sanırım acıktık :)
konserveden yemeklere geçtik..
Ben şirkette çalışırken bir yemek yapan şirketle anlaştık..
5 kişiydik kişi başı 4,50+kdv.. Hergün farklı yemekler vardı.. Ama okadan mı lezzetli olur beyaw..
Hele kıymalı bamya geldiği zaman beklerdim acep beğenmeyen biri varmı, fazla kalsın diye
Sen temeli orada atmışsın bacım
sanırım acıktık :)
konserveden yemeklere geçtik..
ben şirkette çalışırken bir yemek yapan şirketle anlaştık..
5 kişiydik kişi başı 4,50+kdv.. hergün farklı yemekler vardı.. ama okadan mı lezzetli olur beyaw..
hele kıymalı bamya geldiği zaman beklerdim acep beğenmeyen biri varmı, fazla kalsın diye
1-2-1-2.. ss.s.. ses kontrol..
nerdesiniz kızlarr
heyooo ben burdayımmmkarnım acıktı ama kalkıp yapasım yok marul kemirdim kuşlar gibin
hani 118 80 reklamı var ya
şu sivrisinek gibi söylüyo cingılı
orada ne diyo alamadım
gerçi anladım da kötü bişey anladım:44:
en az 8 tane :)kaç tane akıllıbıdık var bu sitede kaaaardeşiiim
bende ilk zamanlar sadece çorba içiyodum zaten yaglı şeyler yeme hala bulanıyor midem bazen kusuyorum ama midem boşken sabahları mahfoluyorum sabah burnum kanadı diye oğluş kusturmadı beni acıdı zaarben bu hafta 2 kez pirinçli yoğurt çorbası yaptım.. başka bişiy geçmiyor boğazımdan.. (oysa ki ben herşeyi yiyen biriyim)
evden marul havuç erik getirdim.. iki erik yedim içimi karıştırdı.. neyse dedim havuç yedim sonra .. şimdi de yoğurtlu çorbamı içtim.. salçalı sulu yemek görmek istemiyorum.. hele bazı insanlar yapar ya üstünde yağ birikir.. öğk..
senin bulantıların geçtiydi dimi.. içini karıştırmayim
ben rahat geçiricem diyorken.. bugün bir fırtınalar kopuyor midemde... ha bire su içiyorum rahatlıyorum 5dk sonra aynı.. erken giderim herhalde eve..
eşimin de doğum günü.. hiç bişi almadım adama.. pasta bile almadım.. nekadar kötü eş'im ben yawbiraz para biriksin kasada :) alırım bir çikolata kaplamalı rulo keklerden.. üstüne diktin mi bi mum tamamdır pasta alırsam milleti de toplamak zorunda kalırım..
pardon çenem düştü gene
Hani 118 80 reklamı var ya
orada ne diyo alamadım
Hani 118 80 reklamı var ya
orada ne diyo alamadım
hangisi kızzz ne anladın bakim uyuz oluyom o reklama hahahha
bunların tüm reklamları gıcık bacım.. Ben de o yeşil şeyin ne dediğini anlamıyorum bir 118 80ni anlıyorum.. Sonra yazı geçiyor bilmiş seksen diye :) onu da ordan anladım
.ok yoluna gidiver, .ok yoluna soruver
118 80 80 80 80 80 118 80
Ula rtük izin vermezki hiç izlemedim oniii
ula rtük izin vermezki hiç izlemedim oniii
googledan aradım buldum
biçok kişi de benim gibi anlamış
Doğrusu;
kop yanıma geliver hop yorulma soruver bak elinde tüm türkiye 118 80 le kop yanıma geliver hop yorulma soruver 118 80 80 80 bilmiş 80 kop hadi ara hop hadi ara bilmiş 80
bacım bilmiyorum poh kelimesine rtük ne diyor ama.. Ezeli izliyormusunuz bilmem.. Orda bu kelime çok sık kullanılıyor ve biplenmiyor.. Zaten senaryonun yarısı küfürlü
Sonra star da bişiy izliyodum ama ne oldugunu hatırlamıyorum orda p.k kelimesini biplediler.. :) ezeli de hala kapatmadılar :d zaten son sezonmuş
arastırmacı gazateci bıdıkom benimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?