çok şükür çabuk kurtuldum ....ama herkes gitmiş.
nabe rkizlar,aksama dügün var hazirlanmam lazim,sacimi basimi yapmam lazim ama üseniyorum,masa yapicam anca biter aksama kadar
çok şükür çabuk kurtuldum ....ama herkes gitmiş.
ben burdayım
akşam ne yemek yapıosunuz
ben sebzeli bulgur pilavı ile fırında kremalı pane harçlı tavuk yapıcam bugün diyeti bozcaz azcık kocam sipariş etti yemekleri :)
oh ne güzel :) ben akşam mercimek çorbası yaptıydım ondan yerüz...
bir de kafaya taktım birkaç gündür kızartılmış yoğurtlu kabak diye :) ondan yapıvercem.. zaten pastam da var.. geçiştiririz bir şekilde akşamı
ben fırında yapıyorum kabak kızartmasını çok da güzel oluyo hemde hafif :)
aa nasıl yapıyorsun cnm fırında.
kabakları soyup dilimledim yuvarlak yuvarlak (çok kalın olmasın ama) bir kabın içinde birazcık yağ koydum bir iki kaşık ve tuz ile karıştırdım kabakları sonra da yağlı kayıt serili fırın tepsisine dizdim 200 derecede baktım renkleri değişmeye başlayınca aldım üzerine de sarımsaklı yoğurt ohh mis :) bazısı yumuşak oldu ama tadı aynı kabak kızartması gibiydi
kabakları soyup dilimledim yuvarlak yuvarlak (çok kalın olmasın ama) bir kabın içinde birazcık yağ koydum bir iki kaşık ve tuz ile karıştırdım kabakları sonra da yağlı kayıt serili fırın tepsisine dizdim 200 derecede baktım renkleri değişmeye başlayınca aldım üzerine de sarımsaklı yoğurt ohh mis :) bazısı yumuşak oldu ama tadı aynı kabak kızartması gibiydi
ben kabak hiç almadımda yapmadımda bugüne kadar..denesem olur aslında böyle bir tarifi..
o zaman ben sana başka bir tarif vereyim pek ölçü bilmem kendi uydurmam birazda. pırasaları ince ince doğrayıp az kavur
kabakları soyup rendere suyunu süz pırasaların içine ekle o da kavrulsun biraz havuç da rendele tavaya sonra al tavadan azcık soğusun biraz içine bi yumurta kır iki üç kaşık un koy ve bol kuru nane. tuzunu falan da koy borcama yağlı kağıt ser içine bu harcı yay ver fırına üzeri nar gibi kızarsın sonra da sarımsaklı yoğurt ile harika oluyo biz çok sevioruz hemde sağlıklı :)
tarif lezzetli gibi ama benim eşim yumurta yemiyor..yumurtasız denesem acaba olurmu?
offffffffffffffffffff
karnım aç yemek yok evde yine
yapmak da istemiom bilmiom ki
ay şu aristonun reklamına uyuz oldum ha.. sayfayı tazelerken pat diye çıkıyor.. ay biliyoruz anneler günü.. napim gidim kaynanama fırın mı alayım şimdi[ 46: :46 aynen bendeeeeeeeee
offffffffffffffffffff
karnım aç yemek yok evde yine
yapmak da istemiom bilmiom ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?