anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

selam kızlar
benim ilaç dün bitti daha gelen giden yok. pek stresliyim habire wc ye gidiorm varmı bişey diye.
bi de sabah test yaptm yine tek çizgi olsaydı çıkardı dimi:44:

canım ne ilaçı kullanıyosun

cyclo progynova kullandım ben bu ay. ama adetin 14.günü başlattı doktor bitmesine yakın da adet görürsün dedi. işte bitti ilaç da daha gelen giden yok

tatlım bak ben sana dedim ilaç bittikten 5-7 güne kadar gelir adetin.. sevmedim ben o doktorunu haa... hem telefonda da sana düzgün cevap vermemişti... hiçbir doktor hastasına telefonda meşgulum demez.. dese bile beni 1-2 saat sonra falan neyim arayın demesi gerekirdi..

cyclo progynova kullandım ben bu ay. ama adetin 14.günü başlattı doktor bitmesine yakın da adet görürsün dedi. işte bitti ilaç da daha gelen giden yok

canım cahilliğimi mazur gör o ne ilaçı?
bende duphaston adet söktürücü kullanıyorum da bitti bugün 5.gün hala olmadı .
.geçen ay 3.gün olmuştu da

ya iyi bi doktordu aslında da bende bu son durumlarını pek sevmedim. bakalım bir hafta beklicem artık.. ama bu adet dönemimi baya bi uzatmış oldu. kızıcam doktora gidince

canım cahilliğimi mazur gör o ne ilaçı?
bende duphaston adet söktürücü kullanıyorum da bitti bugün 5.gün hala olmadı .
.geçen ay 3.gün olmuştu da

cyclo-pregynova - Estradiol içeren hormon ilacı.. adet düzenleyici.. yumurtlatıcı özelliği var :) ve ayrıca gebeliği de engellemez.. (ama toktor bana yine de korunman daha iyi dediydi - biz onu dinlemedik ayrı konu)

Son düzenleme:

evet o tür ilaçların hepsi ilacı kestiğin günden itibaren
bir hafta 10 gün içinde adet olursun der

anam bir kadın geçti... 3 tene erkek çocuk vardı yanına 2-3yaşlarında anca.. 3üze benziyordular ve hadının karnı da 6-7 aylık gibi .. hamile. köy gelini olduğu halinden belli.

Allahım sen olmayanlara da ver birer melek...

cyclo-pregynova - Estradiol içeren hormon ilacı.. adet düzenleyici.. yumurtlatıcı özelliği var :) ve ayrıca gebeliği de engellemez.. (ama toktor bana yine de korunman daha iyi dediydi - biz onu dinlemedik ayrı konu)

canm bi çeşit adet düzenleyici :) bende duphaston u bilmiyorum hiç. bikaç gün daha bekle de test yap belki bebiş vardır

1 hafta maximum 10 güne gelir adetin

benzer ilaçlar demekki canlarım
ama geçen ay hemen olmuştu.. ilaç bitince adet belirtileri başlamıştı ..bu ay çok feci kasıklarım ağrıyorr ...
Rabbim bi yavru ver bana da büyük Allahım..cümlemize aratmasın inşallahh

bende öyle biliyorum da doktor bitmesine yakın olursun diyince kafam karıştı. bi de sıkıldım beklemekten yhaa. bi kan testi yaptırsam mı acaba diyorum. yoksa hiç sıkmam kendimi:44:

bence bekle biraz.. çunku bu senin doktorunun bu hormon ilacını 14.günde vermesi zaten bi kere mantıksız... adet olacaksın gibime geliyor.. biraz bekle istersen.. yani en azından bu haftasonuna kadar .. cumaya falan..

bende öyle biliyorum da doktor bitmesine yakın olursun diyince kafam karıştı. bi de sıkıldım beklemekten yhaa. bi kan testi yaptırsam mı acaba diyorum. yoksa hiç sıkmam kendimi:44:

valla ben her zaman test yaptırmaktan yanayım
insanın içi rahatlıyo önüne bakıyosun..
oldum olası muallakta olmayı sevmem..hiçbir konuda

iyi de tatlım kullandığın ilaç adet söktürücü ise.. sence yumurtan döllenmişmidir ? yanlış anlama sakın ha..
benim mantığım öyle algılıyor da.. adet söktürücü ise yumurtanın döllenmesini engeller (ki zaten döllenmek için en fazla 48 saati oluyor)
ve bu yumurtayı vucüttan atmak için değil mi bu ilaç.

yanlışım varsa düzeltin güzellerim.. belki ben yanlış algılıyorum adet söktürücü denince

bence bekle biraz.. çunku bu senin doktorunun bu hormon ilacını 14.günde vermesi zaten bi kere mantıksız... adet olacaksın gibime geliyor.. biraz bekle istersen.. yani en azından bu haftasonuna kadar .. cumaya falan..

bana da olmayacakmışım gibi geliyor :) on gündür kasıklarım ağrıyo normalde adet olcağm günlerde ağrırdı. ama pek de heveslendirmemeye çalışıyorum kendimi. :)

valla ben her zaman test yaptırmaktan yanayım
insanın içi rahatlıyo önüne bakıyosun..
oldum olası muallakta olmayı sevmem..hiçbir konuda

aynen.. birazcık daha bekliycem bakalım.. evde test yaptım işte bu sabah. hoş bilmiyorum olsaydı da çıkarmıydı

Farlutal.. Flakon
Flakonlar başka ilaçlarla karıştırılmamalıdır. Nedeni saptanamayan vajinal kanamalarda, tromboflebit, tromboembolik bozukluk, serebral apopleksi, karaciğer bozukluğu, etken maddeye aşırı duyarlılık, gebeliğin özellikle ilk 4 ayı ve düşük tehdidinde kullanılmamalıdır. Görme kaybı, diplopi veya retinal vasküler lezyonlar oluştuğunda tedaviye son verilmelidir. Diyabetli ve depresyon geçiren hastalar tedavi boyunca yakından izlenmelidir. Tekrarlanan dozlar amenore ve infertiliteye yol açabilir.

canım bu ilaça adetin 20.günü başlıyosun o zamana kadar olan oluyodur zaten..
eğer döllenme olmadıysa adetin geliyor döllenme olduysa da tutunmasını sağlıyormuş bu ilaç..düşük öneyici olarak da kullnaılıyor...

kızlar bişe dicem bizim burda ara ebesi diye bişe var sizin oralardada varmı bilmiyorum bu kadın bı tanıdıga misvak vermiş bugu regl başlangıcıncan bitimine kadar sabah akşam kaynat iç demiş belinede yakı yapmış onun üstüne oldu diyo herseyden umut bekler oldum bi arkadaşta avakado yapragı suyu ile hamile kalmış ay biri bana kızsınn ((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…