Günaydın canlarım
üzüm salkımının taneleriiim..
ayol rüyamda bile görüyorum sizi :) ama çok komik
bir odada toplanmışız, güya konuşuyoruz ama konuştuklarımız da komikslerde olur ya bulutta yazılar.. aynen öyle..
iki gecedir de (rüyamda) ultrasona gidiyorum bakıyorum yerinde minnacık bişi duruyor için rahatlıyor eve geliyorum..
bu hafta kesin gidicem.. (içime kurt düşüyor )
Craftym eşine geçmiş olsun inşallah doktorun dediği gibi korkulacak bişiy yoktur..
Babyformum.. bak test alırken 2-3 tene al... ben de o ucuzlardan aldım ilki bozuk çıktı... hayırlı haberlerini bekliyoruz..
Sevom, Bıdıkım, Yeterim sizlere de muck
kopiş beni yumurtam çatlamamış4,5 cm lik kist oluşmuş bir iki aya küçülür dedi doktor
adet olduktan sonra kontrole gidicem yine
kopricim bişey daha sorcam sana belimde de 4-5 gündür ağrı var bu neyinnesi bi fikrin var mı ?
kopiş beni yumurtam çatlamamış4,5 cm lik kist oluşmuş bir iki aya küçülür dedi doktor
adet olduktan sonra kontrole gidicem yine
sanada canımmmmyeter abla günaydınlar
güzel haberlerle gel inşşş canımmmmmcanlar kaçar ben
randevu 11 e kocayı kaldırıp bi yemek yediriim :)
öperim hepinizi cinsiyet netleşirse yazarım akşam :)
canımüzülme yaaaaa inşş önümzdeki ay gelir meleğinnngünaydın kızlarbende haberler kötü.sabah sabah kırmızları gördüm yine.eşim işe giderken üzülmesin diye sölemedim .Bu ay çok umutlanmıştım ama olmadı .Üzgünüm çoook üzgün hemde.....
günaydın kızlar beni bir panik aldı yaa düzenli adet olurken 5 gün gecikti :18:
geçmiş olsun sevsena canımcım Allah şifa versin kısa zamanda inşallah
ya gerçekten küçükmüşsün beaa ben 31 yaşındayım ama olsun sende deme bana yaşlı olduğumu hissetmeyeyim
ya gerçekten küçükmüşsün beaa ben 31 yaşındayım ama olsun sende deme bana yaşlı olduğumu hissetmeyeyim
:) nasıl istersen :) işte kaçtan çıkıyorsun ki ? bugün yaparsın bitanesini bize haber verirsin.. baktın içine sinmedi.. yarın sabah ilk idrarla tekrar yaparsın..
selamün aleyküm güzel anneler nassınız
sigarasız 24 ssatimi geride bıraktım çok şükür
darısı diğer bütün günlere cnm hayırlı olsun
o değil de şu aristona gıcık oldum gerçekten bırak ya annemizi bize kendimiz kutlayabiliriz sananede hatırlatıp duruyosun
seksenli misin? bende 79 doğumluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?