anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

valla çok acıktım yemekte de kuru fasulye var ne yapcam ben ya hiç sevmiyorum buraya gelen yemekleri çok kötü hiç yiyemiyorum .

aynen bizim hastanenın de yemeklerı kötü üstelik sürprizli
yani içinden hep bişi çıkıyo paramızı gerı de vermıyolar yesen de yemesen de ücret kesılıyor
dılekçe fılan yazdık nafıle
herkes sıkayet edıyor ama
kımse yemekhaneyı protesto etmıyo
1 gun yemek yenmese
anlar taşeron şirket dunyanın altını ustunu
bazı profesorler var .. tabldotu ekmekle sıyırıyolar ya ne aç gözlle çöp olsa yerler ha sinir bi durum
tabı sonunda profesor bıle yıyo sız begenmıyosunuz oluyo

Son düzenleme:
niye kızzzz yaparım valla 16 ekime geliyor dogumum yazın yapar koyarım

domates işi biraz yorucu... tabi kaç kilo yapacağına bağlı oturup rendelemek lazım
karnın burnunda o kadar zaman oturamazsın diye düşündüm.
ben bir yaz üşendim robotta çektim domatesleri kabuklarını soyupta robot bozuldu

valla çok acıktım yemekte de kuru fasulye var ne yapcam ben ya hiç sevmiyorum buraya gelen yemekleri çok kötü hiç yiyemiyorum .

kız kuru fasulye sevilmez mi :)
ben yeşil fasulyeyi sevmiyorum bir tek.. sadece kavurmasını yerim..
akşam da pazardan yarım kilo aldım.. pazarcı gülüyor abla almışken 1 kilo al diyo.. yaw ziyan olcak napim okadar fasulyeyi dedim.. ama çok güzeldi.. çıt çıt kırılıyor.. 2lira mı neydi.. aslında fiyatı da kötü değil..
alıp dolaba şimdiden koysam abez mi kaçar .. :) ramazan da ağustosta.. eylülde herşey üst üste gelecek konservelerde

evet bulgaristan göçmeni

hakılısında asında canım çok yapmam bende ya annem gibi 10 kavanoz yaparım 2 güne bölerim hahayy

ayyyy pisliklerrrr hayatta agzıma sürmem bişi çıksa yemekten allah kolaylık versin mediiiiiimm

kolaycık bir medi tüyosu belkı bılıyosunuzdur da ..
su kaynatın
bacım benim
domateslerı ıcıne atın sıcak suya kabukları 5 dakka sonra atıverır

ıkıye bölün domatları atın robota
içinde cekırdek ıstemıyosan elekten geçir mis gibi olurrr

aa robotun yanmıştır senın cnm az mıktardamıkoydun ıcıne ki allah allah şaştım bozulmasına

Son düzenleme:

abav sen rendeliyormusun kuzummm..
ben sıcak suya tüm tüm atıyorum sonra çıkarıyorum kabukları kolay soyuluyor o zaman..
ondan sonra da ufak ufak doğruyorum.. büyük tencerede 15-20dk kaynatıyorum kavanozlara kaynar koyup hemen kapatıyorum hazır konserve... rende falan yapıyorsan robottan geçir bacım ne uğraşıyorsun.. ya da şey var.. bizim bulgaristanda her hanede vardır ondan.. salça yaparken domatesleri ortadan böl (et kıyma makinaları varya elle çevirirsin ucuna farklı bişi takılıyor)
kabuklarla tohumları ayırıyor sadece domatesin sosu kalıyor...

** pardon robot bozuldu yazısını okumamışım

Son düzenleme:

aynen yaa hem sürprizli yumurta gibi
hem de sebzelerin tadı farklı etler bir acayip
bizede üniversiteye hazırlayan firma getiriyo yemekleri
patronlarda sıyıra sıyıra yiyorlar
hele benim müdürüm ben beğenmiyorum çok kötü dedikçe ben evde bile yemiyorum bu kadar çeşit bu kadar güzel yemek diyor kendimi parçalamak istiyorum o an

35 kilo yapınca bozulur tabi

35 kilo yapınca bozulur tabi

maşallah dicektim de.. bende kendim 25kg yaptım geçen sene... 1 kavanoz bile kalmadı.. hele kaynanam geldiğinde .. menemenin yok mu.. pişir de yiyelim dediği anca cinlerim çıkıyor :) kendi geçen sene hiç bir şey yapmadı kışlık ondan bundan otlandı hep.. sadece bir lahana turşusu yaptı okadar

biz o konuda şanslıyız..yemek şirketini ben belirledim zaten..birde az kişi olduğumuz için sevmediğimiz yemek olunca iptal ediyoruz burda hazırılıyoruz..yemekler hem güzel oluyo hemde temiz..

biz o konuda şanslıyız..yemek şirketini ben belirledim zaten..birde az kişi olduğumuz için sevmediğimiz yemek olunca iptal ediyoruz burda hazırılıyoruz..yemekler hem güzel oluyo hemde temiz..

ben çok zaman evden getiriyorum sıkıldım artık taşımaktan

biz de yeni değiştirdik yemek şirketini
güzel bu yemekler
kişi başına 1.5 tl fazla olunca fiyat
yemekler de diğerine nazaran güzel oluyo tabi

biz de yeni değiştirdik yemek şirketini
güzel bu yemekler
kişi başına 1.5 tl fazla olunca fiyat
yemekler de diğerine nazaran güzel oluyo tabi

bızde 3 ceşit yemek cıkıyo çeşit de ne biliyomusun

mesela çorba
bulgur pılavı
su
baska bır örnek
biftek(iğrenç)
kızartma 3 parmak kadar öbek öbek yağ
muz(bıtek muzlar guzel
)
ve kişi başı

6 lira
yanlıs duymadın altı lira
eşimden de 6 lıra kesılıyo
ben 12 lıraya padısah sofrası kurarım dana gibi de doyarım be

bizim yemekler şirketten ve 4.75 tl kişi başı
VE 4 ÇEŞİT ÖRNEK MENÜ
MANTAR ÇORBASI(MANTAR BOL VE İÇİNDE KIRMIZI BİBER VAR)
TAVUK BUT
MISIRLI PİRİNÇ PİLAVI
AYRAN

YOĞURT ÇORBASI
BEZELYE
NANELİ BULGUR PİLAVI
KREM KARAMEL

sevdik yemeklerini kuru patlıcan-biber dolması bile geliyor
lezzetli de oluyor hani.

Tek rosto köftesini yiyemiyorum çamur gibi oluyo

Son düzenleme:

sanırım acıktık :)
konserveden yemeklere geçtik..
ben şirkette çalışırken bir yemek yapan şirketle anlaştık..
5 kişiydik kişi başı 4,50+kdv.. hergün farklı yemekler vardı.. ama okadan mı lezzetli olur beyaw..
hele kıymalı bamya geldiği zaman beklerdim acep beğenmeyen biri varmı, fazla kalsın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…