçektençok geçmiş olsun, hayırlısı olsunbizimki seninkiyle yakındı, korktum birdenbir rahatsızlığın oldu mu yoksa kontrole gittiğinde mi kalbi durduğu anlaşıldıçok şaşırdım anlayamadım yaAllah hayırlısını versin
Hayir oolsun gulum ya dra gittinmi ne yaptinkarnım şiştiiiiiiiiiiii bom bom bomçok ta sert oldu bum bum bumpatlayacagım bum bum bummmm!
karnım şiştiiiiiiiiiiii bom bom bom
çok ta sert oldu bum bum bum
patlayacagım bum bum bummmm!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?