anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

ivet belli bişey yemediğin medi diil mistinin doğumgünü

bu zamanlar olacak artıkın biraz dayan tirilaylom

Amaan ben medi diyim siz misti anlayın işte...Elim ağzımda geziorum ne dediğimi biliyo muyum ben
Geçer inş. en kısa zamanda..

Amaan ben medi diyim siz misti anlayın işte...Elim ağzımda geziorum ne dediğimi biliyo muyum ben
Geçer inş. en kısa zamanda..

cıks cıks cıks..hiç olmuyo ama böyle...bugün benim doğum günüm birkere..

seni bir şartla affederim..karnındaki bebek kız olursa adını misti koyarsan
önemli değil cnm benim sen iyi ol yeter..
Yokmu düğünden havadis falan.anlatmadın hiç..yeni eltin nasıl?

Olar
Düğün benim için işkence gibiydi neyini anlatimm bitanem..Tam zor dönemime denk geldi. Kaynana da sağolsun büyük eltiden korkusuna otur diyemediEşim geldi gitti otur dedi o da suç oldu. Neymiş eşim öle dedi diye akşam kocasıyla kavga ediyomuş demicekmiş!!! Ben zaten o kadar rahat bi insan değilim birileri koştururken oturamam ama doğur doğur diye başımı şişiriyodu şimdi düşündüğü yokkk...Bebeğime bişi olursa sorcam ben ona Gıcık kadınn

Eltiye bişi demiyorum o benden çok yoruldu ama kaynana buldu gelinleri bütün işi yıktı bize. Başka kimseyi çağırmadı. Gururlanıyo güya. Benim gelinlerim bana yeter. Canımızı çıkardı

çok düşüncesizmiş senin kayınvelidende..

günaydın babytolar... şahane bir gün yaw güneşli falan :)

mistim gece uyandım sen aklıma takıldım acep nasıl bir cümle ile kutlasam doğum gününü diye..
ama bence diğer bacılar gibi aynısını bende dileyeceğim sana..
bebişsiz son doğumgünün olur inşallah..

tirilaylom.. bulantın başladı mı kız.. bende geçen hafta metal tadından başka birşeyim yoktu.. bi de sadece yoğurtlu şeyler yiyebildim.. bu hafta o da yok... acep normal miyim diye soruyorum kendime

tirilaylom.. bulantın başladı mı kız.. bende geçen hafta metal tadından başka birşeyim yoktu.. bi de sadece yoğurtlu şeyler yiyebildim.. bu hafta o da yok... acep normal miyim diye soruyorum kendime

tohtora gitsen bu soruyu sormıcaksın koprimmm

yeni gelin nasıl tirilaylom asıl önemli olan o

tohtora gitsen bu soruyu sormıcaksın koprimmm

doktor amca normal diyo dua et diyor.. bu dönemi çok zor geçirenler de var diyor..
böyle olunca da hiç kendimi hamile hissetmiyorum ki... belirti melirti yok..
kadın doğuma işim de hafta başına kaldı.. eşim yarın kayseriye gidiyor iş icabı.. 2 gece beni sevgili kaynanacımla bırakıcak anlaşılan.. en gıcık kaptığım durum.. evde yalnız kalmayı tercih ediyorum.. eşim de pimpiriklidir mahalleye güvenmiyor.. böyle durumlarda görümcemlere gönderir beni..

ben de çağırsana o gece ak elbiseli bi kadın olarak geleyim kayınvalideni bi temiz döveyim
koprime iyi davran yaşının işini tut diyim

çok düşüncesizmiş senin kayınvelidende..
Yok canııımmm ne kaynanalar var o pek iimişşş:) İş varsa herkesi çalıştırır o durdurmaz..Koca da bana kızıyo niye deli gibi iş yaptın diye..Git anana anlat dedim.

Başladı bacım ağzım da berbat midem de. Sana olmaz inş.

yeni gelin nasıl tirilaylom asıl önemli olan o

Yeni gelin hakkında yorum yapamıyorum. Ama benim anlaşabileceğim konuşabileceğim biri değil orası kesin. Ev kızı işte daha ne diyim. Tek hayali evlenip çocuk doğurmak olan biri. Yapabildiğim kadar mesafeli olmaya çalışıcam evler de çok yakın nasıl yapıcaksam bilmiyorum artık.

ben de çağırsana o gece ak elbiseli bi kadın olarak geleyim kayınvalideni bi temiz döveyim
koprime iyi davran yaşının işini tut diyim

iyi fikir bıdıkım.. elbisene bende saklanıp azıcık dövem mi
dövmek dedim de kaynanamlar akşam 4-5 kadın plan yapıyordular bizim dükkandaki odada toplanıp kööte dövecemişler.. baktılar odaya dar geldi.. sonra dul olan bitanesinin bahçesine toplanmaya karar verdiler allahtan.. bize de sormak yok ha.. ben onların cır cır cır çenesini mi dinlicektim burda..
sabah evden çıkarken kaynanamı gördüm de.. getirim mi sana köfte diyo, aman kalsın dedim bulgur kilo yapar çorumlular yaparmış bu kööteyi.. tavuğun yağlı etini dövüp bulgurla mı ne karıştırıyorlar pişiriyolar sonra.. ööğk.. geliriz birazdan dedi kaynanam.. keyfinize bakın dedim bende :)

boşver çalışıyorsun zaten.. madem o tipte bir kız yakında hamile de kalır :) işte ozaman artık bebişleri beraber pişpişlersiniz :) :)
ilk yıl çekingen oluyoruz nedense ondan sonra açılıyoruz.. te sende bu bir yılda mesafeyi koruduktan sonra yana kolay kolay yanaşmaz o kız..
inşallah içten pazaarlıklı biri değildir.. saf salak olması daha iyi böyle durumlarda

valla tirilaylomcum o ev kızı dediğin tek hayali evlenip çocuk doğurmak dediğin kadınlar bizden çok şanslı
sabah istediği vakitte kalkıyo..gün içinde birsürü vakitleri var kendilerine ayırabilecek..
hamilelikleri de daha güzel geçiyo en azından evde lavaboya koştuktan sonra yataklarına uzanabiliyolar..
hamile kalmaları da daha kolay oluyo kafa rahat çünkü..stres yok bişi yok
ben burada bi yanlış yapsam patronun enaşağı 20 binine mal oluyo

keşkek mi yoksa bulgur değil de yarmadan yapılıyo:44:
güzel olur eğer keşkekse bence ye

Son düzenleme:
keşkek mi yoksa bulgur değil de yarmadan yapılıyo:44:
güzel olur eğer keşkekse bence ye

yok kuzum ince bulgurla tavukla yapıyorlar.. baharatlıyorlar... köfte şeklinde de az yağlanmış tavada orta ateşte kızartıyorlar..
ilk yediğimde beğenmiştim 1 tane yedim.. ama sonradan kaynanamın çiğ çiğ yediğini görünce iğrendim.. sanırım birazda onun etkisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…