anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

yok bacım hemen yelkenler inmez kolay kolay..hala sinirliyim ona..

ben çalışırken benimki işyerime hiiç mi ama hiç çiçek göndermedi bile..
ilk evlendiğimiz sene kaynanamla oturuyorduk.. tüm sülaleyi eve toplamıştı... ikincisinde de öyle.. 3.de ayrıydık kaynanadan bir de kurban bayramına gelmişti.. araba kiralamıştık (para b.k nasılsa ikimiz çalışıyorduk)
gezdik biraz optimuma falan gittik yemek yedik, eşimin iş yerinden arkadaşı ve nişanlısıyla buluştuk gitti diğer arkadaşına 2.çocuğuna hayırlı olsuna.. sonra geldik eve kaynanam hemen geldi saat 22,30 falandı.. arabayı da kayınıma vermiş çok kızdım.. ortak kiraladık onunla güya ama 5 kuruş vermeden hem benzini de biz aldk diye mınmın ederken.. meğer kayınımla eltimi pasta almaya göndermiş bir de gül..
evin kapısını da açık bırakmış bizimki.. birden çaat diye sigortayı biri kapattı öyle bir tırstım ki.. mumların ışını görünce jeton düştü.. gece saat 00,00 artık sonraki günde geçince doğumgünümü kutladılar .. gün boyunca kimsenin aklına gelmedi tabi..
son doğumgünümde de züğürttük iiyice.. dükkanın tadilatı için uğraşıyoduk.. yemek getirdim eşimle yanındaki yardıma edene.. içeri bırak dedi eşim orda da kocaman bir buketle pasta vardı :)
yani benimki de pek bi atraksiyonsever değil..

selamün aleyküm bacılarrr
bahar temizliğine başladım heralde 2 günde bitiririm çok yoruldum
sizide merak ettim yeni haberler var mı acaba bi geçmişi okuyayım

avrupalıların asperjisi mi bu şimdik.. şu hani uzun ok gibi olan :)
ben bir lokantada yedimdi.. hoşuma gitti.. ama nasıl yapılır ne edilir hiç bilmem

he asparagus olarak da geçiyo
ben bilmiyorum hiç yemedim
evlilik yıldönümü var bu ay sonuna değişik bi menü oluşturayım diyorum da
lime yüzüme bulaşmasın köfte patates olsaydı dedirtmesin :)))

hoşgeldin bacım..
kolay gelsin :)
benim ev küçük olduğu için ben 2 -3 hafta önce o işi 1 günde yaptım :) nekadan fuzuli şeyler birikiyor nerden geliyor anlamadım gitti :)
eski yeni.. okuduğun kadarı işte :) geçmişe göz atmışındır

doğum günün kutlu olsun iyiki doğdun
yeni yaşın sana sağlık bebek huzur mutluluk getirsin
nice nice uzuuuuuuuuunnn yıllara inşallah

hoşgeldin canım kolay gelsin bizim eve de lazım bahar temizliği amma ne zaman yaparım bilmem

he asparagus olarak da geçiyo
ben bilmiyorum hiç yemedim
evlilik yıldönümü var bu ay sonuna değişik bi menü oluşturayım diyorum da
lime yüzüme bulaşmasın köfte patates olsaydı dedirtmesin :)))

ben marketlerde görmedim hiç.. büyük yerlerde migros carrefourda falan vardır belki.. konservesi falan da varmış.. normal brokoli karnıbahar gibi buharda da pişiriliyormuş.. zeytinyağlısını da yapan var.. sarımsaklı yoğurtlusunu da

ben yavaş yavaş çıkıyaım bari..anca giderim eve.malum tren yolları hala yapılıyor iyi akşamar hepinize

ankamall migrosa bi bakim varsa orada vardır orada yoksa hiçbiyerde yohtur tazesi
konserve de metroda falan oluyo hatırlıyorum sankim

hoşgeldin canım kolay gelsin bizim eve de lazım bahar temizliği amma ne zaman yaparım bilmem

aslında bende havalar birazdaha ısınınca yapıcaktım ama haftasonu düğün var eşimin köyden misafirler falan gelcek mecbur ortalığı toparlamam lazım
eşimde gelcek 2 günlüğüne galiba tam belli değil bi günde yeter bize
eltilerede tembih ettim yatılı misafir almam siz alın dedim biraz ayıp oldu ama napim

olsun canım niye ayıp olsun bu gayet normal
kadının eşi uzakta ve 2 günlüğüne geliyo
bundan tabi bişey olamaz

abooovv bende aman kızım sakın öğretmen olma atanamazsın falan diyorum :26::26:
hemen fikrini değiştireyim bari gerçi benim kız ne olmak istediğini hala bilemiyo

ankamall migrosa bi bakim varsa orada vardır orada yoksa hiçbiyerde yohtur tazesi
konserve de metroda falan oluyo hatırlıyorum sankim

metroda manav reyonu var canım orda da olabilir.. yalnız orda manav azıcık pahalı oluyor... hele böyle değişik herkesin yemediği bir ot çeşidi nekadandır bilinmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…