anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

melek Allah yardımcın olsun cnm methini çok duydk kaan aydosun..gidip görünmekte yarar var

kızlar akıl sağlığım tehlikede
şuan sinirden çatlıcam

saat 2 oldu yaaa daha birsürü şey var yapacağımız
pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

küçük mü büyük mü patronun kızı
kaçıncı sınıfa gidiyor
yardım edelim bitsin kurtul

ne ödeviymiş ne dersiymiş ya.. sanki sana ek ücret mi verecek bunları yaptığın için.. öğretmen misin sankii... patron değil mi parası da boldur.. özel derse yazdırsın bea.. bu ne böyleee

ebru gündeşin kızı olucakmış .. 3,5 aylık olmuş bile kadın..ne çabuk demi :26:
AYBEN COK SEVERIM ONU YAAAAA HEP ERKEK ISTIYODU KIZ KISMETMİŞ BAK ADINI DA EFE KOYUCAM FILAN DİYODU...

ne ödeviymiş ne dersiymiş ya.. Sanki sana ek ücret mi verecek bunları yaptığın için.. öğretmen misin sankii... Patron değil mi parası da boldur.. özel derse yazdırsın bea.. Bu ne böyleee

ne uyuz bi durum bende de öğretme sabrı yoktur sıka sıka dişlerim kırılır sinirden çat diye vuruverırım ensesıne yer patlagı yavrucak :)

Son düzenleme:
bugün sadece şu saat oldu tek bi tane sigara içtim bırakmaya çalışıyorum bugün ilk gün çok beter başım ağrıyo beynim uyuştu resmen
nasıl bi illetmiş yarabbim yataktan kalkasım hiç bişey yapasım yok kızlar bana dua edin olurmu gerçekten bırakmak istiyorum ama beynime hükmedemiyorum sanki
craftyy nasıl bıraktın güzelim bi fikir ver bana :84::84:

allah razı olsun canım heralde istanbula gitcem öyle gözüküyo latif küpelioğlu çok iyi bi dr ablamında 4 sene olmadı onunda eşinde problem vardı ilk aşılamada tuttu bakalım hazirana kadar olmazsa okullar tatil olunca istanbul yolcusu kalmasın

ne uyuz bi durum bende de öğretme sabrı yoktur sıka sıka dişlerim kırılır sinirden çat diye vuruverırım ensesıne yer patlagı yavrucak :)

ay ne diyon sen :)
ben görümcemin kızlarına baktım 3-4 ay.. abow..
anlatıyorum anlatıyorum örnekler veriyorum hele geçen sene kesirleri öğreniyordular.. elma mı kesmedim kek mi kesmedim... çocuğun aklı almıyor... en sonunda öyle bir kızgınlıkla bağırdığımı hatırlıyorum sen benle dalga mı geçiyorsun dedim attım kitabı önüne yaz dedim kendin çözeceksin.. patır patır çözmeye başladı problemleri..
5dk sonra da adet oldum (artık nasıl bağırdıysam)

Eray ablam seni teprik ediyrum.. ööğk kaka o.. aklına getirme o pis şeyi.. çubuk kraker falan al eve.. aklına estikçe mutfaktan birebirer al.. (paketi alma) hem evin içinde dolaşmış olursun hem aklına gelmez.. düşünmemeye çalış 1 hafta sonra baş ağrın geçer..

hangı hastanede canım latif bey?

latif bey BAHÇELİEVLER medikalpark ta AMA FİYAT BİRAZ TUZLU ABLAM VERDİĞİM PARANIN ÜZERİNE BİRAZ DAHA KOYSAM TÜPBEBEK YAPTIRIDIM DİYO AMA ÇOK ŞÜKÜR İLK DENEMESİNDE OLDU ŞİMDİ BEBEĞİMİZ AHMET KAYRA DOĞDU DÜN 1 AYLIK OLDU OKADAR TATLIKİ ANLATILMAZ YAŞANIR

