melek Allah yardımcın olsun cnm methini çok duydk kaan aydosun..gidip görünmekte yarar var
kızlar akıl sağlığım tehlikede
şuan sinirden çatlıcam
saat 2 oldu yaaa daha birsürü şey var yapacağımız
pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
melek Allah yardımcın olsun cnm methini çok duydk kaan aydosun..gidip görünmekte yarar var
şuan sinirden çatlıcam
saat 2 oldu yaaa daha birsürü şey var yapacağımız
AYBEN COK SEVERIM ONU YAAAAA HEP ERKEK ISTIYODU KIZ KISMETMİŞ BAK ADINI DA EFE KOYUCAM FILAN DİYODU...ebru gündeşin kızı olucakmış .. 3,5 aylık olmuş bile kadın..ne çabuk demi :26:
ne ödeviymiş ne dersiymiş ya.. Sanki sana ek ücret mi verecek bunları yaptığın için.. öğretmen misin sankii... Patron değil mi parası da boldur.. özel derse yazdırsın bea.. Bu ne böyleee
melek allah yardımcın olsun cnm methini çok duydk kaan aydosun..gidip görünmekte yarar var
şuan sinirden çatlıcam
Saat 2 oldu yaaa daha birsürü şey var yapacağımız
allah razı olsun canım heralde istanbula gitcem öyle gözüküyo latif küpelioğlu çok iyi bi dr ablamında 4 sene olmadı onunda eşinde problem vardı ilk aşılamada tuttu bakalım hazirana kadar olmazsa okullar tatil olunca istanbul yolcusu kalmasın
ne uyuz bi durum bende de öğretme sabrı yoktur sıka sıka dişlerim kırılır sinirden çat diye vuruverırım ensesıne yer patlagı yavrucak :)
hangı hastanede canım latif bey?
ay ne diyon sen :)
ben görümcemin kızlarına baktım 3-4 ay.. abow..
anlatıyorum anlatıyorum örnekler veriyorum hele geçen sene kesirleri öğreniyordular.. elma mı kesmedim kek mi kesmedim... çocuğun aklı almıyor... en sonunda öyle bir kızgınlıkla bağırdığımı hatırlıyorum sen benle dalga mı geçiyorsun dedim attım kitabı önüne yaz dedim kendin çözeceksin.. patır patır çözmeye başladı problemleri..
5dk sonra da adet oldum (artık nasıl bağırdıysam)
Eray ablam seni teprik ediyrum.. ööğk kaka o.. aklına getirme o pis şeyi.. çubuk kraker falan al eve.. aklına estikçe mutfaktan birebirer al.. (paketi alma) hem evin içinde dolaşmış olursun hem aklına gelmez.. düşünmemeye çalış 1 hafta sonra baş ağrın geçer..
okadar oldu mu yaw... kız sen nerden takip ediyorsun bu haberleri :) hep sen paylaşıyorsun da böyle haberleri :)
yani 15 haftalık falan oluyor normal hesaplara göre.. ne çabuk öğrenmiş.. hı ama doğru bu haftalarda gösterirse görünüyormuş ya..
saol canım benim
bu sefer gerçekten çok istiyorum bırakmayı yeter içtiğim böle kızımı öperken miiiss anne kokmak istiyorum
bazen ceren öpünce anne sigara kokuyosun diyo kendimden nefret ediyorum işte o zaman başka hiç kimse için bırakmam galiba ma evlat eleştirince zoruna gidiyo insanın
paketi de cerene saklattırdım dün gece dayanama içerim diye az önce sadece bi tane ve yarım içtim onu da
başarıcam inşallah
bilgisayarımda gazeteler devamlı açık durur benim...devamlı okurum o yüzden kaçırmam hiç bir haberi
bu arada dün eşime k.validemi şikayet etmiştim beni hiç arayıp sormuyo,annelik böylemi olur falan demiştim.az önce k.validem aradı...nasıl olduğumu merak etmişte aramışeşim sanırım birşeyler söyledi:26:
bilgisayarımda gazeteler devamlı açık durur benim...devamlı okurum o yüzden kaçırmam hiç bir haberi
Bu arada dün eşime k.validemi şikayet etmiştim beni hiç arayıp sormuyo,annelik böylemi olur falan demiştim.az önce k.validem aradı...nasıl olduğumu merak etmişte aramışEşim sanırım birşeyler söyledi:26:
aman boşver :)
ben aramasın diyorum.. eşimle dükkanda otururken bazen kaynanam arardı.. ahizeyi açıp direk eşimin kulağına dayıyordum.. konuşacak ortak bişey bulamıyorum ki.. kadın zaten işi düşünce arar bizi.. hal hatır sormak için değil
saol canım benim
bu sefer gerçekten çok istiyorum bırakmayı yeter içtiğim böle kızımı öperken miiiss anne kokmak istiyorum
bazen ceren öpünce anne sigara kokuyosun diyo kendimden nefret ediyorum işte o zaman başka hiç kimse için bırakmam galiba ma evlat eleştirince zoruna gidiyo insanın
paketi de cerene saklattırdım dün gece dayanama içerim diye az önce sadece bi tane ve yarım içtim onu da
başarıcam inşallah
bencede..aramasa daha iyi..seside bir tuhaftı bizimkinin gene birşeyler olmuştur kesin.olaysız günleri yokki.
