Günaydın,
Medi doğum günün kutlu olsun, yeni yaşın tüm dileklerini getirsin sana.
Bende bulantılar tavan yaptı iki gündür. Çıkartıyorum da artıkİnş çabuk geçer. Yoksa babyi besleyemicem hiç bişi yiyemiyorum
Günaydın,
Medi doğum günün kutlu olsun, yeni yaşın tüm dileklerini getirsin sana.
Bende bulantılar tavan yaptı iki gündür. Çıkartıyorum da artıkİnş çabuk geçer. Yoksa babyi besleyemicem hiç bişi yiyemiyorum
Amaan ben medi diyim siz misti anlayın işte...Elim ağzımda geziorum ne dediğimi biliyo muyum ben
Geçer inş. en kısa zamanda..
cıks cıks cıks..hiç olmuyo ama böyle...bugün benim doğum günüm birkere..
cıks cıks cıks..hiç olmuyo ama böyle...bugün benim doğum günüm birkere..
kusura bakma misti. Inan kastettiğim sendin.:78::78::78:
seni bir şartla affederim..karnındaki bebek kız olursa adını misti koyarsan
önemli değil cnm benim sen iyi ol yeter..
Yokmu düğünden havadis falan.anlatmadın hiç..yeni eltin nasıl?
olar
Düğün benim için işkence gibiydi neyini anlatimm bitanem..tam zor dönemime denk geldi. Kaynana da sağolsun büyük eltiden korkusuna otur diyemedieşim geldi gitti otur dedi o da suç oldu. Neymiş eşim öle dedi diye akşam kocasıyla kavga ediyomuş demicekmiş!!! Ben zaten o kadar rahat bi insan değilim birileri koştururken oturamam ama doğur doğur diye başımı şişiriyodu şimdi düşündüğü yokkk...bebeğime bişi olursa sorcam ben ona Gıcık kadınn
Eltiye bişi demiyorum o benden çok yoruldu ama kaynana buldu gelinleri bütün işi yıktı bize. Başka kimseyi çağırmadı. Gururlanıyo güya. Benim gelinlerim bana yeter. Canımızı çıkardı
tirilaylom.. bulantın başladı mı kız.. bende geçen hafta metal tadından başka birşeyim yoktu.. bi de sadece yoğurtlu şeyler yiyebildim.. bu hafta o da yok... acep normal miyim diye soruyorum kendime
tohtora gitsen bu soruyu sormıcaksın koprimmm
doktor amca normal diyo dua et diyor.. bu dönemi çok zor geçirenler de var diyor..
böyle olunca da hiç kendimi hamile hissetmiyorum ki... belirti melirti yok..
kadın doğuma işim de hafta başına kaldı.. eşim yarın kayseriye gidiyor iş icabı.. 2 gece beni sevgili kaynanacımla bırakıcak anlaşılan.. en gıcık kaptığım durum.. evde yalnız kalmayı tercih ediyorum.. eşim de pimpiriklidir mahalleye güvenmiyor.. böyle durumlarda görümcemlere gönderir beni..
Yok canııımmm ne kaynanalar var o pek iimişşş:) İş varsa herkesi çalıştırır o durdurmaz..Koca da bana kızıyo niye deli gibi iş yaptın diye..Git anana anlat dedim.çok düşüncesizmiş senin kayınvelidende..
tirilaylom.. bulantın başladı mı kız.. bende geçen hafta metal tadından başka birşeyim yoktu.. bi de sadece yoğurtlu şeyler yiyebildim.. bu hafta o da yok... acep normal miyim diye soruyorum kendime
yeni gelin nasıl tirilaylom asıl önemli olan o
ben de çağırsana o gece ak elbiseli bi kadın olarak geleyim kayınvalideni bi temiz döveyim
koprime iyi davran yaşının işini tut diyim
Yeni gelin hakkında yorum yapamıyorum. Ama benim anlaşabileceğim konuşabileceğim biri değil orası kesin. Ev kızı işte daha ne diyim. Tek hayali evlenip çocuk doğurmak olan biri. Yapabildiğim kadar mesafeli olmaya çalışıcam evler de çok yakın nasıl yapıcaksam bilmiyorum artık.
Yeni gelin hakkında yorum yapamıyorum. Ama benim anlaşabileceğim konuşabileceğim biri değil orası kesin. Ev kızı işte daha ne diyim. Tek hayali evlenip çocuk doğurmak olan biri. Yapabildiğim kadar mesafeli olmaya çalışıcam evler de çok yakın nasıl yapıcaksam bilmiyorum artık.
iyi fikir bıdıkım.. elbisene bende saklanıp azıcık dövem mi
dövmek dedim de kaynanamlar akşam 4-5 kadın plan yapıyordular bizim dükkandaki odada toplanıp kööte dövecemişler.. baktılar odaya dar geldi.. sonra dul olan bitanesinin bahçesine toplanmaya karar verdiler allahtan.. bize de sormak yok ha.. ben onların cır cır cır çenesini mi dinlicektim burda..
sabah evden çıkarken kaynanamı gördüm de.. getirim mi sana köfte diyo, aman kalsın dedim bulgur kilo yaparçorumlular yaparmış bu kööteyi.. tavuğun yağlı etini dövüp bulgurla mı ne karıştırıyorlar pişiriyolar sonra.. ööğk.. geliriz birazdan dedi kaynanam.. keyfinize bakın dedim bende :)
keşkek mi yoksa bulgur değil de yarmadan yapılıyo:44:
güzel olur eğer keşkekse bence ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?