anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

ben varım mistim

Kötü bi geceydi
karışık bir sürü rüya gördüm

SENİN AKŞAMIN NASILDI???
DOĞUMGÜNÜ AKŞAMIN YANİ

günaydın cnm..
hayır olsun inşalllah rüyalara takılmamak lazım..unut gitsin..

dün çıkmak için hazırlık yaparken arkadaşlar pasta almışlar..işyerinde bir kutlama yaptık..çıkmam baya geç oldu tabi..eşimlede buluştuk.annelerle konuşmuş biz başbaşayız bu sene diye..şık bir restauranttan yer ayırtmıştı oraya gittik..oturdum siparişleri verdik küçük bir çocuk gelip bana çiçek verdi bu sizin için diye.eşim ayarlamış meğer..neyse yemek yedik eve gittik..yatağın üstünde kocaman bir kutu..annem ve babam hediye alıp eve getirmişler çok şaşırdım tabi...
bu kadar..kardeşim gelincede pastalı kutlama yapıcam

süperrr çok sevindim güzel geçmesine

gunaydın kızlar
nasılsınız bugun ?
bi iyi habere daha ihtiyacımız var ha gayret :)

ben de garıp ruya gördüm
anlatsammı anlatmasammı
anlayan biribırı yorumlasın ama
hem korkunctu
hem komıgıme gıttı ya

Ya mistim bişey okudum canım sıkıldı
"lina da rahim filmi" diye araştırırken karşıma kızlık zarı dikimi çıktı
"ankara lina'da 1000 tl ye dikiyorlar" şok oldum

Pesküvit yer misinizz
ben yerim ama sen yeme bence..güzelce kahvaltını yap..

Ya mistim bişey okudum canım sıkıldı
"lina da rahim filmi" diye araştırırken karşıma kızlık zarı dikimi çıktı
"ankara lina'da 1000 tl ye dikiyorlar" şok oldum
evet cnm..internet siteleridede yazıyor..dikiyolar sanırım.

hayır olsun inşallah..anlat bakalım gündüz niyetine.

çok kötü hissettim şimdi yaa
keçiören hastanesi kürtaj yapıyomuş diye duymuştuk da babamın böbrek taşı oynadığında 5 dk lık mesafede gitmeyip 20 dk mesafedeki başka bi hastaneye gitmiştik

ben ne edim nerelere gidim

Valla geçimişi şöyle bi taradım bayılıyorum size muhabbetlerinize...Pek takılamıyorum bu ara ya eksik hissediyorum kendimi

Pınarrr
geçmişi boşver geleceğe bakalım
rahim filmi ne menem bişey bi anlat bakem????
Valla cnm rahim filmi hayatımda kötü bir anı olarak kalacak..Bnm acı eşiğim de çok düşük olduundan çoook zorlandım bir de serviks gerideymiş bende ..Cihaz da milattan kalma olunca cnm 2 katı yandı.Gözünüzü korkutmak istemem ama parası neyse verin yeni cihazla çektirin.Bir de gitmeden önce ağrı kesici almanızı tavsiye ederim.Ben almadım çıktıktan 10 dak sonra ağrıdan baygınlık geçirdim eşim yoldan topladı ben
Aynı dönem bi arkadaşım daha çektirdi başka yerde hiç anlamamış bile ne ağrı ne sızı ama modern bi yerdi gittiği...

kız kızım korkutma insanı yaaaa:18:
Benim şükrana sordum burada çektirirsen ağrısız ama başka bi yerde garanti veremem çünkü makinelerini tanımıyorum dedi
nasıl bişey acep içine napıyolar süreci anlatabilir msin?

Bence bu aynı şey değil...Bayanlara uygulanan baskının bir sonucu...Toplumun çifte standardının sonucu...
İstemeden o hale gelenler de var.
Yakın arkadaşlarımdan biri eski nişanlısının tecavüzüne uğramış ve hamile kalmıştı. Kendi başına gidip bebeği aldırmış, parasını bile kendisi bulmuş..Tabi o zaman nişanlı değillermiş. Daha sonra nişanlandılar bikaç yıl sürdü ve yürümedi. Ve o gerizekalı çocuk ayrıldıklarından sonra bir gün karşılaştığımızda bana dedi ki,( ben o zaman olayı bilmiyodum) biz bişey yaşadık ama bayan istemese yapmaz...Kendi adiliğini kıza yüklüyodu
Türk toplumunda bu kız durumunu hangi erkeğe anlatsa, anlayışla karşılanmaz. Kabul etse bile ömür boyu başına kakar..Annesi de sakın söyleme demiş. Şimdi o kızın başka çaresi yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…