anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

ben burdayım

akşam ne yemek yapıosunuz
ben sebzeli bulgur pilavı ile fırında kremalı pane harçlı tavuk yapıcam bugün diyeti bozcaz azcık kocam sipariş etti yemekleri :)

oh ne güzel :) ben akşam mercimek çorbası yaptıydım ondan yerüz...
bir de kafaya taktım birkaç gündür kızartılmış yoğurtlu kabak diye :) ondan yapıvercem.. zaten pastam da var.. geçiştiririz bir şekilde akşamı

ben fırında yapıyorum kabak kızartmasını çok da güzel oluyo hemde hafif :)

aa nasıl yapıyorsun cnm fırında.

kabakları soyup dilimledim yuvarlak yuvarlak (çok kalın olmasın ama) bir kabın içinde birazcık yağ koydum bir iki kaşık ve tuz ile karıştırdım kabakları sonra da yağlı kayıt serili fırın tepsisine dizdim 200 derecede baktım renkleri değişmeye başlayınca aldım üzerine de sarımsaklı yoğurt ohh mis :) bazısı yumuşak oldu ama tadı aynı kabak kızartması gibiydi

ben kabak hiç almadımda yapmadımda bugüne kadar..denesem olur aslında böyle bir tarifi..

hiç öyle denememiştim.. ben kabağı soymam.. kabuğu patlıcan gibi sert olmadığından.. güzelce yıkarım yeter :) ama fırın olayı hoşuma gitti.. hem daha light olur.. hem yağ tüketilmez... (kızartma tenceresine yarım litreden az olmuyor da..)
kağıdı nerde bulcam yaw akşama üstteki markete bakem bari

ben kabak hiç almadımda yapmadımda bugüne kadar..denesem olur aslında böyle bir tarifi..

o zaman ben sana başka bir tarif vereyim pek ölçü bilmem kendi uydurmam birazda. pırasaları ince ince doğrayıp az kavur
kabakları soyup rendere suyunu süz pırasaların içine ekle o da kavrulsun biraz havuç da rendele tavaya sonra al tavadan azcık soğusun biraz içine bi yumurta kır iki üç kaşık un koy ve bol kuru nane. tuzunu falan da koy borcama yağlı kağıt ser içine bu harcı yay ver fırına üzeri nar gibi kızarsın sonra da sarımsaklı yoğurt ile harika oluyo biz çok sevioruz hemde sağlıklı :)

tarif lezzetli gibi ama benim eşim yumurta yemiyor..yumurtasız denesem acaba olurmu?

offffffffffffffffffff
karnım aç yemek yok evde yine
yapmak da istemiom bilmiom ki

eşin sever mi bilmem ama.. en basiti menemen taze domates te var artık.. bir de tazesini ben iri iri doğramayı severim... yarına yaparım mememen ay ne komik oldu

ay şu aristonun reklamına uyuz oldum ha.. sayfayı tazelerken pat diye çıkıyor.. ay biliyoruz anneler günü.. napim gidim kaynanama fırın mı alayım şimdi

ay şu aristonun reklamına uyuz oldum ha.. sayfayı tazelerken pat diye çıkıyor.. ay biliyoruz anneler günü.. napim gidim kaynanama fırın mı alayım şimdi [ 46::46 aynen bendeeeeeeeee

Son düzenleme:
patronun kızı benden 5 yaş büyük!
yüksek lisans la ilgili ödev bu da daha doğrusu sunum..

photoshopu bulaşıcı sanıyolar eşim reklamcı ya o biliyo bana da ucundan kıyısından bulaşmıştır gibi davranıyolar!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…