medim çok güzel bir pasta çok beğendim...hep beraber inşallah yeni yaşlarımıza bebikli gireriz.
akıllım şüküş bana diyoki o gün ben çiftlerin korunmasından yana değilim.korunduklarında doğurganlığı tespit etmemiz zaman alıyo...ama sizlerin bir suçu yok hep türk filmleri etkiliyo sizi..korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalacağınızı sanıyorsunuz ve yanılıyorsunuz diyo.ama şüküşün bizim etrafımızdaki türk filmi karakterlerinden haberi yok.ilk denediği ay hamile kalan birsürü arkadaşım var benimde.
medim çok güzel bir pasta çok beğendim...Hep beraber inşallah yeni yaşlarımıza bebikli gireriz.
Akıllım şüküş bana diyoki o gün ben çiftlerin korunmasından yana değilim.korunduklarında doğurganlığı tespit etmemiz zaman alıyo...ama sizlerin bir suçu yok hep türk filmleri etkiliyo sizi..korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalacağınızı sanıyorsunuz ve yanılıyorsunuz diyo.ama şüküşün bizim etrafımızdaki türk filmi karakterlerinden haberi yok.ilk denediği ay hamile kalan birsürü arkadaşım var benimde.
mistralcigim dogum gunun kutlu olsun,daha cok uzun yillarin olsun,medininde dedigi gibi,bebissiz son dogum gunun olsun insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
mistralcigim dogum gunun kutlu olsun,daha cok uzun yillarin olsun,medininde dedigi gibi,bebissiz son dogum gunun olsun insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
saol cnm benim..hepimizin inşallah kucakları dolsun :)
aminnn güzel mistim
bööle olalım hayırlıca
aminnn güzel mistim
bööle olalım hayırlıca
geldimi sizin gebe adayı ?
selam kızlar nasılsınızoo ben gelmeden bir sürü kaynatmışsınız
mistim doğum günün kutlu olsun canım benim.. allah sağlık, sıhhat, huzur ve sağlıklı bir evlat versin sana bütün dileklerin kabul olsun inşallah
bugün beni eşiminde doğum günü hala hediye almadım yemekte ayarlamadım bakalım son dakika organizasyonu yapıcam sanırım
selam kızlar nasılsınızoo ben gelmeden bir sürü kaynatmışsınız
mistim doğum günün kutlu olsun canım benim.. allah sağlık, sıhhat, huzur ve sağlıklı bir evlat versin sana bütün dileklerin kabul olsun inşallah
bugün beni eşiminde doğum günü hala hediye almadım yemekte ayarlamadım bakalım son dakika organizasyonu yapıcam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?