ben de üşüyorum çokkk
eyyyy ruhhhhhhhhhhhhhhhhh geldiysen canoya slm ver hahahahah
geldim canooo selammmmmm:79:
dün akşam gül ağacının dibine bişeyler bağlayan oldu mu :)
dün akşam gül ağacının dibine bişeyler bağlayan oldu mu :)
slm hoşgeldin kap bi kahve sogumadan
balıkesirden arkadaşımın bahcesine gömdürttümemanet dilek
almammı benimki şekersiz olsun diyetteyim
yarım kilo vermişim sadece
ohhh hamarat kadınnnnnnnnbi tuvalete gittim kizlar,bütün banyoyu sildimde ciktim
almammı benimki şekersiz olsun diyetteyim
yarım kilo vermişim sadece
ohhh hamarat kadınnnnnnnn
seninki kafeinsiz ve şekersiz
naber canommmmmmm,nasil gidiyo
iyiyiz canım senden naber nasılsınızzz bakimm
Günaydın hatunlarım güzellerim.. Cumanız hayrolsun.. (biraz rüyanız hayrolsun gibi oldu)
Sabah sinirle çıktım evden.. yazdıklarınızı okudukça içim ısındı iyi ki varsınız..
Dün benim öküzün doğum günüydü ya.. gittim 1saat 10dakkada pastamı yaptım süsledim.. çorba yaptım.. sigara boreği yaptım.. brokolimi haşladım sarımsaklı yoğurtla süsledim.. evi toparladım.. 19:50de işim bitti oturdum koca bekliyorum ışıkları da kapattım..
en geç 20,00 evde olması lazımdı.. neyse beklemeye geçtim... 20,15te arıyor beni ben dükkana geldim istersen gel biraz oturup geçeriz eve..
yaw dedim ben yemekleri sofraya koydum yemeğini gel ye sonra ne nane yersen ye dedim.. çok sinirlendim.. tamam dedi yarım saate gelirim..
sonracıma 20,45 te arıyor.. hayatım bir bilgisayar kasası geldi format atılcak falan dedi yemek getir burda oturalım.. hep X2 abla da gelecek (2nolu görümce)
sen keyfine bak dedim ben yatıyorum..
sonra göndermiş görümcemi yemek almak için..
ablam masanın üstündeki pastayı görünce anca hatırladı eşimin (kendi kardeşinin) doğum gününü..
yok abla dedim yemem memek göndermem ben ona..
ablam aradı eşimi taşınacak yemek yok sen gel ye geri gidersin dedi..
neyse eşim geldi.. süprüze sevindi ama ben çok sinirliydim.. iki gıdım yiyip geri gitti.. sonra saat 12,00de geldi.. bu sefer oturdu siyaset meydanını izlemeye.. ben yattım tabi o sinirle..
kalktım 2de su içmeye hala tv başında.. ayol diyorum bunları izliyosun da sabah onlar mı senin yerine işe gidecek.. valla dedim sabah kalkamazsan tekmeler atarım seni..
geri yattım..
sabah ezanında uyandım sızmış gerizekalım bit de banyo yapmıştı burnu kafası kollası buz kesmiş saçını kurutmamış (inşallah akşama migrenle uğraşmayız)
kaldırdım yatağa yatsın diye uyandırana kadar canım çıktı.. çok ağır uykusu var.. salak kafam bırak uyusun orda..
kalktı bu.. ayol diyo uyuyan insan uyandırılır mı.. az bile dedim.. yattık neyse.. sabah alarm yırtıyor kendini beyfendi gözünü açmıyor.. güzelce bir çalkaladım uyandıkapıdan uğurlamadım bile .. ışıkları kapat kapıyı dışardan kilitle dedim.. yattım ..
ve sonracıma sinirle kalktım geldim.. ,
farkındayım uzadı "azcık" olsun okadan.. özlemişinizdir
bayiliyorum senin bu yazdiklarina kiz,arkasi yarin gibi,her gün bi olay
yazsam romanı geç ne olurdu bilmem .. ki daha 4 yıllık evliyiz.. daha neler göreceğiz allah bilir..
bu arada bende kafeyinsiz kayfe alayım.. pek bi tatsız oluyor ama neyse.. hiçyoktan iyidir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?