anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

Sen temeli orada atmışsın bacım

Sen temeli orada atmışsın bacım

doğruluk payı var sanırım :) tek çeşidini yiyordum ama.. hareket olmadığı için fazla yaPışmasın diye :)

hem bu arada benim menüm hep yoğurtlu oluyor yaw..
gün geçtikçe o ağzımdaki tuhaf tad yoğunlaşıyor..
akşama brokoli + karnıbahar haşlıcam yoğurtlu sarımsaklı.. yeşil fasulye aldım kavurmasını yapçem haftasonu..
akşamaya bir de mercimek çorbası.. tamamdır.. yeşil mi kırmızı mı yapsam ki..

Son düzenleme:

kesin sıranın kuyrugunda ennn sonunda beklerdin doldur babam doldur olsun diye hahahayy

heyooo ben burdayımmm karnım acıktı ama kalkıp yapasım yok marul kemirdim kuşlar gibin

ben bu hafta 2 kez pirinçli yoğurt çorbası yaptım.. başka bişiy geçmiyor boğazımdan.. (oysa ki ben herşeyi yiyen biriyim)
evden marul havuç erik getirdim.. iki erik yedim içimi karıştırdı.. neyse dedim havuç yedim sonra .. şimdi de yoğurtlu çorbamı içtim.. salçalı sulu yemek görmek istemiyorum.. hele bazı insanlar yapar ya üstünde yağ birikir.. öğk..
senin bulantıların geçtiydi dimi.. içini karıştırmayim
ben rahat geçiricem diyorken.. bugün bir fırtınalar kopuyor midemde... ha bire su içiyorum rahatlıyorum 5dk sonra aynı.. erken giderim herhalde eve..
eşimin de doğum günü.. hiç bişi almadım adama.. pasta bile almadım.. nekadar kötü eş'im ben yaw biraz para biriksin kasada :) alırım bir çikolata kaplamalı rulo keklerden.. üstüne diktin mi bi mum tamamdır pasta alırsam milleti de toplamak zorunda kalırım..

pardon çenem düştü gene

Hani 118 80 reklamı var ya
şu sivrisinek gibi söylüyo cingılı
orada ne diyo alamadım

gerçi anladım da kötü bişey anladım:44:

bende ilk zamanlar sadece çorba içiyodum zaten yaglı şeyler yeme hala bulanıyor midem bazen kusuyorum ama midem boşken sabahları mahfoluyorum sabah burnum kanadı diye oğluş kusturmadı beni acıdı zaar ohh akşama kutlama var hahaha
orada ne diyo alamadım

hangisi kızzz ne anladın bakim uyuz oluyom o reklama hahahha

Son düzenleme:
orada ne diyo alamadım

bunların tüm reklamları gıcık bacım.. ben de o yeşil şeyin ne dediğini anlamıyorum bir 118 80ni anlıyorum.. sonra yazı geçiyor bilmiş seksen diye :) onu da ordan anladım

bunların tüm reklamları gıcık bacım.. Ben de o yeşil şeyin ne dediğini anlamıyorum bir 118 80ni anlıyorum.. Sonra yazı geçiyor bilmiş seksen diye :) onu da ordan anladım

ben onu da anlamadım çünkü radyodan dinliyorum hep
bilmiş seksen mi diyo orada binyüzseksen anlıyordum da nie böyle diyolarki diyodum:)))

Ula rtük izin vermezki hiç izlemedim oniii

googledan aradım buldum
biçok kişi de benim gibi anlamış

Doğrusu;
kop yanıma geliver hop yorulma soruver bak elinde tüm türkiye 118 80 le kop yanıma geliver hop yorulma soruver 118 80 80 80 bilmiş 80 kop hadi ara hop hadi ara bilmiş 80

ula rtük izin vermezki hiç izlemedim oniii

bacım bilmiyorum poh kelimesine rtük ne diyor ama.. Ezeli izliyormusunuz bilmem.. orda bu kelime çok sık kullanılıyor ve biplenmiyor.. zaten senaryonun yarısı küfürlü
sonra star da bişiy izliyodum ama ne oldugunu hatırlamıyorum orda p.k kelimesini biplediler.. :) ezeli de hala kapatmadılar zaten son sezonmuş

arastırmacı gazateci bıdıkom benimmmm

Son düzenleme:

ezelde uçuyolar valla
ama haklılar
adam kavga ettiğine al sana gerizekalı mı dicek
şapşal adam mı dicek düşmanından bahsederken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…