rabbim gönlüne göre versin canım umarım herşey yolunda gider
maşallah ne güzel bi seferde iki bebişkızlar merhaba beni hatırldınızmı
doktora gittim kese göründü daha dogrusu 2 kese var biri digerine göre ufak 10 gün sonra gel dedi doktor dinleniceksin ilaçlarını kullanıp geliceksin duruma göre bakıcaz dedi çoğul gebelikte olabilir kese yokta olabilir dedi şaşkınım çokk bir ararken iki tanemi olucak nee
akıllım günaydın nasılsın
günaydın kızlarr sizlere bişey sormak istiyorum oglumuza toprak ismini koymayı düşünüyoruz soyismide demir olacak toprak demir nasıl hoş duruyormu yani komik olurmu
kocaman kocaman öperiz kuzugiller
napıonuz
günaydın sevsena nasılsın güzellik
günaydın kızlarr sizlere bişey sormak istiyorum oglumuza toprak ismini koymayı düşünüyoruz soyismide demir olacak toprak demir nasıl hoş duruyormu yani komik olurmu
toprak demir..bilmem ilk defa duyduğumdan mıdır nedir çok alışamadım..
demir soyisimli bi arkadaşın bebeğinin adı kaandı kaan demir hoş gelmişti bana:44::44:
hoşgeldinnn
nerelerdesin özledimmm çokkk!!!!
mikicik napıyo rahatsız etmiyo inşallah arkadaşımı!!!
kocaman kocaman öperiz kuzugiller
napıonuz
iyiyim canım şu yumoşda kistleşmeseydi daha iyi olurdum
toprak demir..bilmem ilk defa duyduğumdan mıdır nedir çok alışamadım..
demir soyisimli bi arkadaşın bebeğinin adı kaandı kaan demir hoş gelmişti bana:44::44:
bugün kontrol var akıllım
gece karnıma çok fena bi sancı girdi
ve dün minoset plus ı asla içmemem gerekirken salak benim minoset yerine 1 haftadır plus içtiğimi öğrendim karışık korkulu endişeliyim
bide eşime mr çekilmişti dr korkulacak bişi diil olur dedi ama minik bi su kisti çıktı
norologdan randevu aldım o da bugün
uyuyamadım , başım arıo :)
bu günlük iç karartıcı haberlerim bu kadar
tatlım adetinle atarsın onu..zaten doktor da küçülür demiş
inşallah geçer gider
bol bol soğan ye temizlediğini duymuştum
günaydın kızlarbende haberler kötü.sabah sabah kırmızları gördüm yine.eşim işe giderken üzülmesin diye sölemedim .Bu ay çok umutlanmıştım ama olmadı .Üzgünüm çoook üzgün hemde.....
kuzumm inşallah bi zararı olmamıştır..iiçeriğini çok bilmiyorum ama
doktor bebeği göremediği için farlutal içip..yine adet görmediği için doğumkontrol hapına başlayan ve hap bitmeden karnında bebek olduğunu öğrenip deli gibi dövünen ama sonunda sağlıklı bir bebek doğuran bi kadın biliyorum...
minoset plus o kadar hormon dopinginin yanında solda sıfır
eşine de geçmiş olsun, doktor da demiş zaten korkulacak bişey yok diye
ne şikayetle çektirdi mr ı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?