günaydın diycem ama kimse yok bu sabah...
ben varım mistim
Kötü bi geceydi
karışık bir sürü rüya gördüm
SENİN AKŞAMIN NASILDI???
DOĞUMGÜNÜ AKŞAMIN YANİ
günaydın cnm..
Hayır olsun inşalllah rüyalara takılmamak lazım..unut gitsin..
Dün çıkmak için hazırlık yaparken arkadaşlar pasta almışlar..işyerinde bir kutlama yaptık..çıkmam baya geç oldu tabi..eşimlede buluştuk.annelerle konuşmuş biz başbaşayız bu sene diye..şık bir restauranttan yer ayırtmıştı oraya gittik..oturdum siparişleri verdik küçük bir çocuk gelip bana çiçek verdi bu sizin için diye.eşim ayarlamış meğer..neyse yemek yedik eve gittik..yatağın üstünde kocaman bir kutu..annem ve babam hediye alıp eve getirmişler çok şaşırdım tabi...
Bu kadar..kardeşim gelincede pastalı kutlama yapıcam
süperrr çok sevindim güzel geçmesine
ben varım mistim
Kötü bi geceydi
karışık bir sürü rüya gördüm
hayırlar olsun canım iyiye yor
günaydın güzel hatunlar :79:
hayırlar olsun canım iyiye yor
Ya mistim bişey okudum canım sıkıldı
"lina da rahim filmi" diye araştırırken karşıma kızlık zarı dikimi çıktı
"ankara lina'da 1000 tl ye dikiyorlar"şok oldum
ben yerim ama sen yeme bence..güzelce kahvaltını yap..Pesküvit yer misinizz
evet cnm..internet siteleridede yazıyor..dikiyolar sanırım.Ya mistim bişey okudum canım sıkıldı
"lina da rahim filmi" diye araştırırken karşıma kızlık zarı dikimi çıktı
"ankara lina'da 1000 tl ye dikiyorlar"şok oldum
gunaydın kızlar
nasılsınız bugun ?
bi iyi habere daha ihtiyacımız var ha gayret :)
ben de garıp ruya gördüm
anlatsammı anlatmasammı
anlayan biribırı yorumlasın ama
hem korkunctu
hem komıgıme gıttı ya
ben yerim ama sen yeme bence..güzelce kahvaltını yap..
Valla cnm rahim filmi hayatımda kötü bir anı olarak kalacak..Bnm acı eşiğim de çok düşük olduundan çoook zorlandım bir de serviks gerideymiş bende ..Cihaz da milattan kalma olunca cnm 2 katı yandı.Gözünüzü korkutmak istemem ama parası neyse verin yeni cihazla çektirin.Bir de gitmeden önce ağrı kesici almanızı tavsiye ederim.Ben almadım çıktıktan 10 dak sonra ağrıdan baygınlık geçirdim eşim yoldan topladı benPınarrr
geçmişi boşver geleceğe bakalım
rahim filmi ne menem bişey bi anlat bakem????
valla cnm rahim filmi hayatımda kötü bir anı olarak kalacak..bnm acı eşiğim de çok düşük olduundan çoook zorlandım bir de serviks gerideymiş bende ..cihaz da milattan kalma olunca cnm 2 katı yandı.gözünüzü korkutmak istemem ama parası neyse verin yeni cihazla çektirin.bir de gitmeden önce ağrı kesici almanızı tavsiye ederim.ben almadım çıktıktan 10 dak sonra ağrıdan baygınlık geçirdim eşim yoldan topladı ben
Aynı dönem bi arkadaşım daha çektirdi başka yerde hiç anlamamış bile ne ağrı ne sızı ama modern bi yerdi gittiği...
çok kötü hissettim şimdi yaa
keçiören hastanesi kürtaj yapıyomuş diye duymuştuk da babamın böbrek taşı oynadığında 5 dk lık mesafede gitmeyip 20 dk mesafedeki başka bi hastaneye gitmiştik
ben ne edim nerelere gidim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?