anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

anam pek bi sessiz oldu burası.. ne yapçam ben bütün gün ya.. kızlar nerdesinizzz...

yarın anneler günü benim içimden hiç bir şey gelmiyorrr ne hediye almak (annelr günüde hediye alırken kendimi kötü hisediyorummm anne olamdığım için )ne başka bir şeyyyy bir boşluk var içimde..... 7 yıldırrrr her anneler günüde bu son olsun inşş önümzdeki yıl anneler gününü beğimle bebklerimizle kutlayalım dedğim ama tam 7 sendir yalnız kutluyorum anneler günün.. nedenler niçinleri bıraktm artıkkk nedense neden niçinse niçinn ben hala yalnızım hala anner gününü tek geçiriyorummmm üzgünümmm belikide bu bir ömür boyu böyle devam edecekkkk içimdeki bu boşluk hiç dolmayacakkkkk bu karışıklık düzelmeyecek.. bu benim kaderimmi çilemmi sınavımı bilmiyorum ama bu yaşadığıklarım beni çok yordu yıprattı duygusalaştırdı ... kendimle ilği hiç bir şey düşünemiyorum ne kadar kötü çok istediğim bir şey hakında hayal bile kuramamak hayal kurarkennn kötü bir şey olacak diye korkmak .....

dün dışarıya çıkmıştım anne olan kız kardeşim için küçücük bir hediye aldımmm ve 2.5 yaşındaki oğluna verdim:emir akşammm git annene enneciğim annelr günü kutlu olsun de öp vee hediyeni ver dedimmm aynen yaptı o hediyeyi verirkennn annesi çok duygulandı yeğenim okadar talıyıdıkııı
çok ağladım o görüntü karşısındaaaa RABBİM bizlerede yaşat dedimmmm birsin bu hasretimiz diye dualr ettimmm

oy kurban olurum.. canım benim ümitsizliğe kapılma.. inşallah seneye senin de bu özel günde bebişin kollarında olur..
peki canım bişiy sorucam beni yanlış anlamazsan.. bukadar zorluktan sonra.. evlatlık almayı düşündünüz mü hiç ? belki sizin için böyleri daha hayırlı olur.. belki rabbim sizin sevginizi sevgiye ihtiyacı olan bir bebişe vermenizi istiyordur?!..

evet canım düşündük eşimle konuştuktaaa
ama eşim keşke diyeceğimiz bir şey kalmasın her şeyi deneyelim sonra dediii bende mantıklı buldummm

evet canım düşündük eşimle konuştuktaaa
ama eşim keşke diyeceğimiz bir şey kalmasın her şeyi deneyelim sonra dediii bende mantıklı buldummm

çok güzel demiş eşin de... siz de çok yıpranıyorsunuz.. İnşallah RAbbim yüzünüzü güldürür fazla bekletmeden

uf milletle uğraşmak nekadar zor.. nefret etmeye başladım yaşadığım mahalleden.. salak gibi kira ödemiyeceğiz diye açtık buraya dükkanı.. milletin cahilleriyle uğraşıyoruz..
veresiye yoktur yazısı astım duvara..
bişi daha asmak istiyorum..
"vaktinde gelmeyen 1 kuruş 5 kürüş etmez" tarzında.. yardım edin kızlar...

biz karından 5+4 de gördük..

merhaba arkadaşlar. siteyi uzun zamandır tekip ediyorum. bende bugün öğrendim hamile olduğunu değerim 659 çıktı sat 7 nisan. Ama fazlaca kasık ağrım var normal mi sizce

merhaba arkadaşlar. siteyi uzun zamandır tekip ediyorum. bende bugün öğrendim hamile olduğunu değerim 659 çıktı sat 7 nisan. Ama fazlaca kasık ağrım var normal mi sizce

hoşgeldin canım evet normal ilk başlarda adet sancısı gibi ağrılar bendede olmuştu bu arada tebrik ederim:90::90::90:

hoşgeldin canım evet normal ilk başlarda adet sancısı gibi ağrılar bendede olmuştu bu arada tebrik ederim:90::90::90:

teşekkürler elenii :) Ağrı biraz fazla olunca tedirgin oluyorum . bişi olacak diye korkuyorum. benim adet ağrılarımda normalde çok olurdu. Onunla alakası var mı acaba ?

minik bir kızım olacakmış

ben senin o minik kızını yerimmmmm...Hayırlısıı Craftymmm sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olur inşallahhhhh..

bende halaa adet olmadım 6 gün falan geçtii amaa hala test yapmadım yapmayıda düşünmüyorum.çünkü ilaç kullanmadım bu ay kullanmadığım zamanlarda gecikebiliyor. Beklemedeyimmm :97::97::97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…