anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

canlar kaçar ben
randevu 11 e kocayı kaldırıp bi yemek yediriim :)
öperim hepinizi cinsiyet netleşirse yazarım akşam :)

geçmiş olsun canım ilacı dert etme bence ilk üç ayın geçti nasıl olsa
eşinede geçmiş olsun

günaydın canım üzülme eninde sonunda olacak çalışmalara devam

merak ettim evde uyduruk bir test yapsam şimdi çıkar mı ne olduğu yoksa kan mı vermem lazım

beş gün geçmiş idrar da kesin çıkar. kan testine para vermeyeyim diyorsan 3 liralık idrar testi işini görür. idrar da çıkmazsa kan testi yaptırırsın ya da doktora gidersin

günaydın canım üzülme lütfen her adet yeni bir umut bizim için
moralini yüksek tut ki yumoşlar gelişsin çatır çatır çatlasın

Günaydın canlarım
üzüm salkımının taneleriiim..
ayol rüyamda bile görüyorum sizi :) ama çok komik
bir odada toplanmışız, güya konuşuyoruz ama konuştuklarımız da komikslerde olur ya bulutta yazılar.. aynen öyle..
iki gecedir de (rüyamda) ultrasona gidiyorum bakıyorum yerinde minnacık bişi duruyor için rahatlıyor eve geliyorum..
bu hafta kesin gidicem.. (içime kurt düşüyor )

Craftym eşine geçmiş olsun inşallah doktorun dediği gibi korkulacak bişiy yoktur..
Babyformum.. bak test alırken 2-3 tene al... ben de o ucuzlardan aldım ilki bozuk çıktı... hayırlı haberlerini bekliyoruz..
Sevom, Bıdıkım, Yeterim sizlere de muck

Kopricim sağol canım benim dediğin gibi yapayım ozman .yarını beklersem de anneler gününde anne olduğumumu öğrenebilirim hayırlısıyla tabikii :26:

Kopricim sağol canım benim dediğin gibi yapayım ozman .yarını beklersem de anneler gününde anne olduğumumu öğrenebilirim hayırlısıyla tabikii :26:

inşallah canım.. (bizi de merakta bırakma haaa)
ama eğer bişiy çıkmazsa da bir kaç güne gelmezse testi tekrarlayıp kan vermeni tavsiye ederim o sonuca göre de doktora görün.. tamam mı canım.. allah korusun kist falansa erken müdahale edilsin :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…