anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

saol cnm benim...hepimize bebikli yeni yalar olsun inşallah..

Amma çok konuşmuşsunuz.bir toplantıya girdim geldim daha doğrusu sıkıldım kaçtım

erotiş canom :) çanakkalelere selamlar hürmetler
a.s canımmm havalar sogudu valla burada hahayy ama insan memleketinde olunca hava mava fısssssss kalıyor
ne açıkliyim yaw tetlere göre hamileyim ama keseyi görmedim daha

ayyy kaçırmışım allah gönlüne göre versin canım benimmmm umarım en kısa zamanda güzel haberlerle bize gelirsin tahmini kaç haftalık oluyor

bişi anlatim :)
akşam aklıma leylak kokusu düştü hatta eşimle şakalaştım.. leylak aşeriyorum dedim.. o da senden böyle aşerme beklenirdi zaten dedi..
5dk önce de karşı binadaki kaynanamın arkadaşı birine gitmişte bahçesinde leylak ağacı varmış toplamış gelmiş bana da getirdi.. :)
kalbim temiz demek ki :)
koklayıp duruyorum bayılmam inşallah

ay ben de pek severim leylak kokusunu
Eve giderken bi bahçe var ama izin vermiyo sahibi koparmamıza

okul çıkışı saatlerimizde hep bahçenin kapısını beklerdi

benim kontrol haftabaşına sarktı.. 7+3 olunca gidicem

amin canım saol valla benim hesabıma göre doktora gideceğim gün 6+4 oluyo sata göre ama adetim 4 gün geçtiğinde gitmiştim dr 2 haftalık dedi anlamadım bu işi

ay ben de pek severim leylak kokusunu
Eve giderken bi bahçe var ama izin vermiyo sahibi koparmamıza

okul çıkışı saatlerimizde hep bahçenin kapısını beklerdi

ay geçen yaz mebusevlerinde çalışıyordum... orda ank. üniv. rektorlüğünün boyunca leylak ağaçları var.. köşeden başlardın leylaklar bitene kadar koklaya koklaya yürürdüm.. nasıl bi koku yaw.. sümbülü de çok severim :) :)

sen bu ay klomen falan kullanacakmısın?
ben çok heyecanlıyım...kimseylede konuşamıyorum.eşimede çok belli etmemeye çalışıyorum ama umarım işe yarar.

bu arada kayınvalidem aradı şimdi akşam birlikte olalım mutlaka haberleşelim diyo eşim belki birşeyler düşünmüştür dedim..bilmiyorum artık dışarda falan yemek yerseniz bile dönüşte bize gelin diyo offf bir kerede benim istediğim geçsin şu özel günler demi.

totem yapalım doğuma kadar gitme

bana kalsa anca doğurduğumda inanacam hamile olduğuma

sende varmı bulantı halsizlik falan
canım sadece geçen 1 bucuk hafta ağzımda metal tat vardı.. onun haricinde turp gibiyim maşallah.. nazar etmeyin bulantım falan yok çok şükür.. bi tek sabah kalkmak zor geliyor o da yatağın sıcaklığından sanırım...

aman maşallah yaa bende çok halsizlik var şimdiden biraz iş yapsam nefes nefese kalıyorum sabahları hafif bulantımda oluyo zormu geçecek acaba

aaa beklemede gelmiş kortuk kuzum gelipte bişey yazmayınca
iyi olmana sevindim inşallah bebişin iyi haberlerini de duyarız

ne geldi aklıma ben sigara içiyodum ya nisan ayında bıraktım ve sigarayı bıraktığım ay hamile kaldım bu kadar etkiliymiş demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…