anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

en nefret ettiğim insan tipi!!!
çocuğu eve götürüp bütün ihtiyaçlarını evde görmeyip de orada burada rezil eden anne/babaanne tipi işte

ıyyyyyyyy

ben dükkanda bakacak olsam ben bakardım zaten de... enişte teklif ediyordu ailede anne baba çalışınca çocuklar öyle kalıyor.. 200 liraya komşuları bakıyor 2 kıza..
ben kattiyen dükkanda bakamam dedim.. orası işyeri... ki zaten 3-4 ay dükkanı açmadan önce ben baktım o kızlara.. cinlendim resmen.. küçük olanı varya.. allahım zehir gibi.. hele ikisi bir arada olunca abaw..
kaynanamda diyo ödevlerini burda yapçakmış yengesi.. cvp aynen şöyle.. bu mu burda yapacak.. anasını babasını bekliyor ödev yapmak için.. inadından yapmıyor... kaynana şaşırdı tavrıma.. bakıcısını mahfediyormuş ufak olan.. diretiyormuş yapmamak için.. saat 3 gibi de kadını gezdirmeye çıkarıyor evde sıkıldım diyipte..
şimdi de kaynana bana sarmaya çalışıyor çocuğu...

kırsın dizini otursun baksın torununa
valla içimi şişirmesin!!!!

kızlar eşim bugün yeni şubesinde işe başladı..ben çiçek gönderecektim ama daha odası falan belli değil diye hemen göndermeyim dedim..şimdi telefonda konuştuk eski şubesinden arkadaşları göndermiş hatta birkaç kişi daha göndermiş.ben ne yapayım şimdi :26: göndereyimmi... gönderirsem ne azayım üstüne aklıma hiç birşey gelmiyo..

kırsın dizini otursun baksın torununa
valla içimi şişirmesin!!!!

nerdeee...
geçen gün babamla telefonda konuşuyorduk ta.. keşke sende çalışsaydın kızım diyor.. bu dakikadan sonra çalışmam zor dedim.. olsun kaynanan bakar çocuğunuza..
dayanamadım babama söyledim.. ayol benim kaynanam kendi torununa bakmamak için keyfine düşkün olduğundan gitti evlendi.. güldürme baba beni dedim hayatımda ilk defa eşimin ailesi için ters bir laf ettim.. babam tabi hoş karşılamadı cümlemi.. ama doğrular bunlar..

iyi olur fıstık.. yeşil çiçek gönder istersen.. kalıcı olsun :) baktıkça seni düşünür.. ama bugün gün içinde teslim edilir mi ki ?

bence gönderme arkadaşları gönderdi diye gönderdiğini düşünebilir..onun yerine sevdği bir yemeği yap akşam güzelce giyin hoş bi sofra ile kutla...bence:44:

iyi olur fıstık.. yeşil çiçek gönder istersen.. kalıcı olsun :) baktıkça seni düşünür.. ama bugün gün içinde teslim edilir mi ki ?

bence gönderme arkadaşları gönderdi diye gönderdiğini düşünebilir..onun yerine sevdği bir yemeği yap akşam güzelce giyin hoş bi sofra ile kutla...bence:44:

yok cnm öyle birşey düşünmez ama annemler falanda gönderecekti..hepimizin çiçek göndermesi komik olabilir...onun yerine akşam yemeğe falanmı götürsem gerçi yarında benim doğum günüm oda yarın beni götürür ne olsa yemeğe falan. :) off ne yapsamki :26:

Mistim aslında bıdıkın dediği de güzel fikir.. ama şöyle de düşün.. çiçeğe vereceğin parayla dışarıda da yemek yiyebilirsiniz.. değişiklik olur..

ben geçen yıl kalpli pasta göndermiştim işyerine çok hoşuna gitmişti fikir sadece

bence sen bu akşam yemeğe götür
bırak o düşünsün yarın ne yapacağını

ben geçen yıl kalpli pasta göndermiştim işyerine çok hoşuna gitmişti fikir sadece
aslında olabilir ama arkadaşlarının hepsi yeni..eski şubesi olsa sevinirlerdi misti bize pasta yollamış diye ama burdakiler hakkında hiçbir bilgim yok...

bence sen bu akşam yemeğe götür
bırak o düşünsün yarın ne yapacağını

He valla..bakalım ne yapacak..

hani bi arkadaşım var demiştim
korunmayı bu ay bırakmış hiç aksamayan adeti gecikmiş diye
yarın kan verecek

selam kızlar
benim ilaç dün bitti daha gelen giden yok. pek stresliyim habire wc ye gidiorm varmı bişey diye.
bi de sabah test yaptm yine tek çizgi olsaydı çıkardı dimi:44:

kızlar bana da bi yorum yaparmısınız bu ilaçı kullanan var mı aranızda??

hani bi arkadaşım var demiştim
korunmayı bu ay bırakmış hiç aksamayan adeti gecikmiş diye
yarın kan verecek
benimde arkadaşımın biri hamileymiş gene Bu ne ya anlamıyorum ben..benim dışımda herkes üredi bir ben kaldım

selam kızlar
Benim ilaç dün bitti daha gelen giden yok. Pek stresliyim habire wc ye gidiorm varmı bişey diye.
Bi de sabah test yaptm yine tek çizgi olsaydı çıkardı dimi:44:

hayırlısı olsun cnm.moral bozmak yok

aslında olabilir ama arkadaşlarının hepsi yeni..eski şubesi olsa sevinirlerdi misti bize pasta yollamış diye ama burdakiler hakkında hiçbir bilgim yok...

He valla..bakalım ne yapacak..

misticik bence masasına ya da odasına koyabileceği bir hediye al
biblo çerçeve masa takımı gibi çok değişik hediyeler var nette

merhaba kızlarrr oy oy oy sıze kavusmak ne kaaaa guzell nasılsınızzz_??

öncelıklee ben nasılım bılmıorm ama gebelık yıne yok yıne yok bugun doktora gıttım jımer bursa hastanesıne... artık buraya gıdıcemm ıns. vajınal ultrasonla baktı rahım agznda yara var dedı fıtıl verdı bunu kullan bı hafta sonra bakalım gecmemısse dondururuz dedı tam olarak gebelıge engel deıl fakat zayıflatır dedı spermler yaraya degdıgınde işlevini kaybeder dedıı ne yapıcam basına böle bişi gelen var mı yada etrafındaki kişilere gelen var mı bilgisi olan falan filan

yok haykocum daha önce duymadım ama inşallah fitille geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…