anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

Akıllım sana bişi sorucam. Sen de sayısal çıkışlısın. Muhtemelen ünv.de de epey mat görmüşsündür..

n(n+1)=p^k ve p asal sayı ise, n,p,k 'nın alabileceği değerleri sıralayın.

bi yorumun var mı?

selam kızlar gözlerime inanamıyorum topikte 5 kişiyiz uzun bi aradan sonra
nasılsınız bakalım keyifler nasıl

hoşgeldin ablam :)
bende gözlerime inanamadım :) ama özlemişim herkesi.. keyifler iyi çok şükür.. seni sormalı..

iiyiz biz.. sen nasılsın?

İyidir kuzu n'olsun uğraşıyoruz işinen gücünen :)
sen de iyisin inşallah?

allaha şükür bende iyiyim kızlar evde öylee oturutyorum işte canım sıkılıyo bazen bazen ev işi yapmaya yetişemiyorum klasik ev kadını modundayım
tatillerden konuşulmuş bizde nasipse karadenize gidicez kızımla bi haftalığına eşimin köyüne ama güneye gitmeyi tercih ederdim ama

hoşgeldin ablam :)
bende gözlerime inanamadım :) ama özlemişim herkesi.. keyifler iyi çok şükür.. seni sormalı..

hoşbuldum canım
iyi olmana sevindim bebiş nasılmış annesi üzmüyo dimi
bende özlüyorum burayı iki çift sohbet etmeyi özlüyorum alışmışım buraya
bizde iyiyiz çok şükür ceren gitar kursuna başladı gıy gıy evde gitar sesi yatana kadar şarkıda caddelerde rüzgar aklımda aşk var çalarken bazen ağlıyasım geliyo

aferin aferin cerenime :) anasını duygulandırıyor artık müzikle :) öğrendiklerini sana da öğretsin bak :) eşine serenat yaparsın bir gün

bıdık sorudan mı kaçtı ne :) bende cevabını bekliyordum.. üniversitede matematik çok berbat onu diyim bari üniv. matematikle kazanmış biri olarak.. 1. sınıfta matematikten kaldıydım

hani ben bi türlü sigarayı bırakamıyorum ya bi çok kere denemiştim ama becerememiştim ama azaltmıştım çok şükür
hergün sigara alıyomuş gibi parasını bi kutunun içine attım zorladım kendimi az içtim veeeeeeeeeee bi sürü para biriktirdim meğer ne çok harcıyomuşum acıdım verdiğim paralara şimdi biraz daha biriktirip kendimi ödüllendircem

aferin aferin cerenime :) anasını duygulandırıyor artık müzikle :) öğrendiklerini sana da öğretsin bak :) eşine serenat yaparsın bir gün

güldürdün beni kopri allahta seni güldürsün inş
ben elişine çok meraklayım dantel işleme falan yapıyorum hatta dışarıya yapıyorum aman aldığım üç kuruş bişey ama nasıl tatlı geliyo saklıcak yer bulamıyorum

canım benim dantel işi değil de.. şu kutsal google amcaya goblen yazsana :) hoşuna giderse böyle şeyler yap.. piyasasını tutturursan güzel para kalıyor.. tabi uğraştırıcı biraz ama.. seviyorsan böyle işleri yaparsın..
bende yapmak istiyorum ama elişinde çok tezcanlıyım ..
sigara konusuna da gelince tebrik ederim :) mis kokulu cerenimin anası :) sürme şu pis şeyi ağzına..
bende eşimin bırakmasını istiyorum .. ama üstüne gitmek te istemiyorum.. ozaman nedense ters tepiyosunuz sigara içenler

yok hacı ben öss matematiğinden başka bilmem
mimarlıkta da 1. sınıfta vardı ama hoca ooo piti piti usulüyle okuduğu için kağıtları öyle geçtim :)

^işareti nedir onu çözemedim

huu huu.. bıdık teyze .. bi bana cvp yazmadın hatun kişisi :)
diyorum ki.. içine mi doğdu da kızçe dedin.. cinsiyetimiz daha belli değil dediydiiimm

günaydın kızlar ben yokken az da olsa hareketlenmiş burası,sevindim,ben çok güzel tatilimi yaptım geldim,çok iyi geldi valla,bu ay regli için son günlerim,ama heralde biraz gecikecek,tatildi stresti etkilendim gibi,bebek olursa mucizevi olabilir,soğuk sulardan sıcak sylara,atlamalar zıplamalar,güneşti,syehatti tabi Allah bilir ama ümidim çok yok bu ay da,sizler neler yapıyosunuz?

Hiç belli olmaz tatlım.Kadınlar tatilde kafalarını dağıttıklarından hamile kalma olasılığı artıyormuş.

hellowwww ayem medi
gunaydın dedi medi
hepinizi öptiii

Medi günaydın ... Çok açtık arayı yeniden toparlanma zamanı,haydi kızlar topiğe sahip çıkalım..

evet pınarcım doğru söylüyorsun,ama bu ay sanmam bakalım hayırlısı artık..sen nasılsın bu arada?

mucize mi dedin bana çok tanıdık geliyo bu kelime ama benim için değil 9 aydır mucizevi bi şekilde bissürü hamile haberi aldım
inşallah sende hepimizde bu mucizeyi yaşıyacağız inanıyorıum canı gönülden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…