anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

medim çok güzel bir pasta çok beğendim... hep beraber inşallah yeni yaşlarımıza bebikli gireriz.
akıllım şüküş bana diyoki o gün ben çiftlerin korunmasından yana değilim.korunduklarında doğurganlığı tespit etmemiz zaman alıyo...ama sizlerin bir suçu yok hep türk filmleri etkiliyo sizi..korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalacağınızı sanıyorsunuz ve yanılıyorsunuz diyo.ama şüküşün bizim etrafımızdaki türk filmi karakterlerinden haberi yok.ilk denediği ay hamile kalan birsürü arkadaşım var benimde.

evet aslında doğru bız evlendıkten sonra bı sorun olursa muayeneye gdiyoruz eşlerimiz de bu çemberın içinde
korunmadan önce bi muayene şart
ne oldugunu anlayana kadar 6 ay geçti şu topikte kızım

evet canım bana da süledi aynı şeyleri
madem çocuk istiyosunuz korunmayın olsun
zaten zamanını siz tayin edemezsiniz korunmasanız da olacağı zaman olacak demişti

mistralcigim dogum gunun kutlu olsun,daha cok uzun yillarin olsun,medininde dedigi gibi,bebissiz son dogum gunun olsun insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

selam kızlar nasılsınız oo ben gelmeden bir sürü kaynatmışsınız

mistim doğum günün kutlu olsun canım benim.. allah sağlık, sıhhat, huzur ve sağlıklı bir evlat versin sana bütün dileklerin kabul olsun inşallah

bugün beni eşiminde doğum günü hala hediye almadım yemekte ayarlamadım bakalım son dakika organizasyonu yapıcam sanırım

saol cnm benim...
bir insan bu kadar güzel ilan edemez değilmi doğum gününü..
ben çok severim doğum günlerini ve benim için gerçekten özeldir..
bakalım benim eşimde pek bir odun gibi duruyor gene ..umarım bir planı vardır.akşam kayınvalidem soruyo ne yapalım diye eşime.bende duydum..sakın dedim valla evde otururum daha iyi..zoraki istemediğim kişilerle kutlama yaptırma bana dedim ama tabi ne kadar dinler eşim beni bilmiyorum.

Günaydın,
Medi doğum günün kutlu olsun, yeni yaşın tüm dileklerini getirsin sana.
Bende bulantılar tavan yaptı iki gündür. Çıkartıyorum da artık İnş çabuk geçer. Yoksa babyi besleyemicem hiç bişi yiyemiyorum

günaydın sevocum..misti için dileklerine kocaman aminnnn

doğumgünü hediyesini boşver yemek organizasyonu yap..başbaşa dicem ama sizin bi de kızınız var garibim o da gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…