canım bu ilaça adetin 20.günü başlıyosun o zamana kadar olan oluyodur zaten..
eğer döllenme olmadıysa adetin geliyor döllenme olduysa da tutunmasını sağlıyormuş bu ilaç..düşük öneyici olarak da kullnaılıyor...
gelbebeğimin ilacı flakon bazlı bi ilaç değil o zaman
prgesteron bazlı bi ilaç
iyi değilim ben
hayırdır tatlım neyin var ?
evet canım öyleymişgelbebeğimin ilacı flakon bazlı bi ilaç değil o zaman
prgesteron bazlı bi ilaç
işte burayı benim beyin hücrelerim algılayamıyor :) ilginç bir ilaç :) yapanlar güzel düşünmüş
geçen hafta değil önceki hafta cuma deli gibi kasıklarım ağrıdı..ovitrelle vurulmuş gibiydi
geçen hafta cuma ctesi kasık ağrım vardı adet olacak gibi ara ara
ama 2 gündür yok..of ya
umutlanayım mı bu aydan yoksa nasılsa burada değildim kaçırdım mı deyim bilmiyorum
geçen hafta değil önceki hafta cuma deli gibi kasıklarım ağrıdı..ovitrelle vurulmuş gibiydi
geçen hafta cuma ctesi kasık ağrım vardı adet olacak gibi ara ara
ama 2 gündür yok..of ya
umutlanayım mı bu aydan yoksa nasılsa burada değildim kaçırdım mı deyim bilmiyorum
ne kadar var adetine bıdık
can sıkma tatlım hayırlısı neyse o olsun.. bir de yolculuk yaptın ya.. onun etkisi olabilir...
adetine de yaklaştıkça stres yapıyorsun.. takma kuzum.. rahat ol.. günümü kaçırdım diye düşün.. ha eğer bebiş varsa da hep beraber seviniriz güzel habere... ben kaç aydır kanı bırak idrar testi bile yapmadım... bu ay bile aman 3 ay ilaç kullandıktan sonra yine adetim şaşmıştır diye düşündüm.. siz demeseniz test bile yapmayacaktım..
ay bi müşteri geldi kadın 2 erkek çocuklu.. büyük çocuğun ellemediği şey kalmadı dükkanda.. uyarmama rağmen duymamış gibi.. masa saati var onu çekti tam düşüyodu yakaladım..
kadın da diyor evde böyle değiller diyo.. bir yere çıktığımız zaman mağra çocuğu gibi oluyorlar zaptedemiyorum diyor..
Allahım bizim çocuklar da mi böyle olacak.. anne sözü dinlemiyorlar bunlar.. annesi de kızdı kulaşından hafifçe çekti.. zaten mızıl mızıl ediyordu ağlamaya başladı.. akşama babama söylicem seni kafana yumruk atsın dedi çocuk.. hayret vallahi..
haklısın düşünmek olanı değiştirmez yada olmayanı var etmez
en iyisi relaks olmak
beklemede naptı hiç yazmadı ya:44:
aferin bak :)
adet olursan şüküşe gidecekmisin yine.. bu sefer ne uygulayacak acep ?
demekki yumruk atmışlığı var babasının
film çektirecem
bi o kaldı eğer sorun çıkmazsa akışına bırakıcam
çünkü bi sorun kalmıyo
kadın da şapşalın tekine benziyordu zaten..
kablosuz prizler var ya .. golyat işte.. 2li mi alayım 3lü mü diye bana soruyor...
yazık kız kıyamam
kocadan şiddet gören bütün kadınların eşlerinin sakallarını cımbızla yolmak istiyorum
2 dakkada kadını mağdur kocasını da dayaklık yaptık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?