anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

ayyyyyy karşı binaya yeni doğum yapmış kadın geldi (hastaneden bugün çıkma).... enem o bebişin eller nekadaan küçükkkk... göz atmaya gidicektim de.. 40'ı çıkmamış bebeğe bakmaya korkarım.. nazar etmem de ne olur ne olmaz..
Ah rabbim hepimizin kucaklarını doltursunnnnn (aminnnn)

amin koprinammm

bugün de ctesiden beter yaa

bir sessizlik çöktü..
acıktımmm...1 çokonat yidim bugün.. biraz da elmalı pasta (dün hamaratlığım tuttu) ama kendime söz verdim bir daha hamur işi yapmıycam

bu arada.. cumartesi eşime dediydim balık mı yesek ne etsek diye... dün balık almış gelirken.. bugün yapıcam... yanına da salata.. ohh.. mis mis..

Son düzenleme:
cumartesi eşime dediydim balık mı yesek ne etsek diye... dün balık almış gelirken.. bugün yapıcam... yanına da salata.. ohh.. mis mis..

ooooh afiyet bal vitamin olsun
hem güzel hem kolay..at fırına pişsin sen de osırada salata yap
bir de şehriye çorbası bitti gitti

ooooh afiyet bal vitamin olsun
hem güzel hem kolay..at fırına pişsin sen de osırada salata yap
bir de şehriye çorbası bitti gitti

çorbaya gerek bile yok :) akşam yaptığım yemekler kalacak diye korkuyorum... ilk defa sulu yeşil fasulye yaptım (ikimiz de sevmeyiz de vitamin açısından bir de sulu olsun diye) yoksa kavurmasını nadiren de olsa yiyoruz..
bir de çiğer yaptıydım akşam yeşil soğanlı kavurdum.. dün yeni piştiğinde biraz yedim allahtan... kaynanamla eşim saat 9da geldiler ... sofrada ciğerden yiyemedim.. ..
çok pis acıkıyorum şu anda onun farkındayım bi tek.. bi de çişim var.. kaynana güya sağlık ocağına gitti bir de diyo bana X kişisini görürsen söyle beklesin göreyim onu...
kaynana saat 2 de çıktı burdan.. az önce aradım nerde diye birine uğramış çocukla.. çocuğun ödevi akşama kaldı.. dedim büyüğünü unutma 17,45te çıkıyor.. tamam tamam dedi kapattı.. bir de telefonu erken kapatma huyu var kadının sanki kendi kontorü gidiyor... allahtan yanıma çullanmadı bugün kriz geçirebilirdim..

bozuk meyve suyu ictim cok moralim bozuk kizlar

bitanemm canını sıkma doktoruna danış bence.. keşke hazır meyve suları içmesen.. çok zararlı onlar.. kendin sık gülüm birdahakine.. inşallah minik potişe bişiy olmaz...

bitanemm canını sıkma doktoruna danış bence.. keşke hazır meyve suları içmesen.. çok zararlı onlar.. kendin sık gülüm birdahakine.. inşallah minik potişe bişiy olmaz...

bi direk sikilmis elma suyuydu,su karisimi falan yok icinde,daha yeni acmistim,dururken bozulmus

bi direk sikilmis elma suyuydu,su karisimi falan yok icinde,daha yeni acmistim,dururken bozulmus

olsun sen yine de içeceğin zaman hazırla için rahat olsun..
%100 meyve suyu diye aldıklarımızın çoğunda sitrik asit var zaten.. onu da zararlı diyorlar..
eğer 1 yudum içtiysen bişiy olmaz can sıkma tamam mı..

bir yudum aldim ,anladim zaten bozuk oldugunu,elma suyuydu

korkma canım bişeycik olmaz Allah ın izniyle
sen içinin rahat etmesini istiyorsun hemen doktoru ara söyle
kendini de dinle bakalım karnın ağrıyo mu ? gibi
ama dediğim gibi endişelenme olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…