anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

kopiş beni yumurtam çatlamamış 4,5 cm lik kist oluşmuş bir iki aya küçülür dedi doktor
adet olduktan sonra kontrole gidicem yine

kopiş beni yumurtam çatlamamış 4,5 cm lik kist oluşmuş bir iki aya küçülür dedi doktor
adet olduktan sonra kontrole gidicem yine

hmmm... inşallah çabuk temizlenir kötü kist... ağrı falan yapmıyordur inşallah..

kopricim bişey daha sorcam sana belimde de 4-5 gündür ağrı var bu neyinnesi bi fikrin var mı ?

balım ne desem boş.. herkesin hamileliği farklı olur..
benim belim hep ağrır gebeliğe hiç bağlamadım..
normal adet sancılarım var..(hala da var ara sıra)
bence adet geçikmesi haricinde belirti arama kendinde :) bir gün kafayı yersin acaba mı demekten..
abla deme bana kız :) belki sen ablamsındır.. benim yaş 23 (buçuk)

ya gerçekten küçükmüşsün beaa ben 31 yaşındayım ama olsun sende deme bana yaşlı olduğumu hissetmeyeyim

yeter abla günaydınlar
sanada canımmmm
canlar kaçar ben
randevu 11 e kocayı kaldırıp bi yemek yediriim :)
öperim hepinizi cinsiyet netleşirse yazarım akşam :)
güzel haberlerle gel inşşş canımmmmm
canımüzülme yaaaaa inşş önümzdeki ay gelir meleğinnn
günaydın kızlar beni bir panik aldı yaa düzenli adet olurken 5 gün gecikti :18:

kuzum kandan baktır ya gebelik varsa çıkar zatennn yoksada dr ilaç verir

ya gerçekten küçükmüşsün beaa ben 31 yaşındayım ama olsun sende deme bana yaşlı olduğumu hissetmeyeyim

:) nasıl istersen :) işte kaçtan çıkıyorsun ki ? bugün yaparsın bitanesini bize haber verirsin.. baktın içine sinmedi.. yarın sabah ilk idrarla tekrar yaparsın..

selamün aleyküm güzel anneler nassınız
sigarasız 24 ssatimi geride bıraktım çok şükür

:) nasıl istersen :) işte kaçtan çıkıyorsun ki ? bugün yaparsın bitanesini bize haber verirsin.. baktın içine sinmedi.. yarın sabah ilk idrarla tekrar yaparsın..

saat 6 gibi yaparım inşallah yarın da tekrar ederim olmadı zaten pazartesi kan veririm yada kırmızılar o güne kadar gelir nasip artık beklemekten başka bişiii yok

o değil de şu aristona gıcık oldum gerçekten bırak ya annemizi bize kendimiz kutlayabiliriz sananede hatırlatıp duruyosun

o değil de şu aristona gıcık oldum gerçekten bırak ya annemizi bize kendimiz kutlayabiliriz sananede hatırlatıp duruyosun

[COLOR="red"

ya ben anneler gününe karşı değilim ama bu reklam pat diye çıkıyor veeee yazamıyorumm aynen katılıyorum arkadaşımmm[/COLOR]

Son düzenleme:
selamün aleyküm güzel anneler nassınız
sigarasız 24 ssatimi geride bıraktım çok şükür

unutursun bacım unutursun..
arkadaşım var günde 2 paket içiyordu.. 2 yıldır ağzına sürmüyor.. sağlıktan öte o biraz maddiyatı düşünerek bıraktı.. kadın biraz esmerdi.. yüzü gözü açıldı.. yüzündeki lekeler gitti..
ve kadın diyor ki ben bırakabildiysem herkes bırakabilir!! :)

ablam sen çık dolaş temiz hava işlesin biraz ciğerlerine.. o illeti unutunca daha da enerjik olacaksın.. bundan emin ol! :) seviyorum seni

hava çok güzel yaaa. gezmek istiyorum.. yok vazgeçtim.. uyumak istiyorum....
erken yatmama rağmen sabah ta 10da kalkmama rağmen hala uykum var yaaaa..
dükkanın içi buz kesiyor.... bu havada da soba açılmaz ki..
:84::84::84::87::87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…