anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

işte burayı benim beyin hücrelerim algılayamıyor :) ilginç bir ilaç :) yapanlar güzel düşünmüş

hayırdır tatlım neyin var ?

geçen hafta değil önceki hafta cuma deli gibi kasıklarım ağrıdı..ovitrelle vurulmuş gibiydi
geçen hafta cuma ctesi kasık ağrım vardı adet olacak gibi ara ara
ama 2 gündür yok.. of ya

umutlanayım mı bu aydan yoksa nasılsa burada değildim kaçırdım mı deyim bilmiyorum

Son düzenleme:

ne kadar var adetine bıdık

can sıkma tatlım hayırlısı neyse o olsun.. bir de yolculuk yaptın ya.. onun etkisi olabilir...
adetine de yaklaştıkça stres yapıyorsun.. takma kuzum.. rahat ol.. günümü kaçırdım diye düşün.. ha eğer bebiş varsa da hep beraber seviniriz güzel habere... ben kaç aydır kanı bırak idrar testi bile yapmadım... bu ay bile aman 3 ay ilaç kullandıktan sonra yine adetim şaşmıştır diye düşündüm.. siz demeseniz test bile yapmayacaktım..

haklısın düşünmek olanı değiştirmez yada olmayanı var etmez
en iyisi relaks olmak

beklemede naptı hiç yazmadı ya:44:

ay bi müşteri geldi kadın 2 erkek çocuklu.. büyük çocuğun ellemediği şey kalmadı dükkanda.. uyarmama rağmen duymamış gibi.. masa saati var onu çekti tam düşüyodu yakaladım..
kadın da diyor evde böyle değiller diyo.. bir yere çıktığımız zaman mağra çocuğu gibi oluyorlar zaptedemiyorum diyor..
Allahım bizim çocuklar da mi böyle olacak.. anne sözü dinlemiyorlar bunlar.. annesi de kızdı kulaşından hafifçe çekti.. zaten mızıl mızıl ediyordu ağlamaya başladı.. akşama babama söylicem seni kafana yumruk atsın dedi çocuk.. hayret vallahi..

demekki yumruk atmışlığı var babasının

kadın da şapşalın tekine benziyordu zaten..
kablosuz prizler var ya .. golyat işte.. 2li mi alayım 3lü mü diye bana soruyor...

yazık kız kıyamam
kocadan şiddet gören bütün kadınların eşlerinin sakallarını cımbızla yolmak istiyorum

2 dakkada kadını mağdur kocasını da dayaklık yaptık

yazık kız kıyamam
kocadan şiddet gören bütün kadınların eşlerinin sakallarını cımbızla yolmak istiyorum

2 dakkada kadını mağdur kocasını da dayaklık yaptık

kocasının öyle bir tıp olduğunu sanmıyorum da.. kadında bir patavatsızlık var konuşmasından bakışlarından belli.. ve kadının geleceğini şöyle görüyorum :) kapı önünde oturan dedikoducu mahalle karısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…