selam kızlar gözlerime inanamıyorum topikte 5 kişiyiz uzun bi aradan sonra
nasılsınız bakalım keyifler nasıl
iiyiz biz.. sen nasılsın?
İyidir kuzu n'olsun uğraşıyoruz işinen gücünen :)
sen de iyisin inşallah?
hoşgeldin ablam :)
bende gözlerime inanamadım :) ama özlemişim herkesi.. keyifler iyi çok şükür.. seni sormalı..
hoşbuldum canım
iyi olmana sevindim bebiş nasılmış annesi üzmüyo dimi
bende özlüyorum burayı iki çift sohbet etmeyi özlüyorum alışmışım buraya
bizde iyiyiz çok şükür ceren gitar kursuna başladı gıy gıy evde gitar sesi yatana kadar şarkıda caddelerde rüzgar aklımda aşk var çalarken bazen ağlıyasım geliyo
Akıllım sana bişi sorucam. Sen de sayısal çıkışlısın. Muhtemelen ünv.de de epey mat görmüşsündür..
n(n+1)=p^k ve p asal sayı ise, n,p,k 'nın alabileceği değerleri sıralayın.
bi yorumun var mı?
aferin aferin cerenime :) anasını duygulandırıyor artık müzikle :) öğrendiklerini sana da öğretsin bak :) eşine serenat yaparsın bir gün
güldürdün beni kopri allahta seni güldürsün inş
ben elişine çok meraklayım dantel işleme falan yapıyorum hatta dışarıya yapıyorum aman aldığım üç kuruş bişey ama nasıl tatlı geliyo saklıcak yer bulamıyorum
Akıllım sana bişi sorucam. Sen de sayısal çıkışlısın. Muhtemelen ünv.de de epey mat görmüşsündür..
n(n+1)=p^k ve p asal sayı ise, n,p,k 'nın alabileceği değerleri sıralayın.
bi yorumun var mı?
benim olmadığım gün gelmiş herbi millettt :)
öperim hepiciğinizi
huu huu.. bıdık teyze .. bi bana cvp yazmadın hatun kişisi :)
diyorum ki.. içine mi doğdu da kızçe dedin.. cinsiyetimiz daha belli değil dediydiiimm
yok hacı ben öss matematiğinden başka bilmem
mimarlıkta da 1. sınıfta vardı ama hoca ooo piti piti usulüyle okuduğu için kağıtları öyle geçtim :)
^işareti nedir onu çözemedim
günaydın kızlar ben yokken az da olsa hareketlenmiş burası,sevindim,ben çok güzel tatilimi yaptım geldim,çok iyi geldi valla,bu ay regli için son günlerim,ama heralde biraz gecikecek,tatildi stresti etkilendim gibi,bebek olursa mucizevi olabilir,soğuk sulardan sıcak sylara,atlamalar zıplamalar,güneşti,syehatti tabi Allah bilir ama ümidim çok yok bu ay da,sizler neler yapıyosunuz?
hellowwww ayem medi
gunaydın dedi medi
hepinizi öptiii
Hiç belli olmaz tatlım.Kadınlar tatilde kafalarını dağıttıklarından hamile kalma olasılığı artıyormuş.
Medi günaydın ... Çok açtık arayı yeniden toparlanma zamanı,haydi kızlar topiğe sahip çıkalım..
günaydın kızlar ben yokken az da olsa hareketlenmiş burası,sevindim,ben çok güzel tatilimi yaptım geldim,çok iyi geldi valla,bu ay regli için son günlerim,ama heralde biraz gecikecek,tatildi stresti etkilendim gibi,bebek olursa mucizevi olabilir,soğuk sulardan sıcak sylara,atlamalar zıplamalar,güneşti,syehatti tabi Allah bilir ama ümidim çok yok bu ay da,sizler neler yapıyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?