anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

hadi yaa uzun zamandır takılmıyodum kızzz vay vayyy hatuna bakkk

geçen sene ağustosta biz çocuk için karar verdiğimizde tabi bizimki olmadı ama eltim nasıl bir hırs yaptıysa.. adet ti ozamanlar.. o ay hamile kalmış.. şans işte.. o da tek gecede hamile kalanlardan.. kendi bile şaşırmış.. ozamandan beri de eşiyle birlikte olmuyor kızın içine dert olmuş.. herkese anlattı bunu

duyarsızlık sadece erkeklere mahsustur duygusuzluk ve köslük te :88:

ben toprak istiyorum ama eşim de kurandan olsun diye sıkıştırıyor doguma kadar toprak diye direticem bakalım sen ne düşünüyorsun artık koymusunuzdur isminiiiii:89:
çok güzel canm toprak inşallah kabul eder eşin..ismin kurandan olması güzel tabi ama anlamlı olması çok daha önemli aslında..ada derin olacak benim meleğim büyük ihtimalle hala net karar veremedik
kizimiz olursa ecrin olucak insallah,oglumuz olursa babamiz koyucakmis,degisik isim varsa söyleyebilirsiniz
ecrin de çok güzelll sağlıkla gelsinler inşallah oğlum olsaydı adını aras istiyordum

olsun canım inşallah sağlıkla tutunmuştur inşallahhhhh
Allah gönlünüze göre versin..
eltine çok güldüm Allah iyiliğini versin emi senin

Son düzenleme:
bence de yaa
çok uykum var benim deeeeee

esnemekten çenem düşecek .. katur kutur ediyor çene

tam esnerken dükkan önünden bir öğrenci kız geçti.. geçerken de eteğini üstten kıvırdığını fark ettim (daha kısa olsun diye) taş çatlasın orta 2falandır en fazla.. (bizim burda 2 tene ilköğretim okulu varda.. liseli olma ihtimali yok)
bir de ağzında bir sakız ama nasıl çiğniyor... sakızı mı çiğniyor ağzını mı yellendiriyor çözemedim..
geleceği pek parlak gelmiyor bana..
rabbim doğru yoldan ayırmasın kimseyi..

Ebru gündeşin kızı olucakmış .. 3,5 aylık olmuş bile kadın..ne çabuk demi :26:

okadar oldu mu yaw... kız sen nerden takip ediyorsun bu haberleri :) hep sen paylaşıyorsun da böyle haberleri :)
yani 15 haftalık falan oluyor normal hesaplara göre.. ne çabuk öğrenmiş.. hı ama doğru bu haftalarda gösterirse görünüyormuş ya..

11 aylık evliyim pko olduğu için ilk aydan beri hiç korunmadık 5. ayda tedaviye başladık klomen

kullandım 3 ay ama yumurtalar hep 15 mm de kalıyodu sonra iğne tedavisi oldum 10 yumurta gelişti 3

tanesinden dr umutluyum sağlıklı yumurtalar dedi 14 gün e2 1502 çıktı sonra 21. gün progesteron

testi yaptık sonuç 0.742 çıktı başka bi dr gösterdik yumurta oluşmamış dedi tabi biz şok olduk hemen

drumu aradım hani 10 yumurtam vardı şimdi bitane bile yokmuş dedim drum bu değer değişkendir

çatlamıştır atılmıştır dedim e çatlayanlar atıldıysa 5 tane küçük yumurtam vardı onlardamı çatladı

dedim bişey diyemedi kapattım suratına bende neyse eşime geçeyim al birimizi vur ötekine oda

çok sağlam değil burda bi üroloji profu vardı eşime sol varikosel teşhisi koydu eşimin hızlı spermleri

%11 di ama dr normal yolla olur dedi ameliyat etmedi sonra eşim netten dr araştırdı kaan aydosu

herkes çok övüyodu neyse kaan beyin yanına gitti sende varikosel yok demiş eşim ağrım var ama demiş

hayır varikosel yok belki iltihaplanma vardır damarlarda ondan ağrı yapmıştır sende herşey olabilir bitek varikosel olmadığına eminim demiş sonra eşim emin olmak için hasan

biri var onun yanına gitti oda varikosel var demiş hemen ameliyat edelim sol taraf sağıda etkiliyo

demiş neyse çok uzattım biz kime inanacağımızı şaşırdık artık 2 prof var diyo kaan bey yok diyo napcaz biz ya

bende yumurta gelişmiyo eşimde sperm az heralde bize aşılama yolu gözüktü ooffffff ooffffffffff

melek.. ne diyeceğimi şaşırdım bende..
insan tabi 1 doktora gitmekle kalmamalı ama sizin durumunuzda akıl karıştırmaktan başka bişiy olmamış.. kime inanıp güveneceksin ki..
Allah kolaylık versin canım..

allah razı olsun canım bakalım hakkımızda hayırlı olan hangisidir rabbim umarım bi çıkış yolu gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…