ablam azaltmakla olmaz
direkt kestim ben
azaltmayı denedim, olmuyor
bi gün içiodum ertesi gün içmedim bitti geçti gitti
ben salak eltim daha yeni yeni diyor doktor demiş birden bırakamıyorsan günde 2-3 en fazla içebilirsin 3.aydan sonra bırakmak şartıyla.. peh.. bizimki günde 10'u buluyor hala..
ama geçen hafta eşim götürmüştü kontrole eltimi kayınımla .. :)
eşimde oturmuş sesli seslii.. hanımlar hanımlar bizim bu gelin karnı burnunda hala sigara içiyor demiş(tabi gelin eşimi boğacak gibi bakışlardayken kaynım gülmekten kopuyor)
1-2 kadın vah vah demiş.. başkasıda yazıklar olsun demiş :) okadar güldüm ki .. bir de eşim çok komik anlattıydı
Ben salak eltim daha yeni yeni diyor doktor demiş birden bırakamıyorsan günde 2-3 en fazla içebilirsin 3.aydan sonra bırakmak şartıyla.. Peh.. Bizimki günde 10'u buluyor hala..
Ama geçen hafta eşim götürmüştü kontrole eltimi kayınımla .. :)
eşimde oturmuş sesli seslii.. Hanımlar hanımlar bizim bu gelin karnı burnunda hala sigara içiyor demiş(tabi gelin eşimi boğacak gibi bakışlardayken kaynım gülmekten kopuyor)
1-2 kadın vah vah demiş.. Başkasıda yazıklar olsun demiş :) okadar güldüm ki .. Bir de eşim çok komik anlattıydı
senin koca da sen gibi he :)
Allah'ın çizikleri yaaa :)
bebişi çok merak ediom düz duvara tırmanır heral
latif bey bahçelievler medikalpark ta ama fiyat biraz tuzlu ablam verdiğim paranın üzerine biraz daha koysam tüpbebek yaptırıdım diyo ama çok şükür ilk denemesinde oldu şimdi bebeğimiz ahmet kayra doğdu dün 1 aylık oldu okadar tatlıki anlatılmaz yaşanır
bızım urologda medıcal park fatıhte
kendıme hala ıyı bır kadın doumcu bulamadım
bızım urologda medıcal park fatıhte
kendıme hala ıyı bır kadın doumcu bulamadım
bendensin desene..
Kafamda şöyle işte bu diyebileceğim bir doktor bulamadım hala..
Yarın doktor randevum var..eğer yarın sorularıma net cevaplar alabilirsem bu doktorda devam etmek istiyorum..aksi halde doktor aramaya devam.
inşallah umduğunu bulursun canım... bir hekime güvenememek çok kötü bir durum.. inşallah güzel güzel yumuşların vardır şöyle sıraya dizilmişlerdir :)
senin özel sağlık sigortan yokidi dimi
bendensin desene..
Kafamda şöyle işte bu diyebileceğim bir doktor bulamadım hala..
Yarın doktor randevum var..eğer yarın sorularıma net cevaplar alabilirsem bu doktorda devam etmek
istiyorum..aksi halde doktor aramaya devam.
cık..
ssk var cnm..
kankam ya vallah aklımda bi dr var bızım burda bır uzmanın okul arkadasıymış
ama bayan doktor..
erkekler daha özenlı oluyo gıbın sankı
ılk drum erkektı ama yuksek ıhtısasa gitti zonguldağa cok memnundum ondan iyi bi abiydi :)
benimde halamın kızının bir arkadaşı var.burda zekai tahirde çalışıyo kendine aitte kadın sağlığı merkezi var.bayada ünlü bir doktor ama erkekben erkek doktor istemiyorum..bu doktor birde çok genç..aradım bir keresinde konuştum sekretiyle sekreteri ali bey sizi kendi muayene edecek dedi bende tamam müsait olduğumda randevu iin ararım dedim bir dahada aramadım.
pişt kopiş
kasık ağrın nasıl bir ağrı
adet ağrısıyla aynı mı yoğsam farklı mı?
Delirmek üzereyim valla.
Bizim patronun babası geldi gene seyahatten.apartman yöneticisi.ıvır sıvır işleri hiç bitmiyo..şimdi gene bir tablo hazırlanacakmış..keşke ben yönetici olsaydım onların apartmanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?