benimde arkadaşımın biri hamileymiş geneBu ne ya anlamıyorum ben..benim dışımda herkes üredi bir ben kaldım
kızlar bende 2 ay adet düzensizliği oldu....
dr duphaston verdi 2 aydır 5er gün kullanıyorum geçen ay bıraktım 3.gün adet oldum ...
ama bu ay 5.gün hala adet olmadım feci şekilde kasıklarım ağrıyor acaba mı diyorum
selam kızlar
benim ilaç dün bitti daha gelen giden yok. pek stresliyim habire wc ye gidiorm varmı bişey diye.
bi de sabah test yaptm yine tek çizgiolsaydı çıkardı dimi:44:
canım ne ilaçı kullanıyosun
cyclo progynova kullandım ben bu ay. ama adetin 14.günü başlattı doktor bitmesine yakın da adet görürsün dedi. işte bitti ilaç da daha gelen giden yok
cyclo progynova kullandım ben bu ay. ama adetin 14.günü başlattı doktor bitmesine yakın da adet görürsün dedi. işte bitti ilaç da daha gelen giden yok
tatlım bak ben sana dedim ilaç bittikten 5-7 güne kadar gelir adetin.. sevmedim ben o doktorunu haa... hem telefonda da sana düzgün cevap vermemişti... hiçbir doktor hastasına telefonda meşgulum demez.. dese bile beni 1-2 saat sonra falan neyim arayın demesi gerekirdi..
canım cahilliğimi mazur gör o ne ilaçı?
bende duphaston adet söktürücü kullanıyorum da bitti bugün 5.gün hala olmadı .
.geçen ay 3.gün olmuştu da
evet o tür ilaçların hepsi ilacı kestiğin günden itibaren
bir hafta 10 gün içinde adet olursun der
cyclo-pregynova - Estradiol içeren hormon ilacı.. adet düzenleyici.. yumurtlatıcı özelliği var :) ve ayrıca gebeliği de engellemez.. (ama toktor bana yine de korunman daha iyi dediydi - biz onu dinlemedik ayrı konu)
canm bi çeşit adet düzenleyici :) bende duphaston u bilmiyorum hiç. bikaç gün daha bekle de test yap belki bebiş vardır
1 hafta maximum 10 güne gelir adetin
bende öyle biliyorum da doktor bitmesine yakın olursun diyince kafam karıştı. bi de sıkıldım beklemekten yhaa. bi kan testi yaptırsam mı acaba diyorum. yoksa hiç sıkmam kendimi:44:
bende öyle biliyorum da doktor bitmesine yakın olursun diyince kafam karıştı. bi de sıkıldım beklemekten yhaa. bi kan testi yaptırsam mı acaba diyorum. yoksa hiç sıkmam kendimi:44:
benzer ilaçlar demekki canlarım
ama geçen ay hemen olmuştu.. ilaç bitince adet belirtileri başlamıştı ..bu ay çok feci kasıklarım ağrıyorr...
Rabbim bi yavru ver bana da büyük Allahım..cümlemize aratmasın inşallahh
bence bekle biraz.. çunku bu senin doktorunun bu hormon ilacını 14.günde vermesi zaten bi kere mantıksız... adet olacaksın gibime geliyor.. biraz bekle istersen.. yani en azından bu haftasonuna kadar .. cumaya falan..
valla ben her zaman test yaptırmaktan yanayım
insanın içi rahatlıyo önüne bakıyosun..
oldum olası muallakta olmayı sevmem..hiçbir konuda
iyi de tatlım kullandığın ilaç adet söktürücü ise.. sence yumurtan döllenmişmidir ? yanlış anlama sakın ha..
benim mantığım öyle algılıyor da.. adet söktürücü ise yumurtanın döllenmesini engeller (ki zaten döllenmek için en fazla 48 saati oluyor)
ve bu yumurtayı vucüttan atmak için değil mi bu ilaç.
yanlışım varsa düzeltin güzellerim.. belki ben yanlış algılıyorum adet söktürücü denince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?