anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

ablam azaltmakla olmaz
direkt kestim ben
azaltmayı denedim, olmuyor
bi gün içiodum ertesi gün içmedim bitti geçti gitti

ben salak eltim daha yeni yeni diyor doktor demiş birden bırakamıyorsan günde 2-3 en fazla içebilirsin 3.aydan sonra bırakmak şartıyla.. peh.. bizimki günde 10'u buluyor hala..
ama geçen hafta eşim götürmüştü kontrole eltimi kayınımla .. :)
eşimde oturmuş sesli seslii.. hanımlar hanımlar bizim bu gelin karnı burnunda hala sigara içiyor demiş (tabi gelin eşimi boğacak gibi bakışlardayken kaynım gülmekten kopuyor)
1-2 kadın vah vah demiş.. başkasıda yazıklar olsun demiş :) okadar güldüm ki .. bir de eşim çok komik anlattıydı

senin koca da sen gibi he :)
Allah'ın çizikleri yaaa :)

bebişi çok merak ediom düz duvara tırmanır heral

Ay ne alemsiniz kız siz.. Eşinde az değil..kadınlarda hazırda bekliyormuş

senin koca da sen gibi he :)
Allah'ın çizikleri yaaa :)

bebişi çok merak ediom düz duvara tırmanır heral

çatlak bişi çıkar o da herhal :)
bir de diyene bak onu
ben haftaya cuma kontrole gidicem herhalde ya da perşembe.. (pazartesi ve cumaları çok kalabalık oluyor gibime geliyor)
bir de zekai tahire gitmiycem sanırım.. eşim dedi ankara üniv. tıp fakültesine gidelim diye.. ii dedim bende.. ücretlerini araştırayım bir aklıma gelmişken

** abaw saat kaç ben daha yimek yemedim.. sabah yediğim iki tene sigara börennen duruyorum.. bu soğukta hiç bişi yiyesim yok

Son düzenleme:

bızım urologda medıcal park fatıhte
kendıme hala ıyı bır kadın doumcu bulamadım

bızım urologda medıcal park fatıhte
kendıme hala ıyı bır kadın doumcu bulamadım

bendensin desene..
Kafamda şöyle işte bu diyebileceğim bir doktor bulamadım hala..
Yarın doktor randevum var..eğer yarın sorularıma net cevaplar alabilirsem bu doktorda devam etmek istiyorum..aksi halde doktor aramaya devam.

inşallah umduğunu bulursun canım... bir hekime güvenememek çok kötü bir durum.. inşallah güzel güzel yumuşların vardır şöyle sıraya dizilmişlerdir :)

senin özel sağlık sigortan yokidi dimi

cık..
ssk var cnm..

kankam ya vallah aklımda bi dr var bızım burda bır uzmanın okul arkadasıymış
ama bayan doktor..
erkekler daha özenlı oluyo gıbın sankı
ılk drum erkektı ama yuksek ıhtısasa gitti zonguldağa cok memnundum ondan iyi bi abiydi :)

benimde halamın kızının bir arkadaşı var.burda zekai tahirde çalışıyo kendine aitte kadın sağlığı merkezi var.bayada ünlü bir doktor ama erkek ben erkek doktor istemiyorum..bu doktor birde çok genç..aradım bir keresinde konuştum sekretiyle sekreteri ali bey sizi kendi muayene edecek dedi bende tamam müsait olduğumda randevu iin ararım dedim bir dahada aramadım.

canım ben gittiğimde erkekti gencecik.. yani 30.. taş çatlasın 35ten fazla değildi.. tedirgin oldum ama kendi muayene etmedi.. kapısının üstünde süleyman bal yazıyordu ama reçetedeki kaşede farklı isim vardı.. (sanırım bu genç sülümanın asistanı falandı)
hıı çağdaş mı neydi hatırlar gibi oldum.. kağıtlar evdeymiş çantama bakayım dedim de

Son düzenleme:
pişt kopiş
kasık ağrın nasıl bir ağrı
adet ağrısıyla aynı mı yoğsam farklı mı?

pişt kopiş
kasık ağrın nasıl bir ağrı
adet ağrısıyla aynı mı yoğsam farklı mı?

pışt çaktırma... hala adet olacakmışım gibi hissediyorum.. hala da göğüslerim ağrıyor (uçları daha yoğun ağrıyor)
benimki herhalde sola yerleşti ultrasondan belli olur artık..
soldan iğneliyordu.. ama çok üşüttüğüm zaman da öyle olurdum..

dükkanın karşısında binada kaynanamın arkadaşı oturuyor.. geldi az önce bir tabak poğaça getirdi..
teyze dedim ne yaptın kim yiyecek bunları.. olsun diyo sen hamilesin..
cevabım : ben mi hamileyim
teyze: e değilmisin
ben: öyleyim galiba kim dedi sana ..
teyze: e gülistan teyzen dedi kızım diyo.. beyin söylemiş ona
benim kocanın çeneşi düşmüş anlaşılan

Delirmek üzereyim valla.
Bizim patronun babası geldi gene seyahatten.apartman yöneticisi.ıvır sıvır işleri hiç bitmiyo.. şimdi gene bir tablo hazırlanacakmış..keşke ben yönetici olsaydım onların apartmanda.

şu patronlar kendi özel işlerini işçisine yaptırıyor ya.. çok deli olurum buna..
eski çalıştığım firmada bayan patronum yanıma geldi dedi ki sigorta şirketlerinden sağlık sigortası fiyatlarını araştır.. git te çıldırma.. işim başımdan aşkın oluyordu bir de arıyacam sigortacılardan tek tek fiyat isticem.. ya da geri dönüş yapmalarını beklicem.. şurdan fiyat gelmedi diyince.. ne bekliyorsun ara sor da diyordu... gırrrrrrr gıcık durum

hım bu arada acep bebelac mı milupa mıydı reklam tam hatırlamıyorum..
akıllı bıdıklar için diyor hep bizim bıdıkcan aklıma geliyor

nabe rkizlar,aksama dügün var hazirlanmam lazim,sacimi basimi yapmam lazim ama üseniyorum,masa yapicam anca biter aksama kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…