anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

yazsam romanı geç ne olurdu bilmem .. ki daha 4 yıllık evliyiz.. daha neler göreceğiz allah bilir..

bu arada bende kafeyinsiz kayfe alayım.. pek bi tatsız oluyor ama neyse.. hiçyoktan iyidir :)

benimde kahve cok canim cekiyo bazen,cok az kahve,üzerine bolca su ve süt ekleyip öyle iciyorum,kahveden baska her seye benziyo

benimde kahve cok canim cekiyo bazen,cok az kahve,üzerine bolca su ve süt ekleyip öyle iciyorum,kahveden baska her seye benziyo

ben sütlü nes kafeye bayılırım ama bu hazırlardan 3in1 olanlardan değil.. orjinalen süt :) üstüne de 1 çay kaşığından az nes cafe serperim aroması olacak kadar... mis mis.. ama kahvem bitti eşim de almıyor (aldırmıyor)
tarçınlı sütle idare ediyoruz artık

şöyle sert bir neskafe içmeyeli uzun süre oldu..
ama türk kahvesi içiyorum ben doktorum sakınca olmadığını söyledi..
siz de bi sorun bakalım..
sigarayı bıraktım, neskafe içmiyorum kola vs şiddetli şekilde azalttım
ama türk kahvesine dayanamıyorum hergün bi tane

çok sevindim canım sigarayı bırakmanaaaaaaaa

çok sevindim canım sigarayı bırakmanaaaaaaaa

tabi tabi canım 5 haftalıktım öğrendiğimde o gün bitti sigara..ki bir paket deviriyordum ben
namuzsuz kahveyle pek yii gidiyodu ama melek çok daha kıymetli çookkk
isim düşündünüz mü canom ? poti ? korpina ?

sigarayı bırakman çok güzel canım tebrik ederim.. ama keşke daha erken bırakabilseydin..
kahve istemenin sebebi de bak işte.. sigara yok kola yol nescafe yok.. bunlar hep kafein içeren şeyler.. sürekli tükettiğin için bağımlılık olmuş.. ama çok şükür ki içmiyorsun artık :)
ben 2 gün önce bir doktorun sayfasında okudum günde 1 ufak fincan içilebilirmiş ama içmeseniz daha iyi diyor..

düzeltme : sigarayi erken bırakmışsın (bilmiyordum)

Son düzenleme:

ya benim evimde kahve makinasi var su kahve cekirdegini ögütüp kahve yapanlardan,esim her sabah iciyo,ben sadece koklamakla kaliyorum miss gibi kokuyor o bile yetiyor,hamile kalmadan önce tirykisiydimbi dogurayim her gün icicem kahvemi,kola,zaten icmiyorum ,günde 1,5 litre su,iciyorum

ben toprak istiyorum ama eşim de kurandan olsun diye sıkıştırıyor doguma kadar toprak diye direticem bakalım sen ne düşünüyorsun artık koymusunuzdur isminiiiii:89:

kizimiz olursa ecrin olucak insallah,oglumuz olursa babamiz koyucakmis,degisik isim varsa söyleyebilirsiniz

ben daha yeniyim canım.. bebişin daha varolup olmadığını bilmiyorum.. kontrole haftaya gidicem inşallah..

**
şokşok... son gelişme.. şimcik dükkanın önünden eltimle kayınım geçtiler.. (kontrole gitmişler de)
3nolu görümceye kayfaltıya gidiyolar..
abaw eltim nasıl bakıyor bana... kız beni öğrendiğinden beri bakışı değişti yaw.. manyakmıdır nedir..

aaa belli olmadımı sizin ben 14. haftada ögrendim :44::44:ecrin ismi çok güzellll allahın armaganı demekk

ayin 17 sinde randevumuz var,organ gelisimine bakacaklar genis kapsamli ultrosonda insallah ögreniriz o zaman,kendi dr umun ultroson aleti eski,m.ö den kalma

odamı hamilee :44::44::44:

ayin 17 sinde randevumuz var,organ gelisimine bakacaklar genis kapsamli ultrosonda insallah ögreniriz o zaman,kendi dr umun ultroson aleti eski,m.ö den kalma

benim doktorunda öyleydi kistler patlamasaydı bende bekleyecektim vallaa şans eseri ögrenmiştim şehzademiiinşallah hayırlı evlatlar olurlarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…