anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

maşallah ne güzel bi seferde iki bebiş
rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınada nasip etsin inşallah

günaydın kızlarr sizlere bişey sormak istiyorum oglumuza toprak ismini koymayı düşünüyoruz soyismide demir olacak toprak demir nasıl hoş duruyormu yani komik olurmu

günaydın kızlarr sizlere bişey sormak istiyorum oglumuza toprak ismini koymayı düşünüyoruz soyismide demir olacak toprak demir nasıl hoş duruyormu yani komik olurmu

toprak demir..bilmem ilk defa duyduğumdan mıdır nedir çok alışamadım..

demir soyisimli bi arkadaşın bebeğinin adı kaandı kaan demir hoş gelmişti bana:44::44:

demir soyisimli bi arkadaşın bebeğinin adı kaandı kaan demir hoş gelmişti bana:44::44:

emir koymuştu benim arkadaşımda
emir demir :)

hoşgeldinnn
nerelerdesin özledimmm çokkk!!!!

mikicik napıyo rahatsız etmiyo inşallah arkadaşımı!!!

bugün kontrol var akıllım
gece karnıma çok fena bi sancı girdi
ve dün minoset plus ı asla içmemem gerekirken salak benim minoset yerine 1 haftadır plus içtiğimi öğrendim karışık korkulu endişeliyim
bide eşime mr çekilmişti dr korkulacak bişi diil olur dedi ama minik bi su kisti çıktı
norologdan randevu aldım o da bugün
uyuyamadım , başım arıo :)
bu günlük iç karartıcı haberlerim bu kadar

ahhhh ahhh kaanıda çok istiyorum daa esim 2 ismi olsun istemiyortoprakta çok istediğim bir isim bilemiyorum çok kararsız kaldımmmm

günaydın craftyyy

günaydın kızlar bende haberler kötü.sabah sabah kırmızları gördüm yine.eşim işe giderken üzülmesin diye sölemedim .Bu ay çok umutlanmıştım ama olmadı .Üzgünüm çoook üzgün hemde.....

kuzumm inşallah bi zararı olmamıştır..iiçeriğini çok bilmiyorum ama
doktor bebeği göremediği için farlutal içip..yine adet görmediği için doğumkontrol hapına başlayan ve hap bitmeden karnında bebek olduğunu öğrenip deli gibi dövünen ama sonunda sağlıklı bir bebek doğuran bi kadın biliyorum...
minoset plus o kadar hormon dopinginin yanında solda sıfır

eşine de geçmiş olsun, doktor da demiş zaten korkulacak bişey yok diye
ne şikayetle çektirdi mr ı

günaydın dostane ..hayırlısı elden bişey gelmiyo

çok başı dönüodu dengesi kaymıştı
kulaktan dediler ama mr da canımızı sıktı KBB ci bişi yok dedi ama ben içim rahat olsun istiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…