anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

hee onu yimedim hiç ben
bilmiyorum yeme o zmaan

O konuda kesinlikle haklısın. Konyayı biliyosun işte az çok. Ordan biri...Bi de parayı da daha rahat harcadıklarından stresleri yok
Ama mesele çalışmaması değil. Anlaşamam derken onu kastetmedim...Yani vizyonu pek geniş değil kısacası.

benim eltim kılıklı mı yoksa
bu şimcik her otu b.ku kıskanır mı ki
ama emin ol şurda 3 aya hamile kalır :

Ben ilk günden kalmasını bekliyorum şahsen
Senin elti kadar değil sanırım:)
Kıskançlık ayrı bişi be Koprim..Benim büyük elti okumuş etmiş ama acaip kıskanç...Bunu da görücez bakalım zamanla...

valla bizim konyalı komşunun oğlu evlendi bi ay sonra gelin hamile dendi
ilk gece mahsülü :)
biz o zamanlar korunuyoduk anneme demiş kadın sizin bıdığın 2 senede yapamadığını bizim gelin 1 ayda yaptı maşallah demiş

annem de manyak benim kızım daha çocuk ben onun evlenmesine alışamadım anne olmasına hiç alışamam 1-2 sene daha durcaklar böyle demiş..halbuki korunuyoruz diye çok kızıyodu bize
politik anam benim

1 ay sonra belli olur ilk günden kalmış mı kalmamış mı :)
en küçük gelin olarak fazla şey olacağını sanmıyorum.. biraz da kaynanaya bağlı.. gelinleri ayrı severse küçüğü de kıskanır..
hoş bende böyle konularda beni sevmiş sevmemiş umrumda deeel de işte :) herkes bizim gibi olamaz ya

benim arkadaş herhangi bişi demedi
yalnız kalamadık ben de soramadım
çok çok merak ediyorummmmmmmmmm:18::18::18:

ana yüreee işte :) başkasına der mi :) bize de dar çevredekiler hep neyi bekliyosunuz diye soruyodular.. sonradan çocuğunuz olmaz geç olur falan diyodular..
biraz haklılık payı varda.. kendini daha evliliğe alıştırmamışken bir de çocuk yapmak zor geliyordu.. ki çocuk oyuncak işi değil çok sorumluluk isteyen bir konu..

korununca hemen olmadığını bende anladım artık.. en güzeli.. hormonlar taze coşmuşken.. yeni evlenmişken bebişi yapmak.. ondan sonra beraber büyüyüp yetişmek

Hee hamile kalmayı yetenek sanıyo salaklarr...Güya dindar geçinirler ama Allah'ın verdiğini unutuyolar..
6 ay içerisinde hamile kalamazsan beceriksizsin

Benim kaynananın politikası farklı. Herkese eşit davranması lazımmış. Yani sen afedersin onun için biyerlerini yırt, öbürü de etmediğini bırakmasın, eşit davranıcak. Bizim düğün örneğinde olduğu gibi...

Onun için ben de artık kendimi çektim. Bana der ki sen önceden böyle değildin.Arar sorardın. Oldu enayiyim ya ben. Sen eşit davran ben sana aynı davranim. Çok beklersin dedim. Tabi içimden:) Ama dışımdan söylemeyi de bekliyorum.Onun da zamanı gelicek.

kızzz beklemede bacım aloo neden ses vermiyosun kız.. merak ediyoruz senii.. yaz 1-2 satır da bizi de rahat ettir

Son düzenleme:
evet beklemede, bişey yazmayıp okuyup gidiyorsun hep
ziyaretçiden farkın yok
lütfen topiğimize gelirken çıkış yap da öyle gel bişey yazmıcaksan..
seni görüp merak ediyoruz..en azından görmeyelim de merakta kalmayalım

kızzz beklemede bacım aloo neden ses vermiyosun kız.. merak ediyoruz senii.. yaz 1-2 satır da bizi de rahat ettir
selam geçmişe bakıyodum 3 gündür ailemin yanındaydım dün gece geldim o kadar halsizim ki ev darmadağın toparlayacak hal, yok sizde ne var ne ypk nasılısınız

selam geçmişe bakıyodum 3 gündür ailemin yanındaydım dün gece geldim o kadar halsizim ki ev darmadağın toparlayacak hal, yok sizde ne var ne ypk nasılısınız

kızım tamam hoş geldin de.. bebekten bahset.. doktora gittin mi... kese ne durumda.. onlardan haber bekliyoruz biz:26::26::26:

neeeeeeeeee yanlışmı okudum beklemede acıklama yap gızzzzzzzzzzzzzz noliiiiiii buralarda bile ayrı kalamdım sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…