kesin kesin...
benimde kaynana bazen eşiyle evde haksız olduğu konuda tartışır durur adam da susar olay büyümesin diye..
kaynanada hırsını alamayınca bizi arayıp anlatıyor böle böle diye.. eşimde kızar e napim şimdi gelim kocaman adamı dövim mi diyor.. çocuk şikayet edermiş gibi arayıp söyluyorsun diyor.. evlenirken düşünecektin..
biz tartışsak etsek bile kimsenin ruhu duymaz.. herşeyi yetiştirir kaynana.. haksızsın diyince de trip yapıyor
anlattığına göre çocuk gibi senin kayınvaliden
demeki oğlunu dayanak olarak görüyo kendine o yüzden anlatmak istiyo .
11 aylık evliyim pko olduğu için ilk aydan beri hiç korunmadık 5. ayda tedaviye başladık klomen
kullandım 3 ay ama yumurtalar hep 15 mm de kalıyodu sonra iğne tedavisi oldum 10 yumurta gelişti 3
tanesinden dr umutluyum sağlıklı yumurtalar dedi 14 gün e2 1502 çıktı sonra 21. gün progesteron
testi yaptık sonuç 0.742 çıktı başka bi dr gösterdik yumurta oluşmamış dedi tabi biz şok olduk hemen
drumu aradım hani 10 yumurtam vardı şimdi bitane bile yokmuş dedim drum bu değer değişkendir
çatlamıştır atılmıştır dedim e çatlayanlar atıldıysa 5 tane küçük yumurtam vardı onlardamı çatladı
dedim bişey diyemedi kapattım suratına bendeneyse eşime geçeyim al birimizi vur ötekine oda
çok sağlam değilburda bi üroloji profu vardı eşime sol varikosel teşhisi koydu eşimin hızlı spermleri
%11 di ama dr normal yolla olur dedi ameliyat etmedi sonra eşim netten dr araştırdı kaan aydosu
herkes çok övüyodu neyse kaan beyin yanına gitti sende varikosel yok demiş eşim ağrım var ama demiş
hayır varikosel yok belki iltihaplanma vardır damarlarda ondan ağrı yapmıştır sende herşey olabilir bitek varikosel olmadığına eminim demiş sonra eşim emin olmak için hasan
biri var onun yanına gitti oda varikosel var demiş hemen ameliyat edelim sol taraf sağıda etkiliyo
demişneyse çok uzattım biz kime inanacağımızı şaşırdık artık 2 prof var diyo kaan bey yok diyo napcaz biz ya
bende yumurta gelişmiyo eşimde sperm az heralde bize aşılama yolu gözüktü ooffffff ooffffffffff
bugün sadece şu saat oldu tek bi tane sigara içtim bırakmaya çalışıyorum bugün ilk gün çok beter başım ağrıyo beynim uyuştu resmen
nasıl bi illetmiş yarabbim yataktan kalkasım hiç bişey yapasım yok kızlar bana dua edin olurmu gerçekten bırakmak istiyorum ama beynime hükmedemiyorum sanki
craftyy nasıl bıraktın güzelim bi fikir ver bana :84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?