bende istiyorum tarifi:84:senin kırmızı biberli peynirli mezen soframızın şahı oldu koprim..
Dün koca girdi mutfağa..yemek yoktu
makarna haşlamış (evde başka bişi yoktu) üzerine de sos diye ondan yapmış
ahh ahh yaz gelse ucuzlasa şu kırmızı biber de 10kg közleyip dolaba atsam
Elalemin dolabında et olur bizimkinde de kırmızı biber-ıspanak-sümüklü bamya :)))
bende istiyorum tarifi:84:
ne güzel bi başlık kızlar senelerce istedim bekledim olmadı 1,5 yıl önce hamile kaldım düşükle sonuçlandı . yine umudu kesmişken tekrar hamileyim düşük tehlikesi var yine ama umutluyum bana sıkı sıkı sarılır işallah bebegim hediyem olur işallah bana bu akşam doktora gidicem dua edin bana arkadaşlar hem sevinçli hem üzüntülü hem şaşkın hem ne bilim degişik duygular içindeyim
yımırta kırmamışmıydı.. aman gerçi makarnaya peynirli biber yetmiş :) oh afiyet olsun.. bende bu sene 10-15kg yaparım inşallah.. çıkarıcam balkona fırını (balkonlu eve taşınırsam)senin kırmızı biberli peynirli mezen soframızın şahı oldu koprim..
Dün koca girdi mutfağa..yemek yoktu
makarna haşlamış (evde başka bişi yoktu) üzerine de sos diye ondan yapmış
ahh ahh yaz gelse ucuzlasa şu kırmızı biber de 10kg közleyip dolaba atsam
Elalemin dolabında et olur bizimkinde de kırmızı biber-ıspanak-sümüklü bamya :)))
yımırta kırmamışmıydı.. Aman gerçi makarnaya peynirli biber yetmiş :) oh afiyet olsun.. Bende bu sene 10-15kg yaparım inşallah.. çıkarıcam balkona fırını (balkonlu eve taşınırsam)
gomşular biraz rahatsız olcak ama ne edim :) onlar da halı falan neyim çırpıyor balkondan bu devirde.. Dayansınlar biraz yanmış biber kabuklarının kokusuna
saolun kızlar dualarım sizinle netten yaptıgım hesaplamaya göre 6 hafta 3 günlük
5 gün önce gittim kese bile görünmedi o korkutuyo işte beni varmı hamile olan kaç haftalıkken kese görünüyo bilgilendirin beni kızlar
saolun kızlar dualarım sizinle netten yaptıgım hesaplamaya göre 6 hafta 3 günlük
5 gün önce gittim kese bile görünmedi o korkutuyo işte beni varmı hamile olan kaç haftalıkken kese görünüyo bilgilendirin beni kızlar
ahaaa ogluma gelin buldumneden olmasın
verdim gittiyerim senin oğluşunu maşallah bak benden 10 numara kaynana olur kırık hafif
günaydın canım..takma sen..maili görmezden gel eğer samimi bir arkadaşın değilse
sen de maili şöyle yanıtlasaydın
"ZIKKIM"
canım telaş yapma.. betahcg nekadar çıkmıştı sende ? belki değerin düşüktü o yüzden görünmemiştir.. belki de geç döllenme olmuştur
PÖTİMM biberi bıdıkcanın tarif ettiği gibi yapıyorum işte.. üstüne de bir iki yımırta kırınca çok güzel oluyor (tabi biberin miktarına göre.. fazla yumurtalısını ben sevmiyorum da)
kahvaltı için falan da güzel oluyor
benim komşu yapsa öyle bişey 2 buzdolabı poşetiyle kapısına dayanırım bırak şikayetçi olmayı
e tabi biz seviyoruz ama inan kendine yapmadığın zaman okadar biberin kokusuna dayanılmıyor..
ben bekarken.. annemle yapardık.. tabi tohumunu temizleme işini beraber yapardık.. 20kg..
sonra bu biber közlemek için içi seramik olan közleyici var ama tek tek pişiyor biberler.. kendi başıma közlerdim sonra da oturup kabuklarını temizlerdim.. peeh :) sonra da kışa kadar biber görmek istemezdim
himmmmm degisik bir tarif,denemeye deger
kopri cok isi var bu biberin yaaaa,hic ugrasamame tabi biz seviyoruz ama inan kendine yapmadığın zaman okadar biberin kokusuna dayanılmıyor..
ben bekarken.. annemle yapardık.. tabi tohumunu temizleme işini beraber yapardık.. 20kg..
sonra bu biber közlemek için içi seramik olan közleyici var ama tek tek pişiyor biberler.. kendi başıma közlerdim sonra da oturup kabuklarını temizlerdim.. peeh :) sonra da kışa kadar biber görmek istemezdim
bende bayılırım közlenmişkırmızı biber ve patlıcana
Dolapta son poşetim var
bende bayılırım közlenmişkırmızı biber ve patlıcana
dolapta son poşetim var
son poşetine talibim
helalinden 50 tl veririm
ya ben buzluktan çıkan patlıcanı yiyemiyorum pek.. acımtrak geliyor.. görümcem de yazın patlıcanı közleyip koydu da .. buzluktan çıkınca hoşuma gitmedi..,
hı ayrıca ben közlenmiş biberi kışın mesela kurufasulyenin yanına sirkeleyip yemeye bayılırım..
yada azıcık ta sarımsak ufak ufak doğrarsın.. çok hoş oluyor.. yağ koymuyorum biberin kendi sulaklığı yetiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?