Son düzenleme:

saol canım benim
bu sefer gerçekten çok istiyorum bırakmayı yeter içtiğim böle kızımı öperken miiiss anne kokmak istiyorum
bazen ceren öpünce anne sigara kokuyosun diyo kendimden nefret ediyorum işte o zaman başka hiç kimse için bırakmam galiba ma evlat eleştirince zoruna gidiyo insanın
paketi de cerene saklattırdım dün gece dayanama içerim diye az önce sadece bi tane ve yarım içtim onu da
başarıcam inşallah

bilgisayarımda gazeteler devamlı açık durur benim...devamlı okurum o yüzden kaçırmam hiç bir haberi

bu arada dün eşime k.validemi şikayet etmiştim beni hiç arayıp sormuyo,annelik böylemi olur falan demiştim.az önce k.validem aradı...nasıl olduğumu merak etmişte aramış eşim sanırım birşeyler söyledi:26:

başarabileceğine eminim.. azimli ablam benim :) adını Azime koydum

aman boşver :)
ben aramasın diyorum.. eşimle dükkanda otururken bazen kaynanam arardı.. ahizeyi açıp direk eşimin kulağına dayıyordum.. konuşacak ortak bişey bulamıyorum ki.. kadın zaten işi düşünce arar bizi.. hal hatır sormak için değil

benim kaynana görümce falanda telefonda eşimle konuşurken benlede konuşmak istiyolar tabi ben hemen eşime tlfnu bana vermesin diye kaş göz işareti yaparım vermez bulaşık yıkıyo diyo bana senin yüzünden yalancıu oldum çıktım diyo kıldığım namazlar kabul olmayacak diyo e ama napim onlarda hemen çocuk soruyolar sinir oluyorum

bencede..aramasa daha iyi..seside bir tuhaftı bizimkinin gene birşeyler olmuştur kesin.olaysız günleri yokki.

umarım biran önce kurtulursun bu illetten hem spermlere hemde yumurtalara zarar verip kaliteyi düşürüyomuş gittiğim dr lar önce sigara içip içmediğimi soruyolar tabi birazda nasip kısmet meselesi

bencede..aramasa daha iyi..seside bir tuhaftı bizimkinin gene birşeyler olmuştur kesin.olaysız günleri yokki.

kesin kesin...
benimde kaynana bazen eşiyle evde haksız olduğu konuda tartışır durur adam da susar olay büyümesin diye..
kaynanada hırsını alamayınca bizi arayıp anlatıyor böle böle diye.. eşimde kızar e napim şimdi gelim kocaman adamı dövim mi diyor.. çocuk şikayet edermiş gibi arayıp söyluyorsun diyor.. evlenirken düşünecektin..
biz tartışsak etsek bile kimsenin ruhu duymaz.. herşeyi yetiştirir kaynana.. haksızsın diyince de trip yapıyor

anlattığına göre çocuk gibi senin kayınvaliden
demeki oğlunu dayanak olarak görüyo kendine o yüzden anlatmak istiyo .

Son düzenleme:
anlattığına göre çocuk gibi senin kayınvaliden
demeki oğlunu dayanak olarak görüyo kendine o yüzden anlatmak istiyo .

ay sorma... evine alarm istedi gitti yaptı eşim.. onu istedi bunu istedi falan derken.. en son şu mutfak dolaplarının içine yapışkanlı kağıtlar mı ne varmış...
eşime her seferinde diyor gel ölçüsünü al da gidip alalım yapıştırırsın..
bir telefon görüşmelerinden sonra eşime kızdım.. yaw bu kadın bizden kurtulmak için evlenmedi mi ota b.ka bizi arıyor.. arabalı altında gitsin beğensin alsın.. fazla alsın.. bir mezüreyi alıpta kağıda da mı yazamıyor metresi de var.. çok sinirlendim...
eşim de diyor ne yapim hayatım o da annemiz çöpe atacak halimiz yok ya..
e onun da kocası var artık dedim... herşeyi sen yapmak zorunda değilsin dedim..

pazartesi bizde olan arabayı sonunda teslim ettik okadar rahatladım ki.. bizimle adam akıllı muhabbeti olmayan eniştemiz bile araba için yalakalıklara başladıydı..
kaynanamda pazartesi saat 18,30 da arıyor diyor ki işte X kişiler gelecek sizde gelin.. araba yok anne dedim.. eşim de saat 20de gelir .. gelip alırsanız geri bırakırsanız gelelim dedim (hiç de gidesim yok ta laf olsun)
çok geç olur falan etti yuvarladı gitti cümleyi :) gelen giden olmadı.. ama bizde araba varken ii.. ayağına gidiyorduk en ufak bişiyde tah keçiörene.. 35dk yol

cnm kaan Aydos'a güven
varikosel pat die karar verilecek bi ameliyat deil
bazı vakalarda sperm sıfırlanabiliyor Allah korusun

ablam azaltmakla olmaz
direkt kestim ben
azaltmayı denedim, olmuyor
bi gün içiodum ertesi gün içmedim bitti geçti gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…