yok gitmedim ayın 17sinde gidicem daha kesin olsun bekliyorum şimdilik sen naptın koprina gittinmi doktora
günaydın babytolar... şahane bir gün yaw güneşli falan :)
mistim gece uyandım sen aklıma takıldım acep nasıl bir cümle ile kutlasam doğum gününü diye..
Ama bence diğer bacılar gibi aynısını bende dileyeceğim sana..
Bebişsiz son doğumgünün olur inşallah..
Tirilaylom.. Bulantın başladı mı kız.. Bende geçen hafta metal tadından başka birşeyim yoktu.. Bi de sadece yoğurtlu şeyler yiyebildim.. Bu hafta o da yok... Acep normal miyim diye soruyorum kendime
anam benim regl günü 17 si
yaaa hamile kalayım bu ayy yine geldi aklıma
yok gitmedim ayın 17sinde gidicem daha kesin olsun bekliyorum şimdilik sen naptın koprina gittinmi doktora
a.s canımmm havalar sogudu valla burada hahayy ama insan memleketinde olunca hava mava fısssssss kalıyorerotiş canom :) çanakkalelere selamlar hürmetler
ne açıkliyim yaw tetlere göre hamileyim ama keseyi görmedim daha
inşallah kalırsın canım bu ayyy
benim kontrol haftabaşına sarktı.. 7+3 olunca gidicem
bişi anlatim :)
akşam aklıma leylak kokusu düştü hatta eşimle şakalaştım.. Leylak aşeriyorum dedim.. O da senden böyle aşerme beklenirdi zaten dedi..
5dk önce de karşı binadaki kaynanamın arkadaşı birine gitmişte bahçesinde leylak ağacı varmış toplamış gelmiş bana da getirdi.. :)
kalbim temiz demek ki :)
koklayıp duruyorum bayılmam inşallah
benim kontrol haftabaşına sarktı.. 7+3 olunca gidicem
a.s canımmm havalar sogudu valla burada hahayy ama insan memleketinde olunca hava mava fısssssss kalıyor
ayyy kaçırmışım allah gönlüne göre versin canım benimmmm umarım en kısa zamanda güzel haberlerle bize gelirsin tahmini kaç haftalık oluyor
ay ben de pek severim leylak kokusunu
Eve giderken bi bahçe var ama izin vermiyo sahibi koparmamıza
okul çıkışı saatlerimizde hep bahçenin kapısını beklerdi
totem yapalım doğuma kadar gitme
canım sadece geçen 1 bucuk hafta ağzımda metal tat vardı.. onun haricinde turp gibiyim maşallah.. nazar etmeyinsende varmı bulantı halsizlik falan
bana kalsa anca doğurduğumda inanacam hamile olduğuma
canım sadece geçen 1 bucuk hafta ağzımda metal tat vardı.. onun haricinde turp gibiyim maşallah.. nazar etmeyinbulantım falan yok çok şükür.. bi tek sabah kalkmak zor geliyor o da yatağın sıcaklığından sanırım...
aaa beklemede gelmişkortuk kuzum gelipte bişey yazmayınca
iyi olmana sevindim inşallah bebişin iyi haberlerini de duyarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?