yemiyor canım kerevizi öylede denedim
adam sebzeye karşı
yemiyor canım kerevizi öylede denedim
adam sebzeye karşı
benim de yapasım var da .. :) hiç yapmadım daha önce.. hep azıcık haşlayıp sarımsaklı yoğurtlu servis ederim.. enem benim karnıbaharım var... onu haşlayım barı.. yoğurt fazla seven biri olarak bu aralar favori yiyeceğim oldu
hayrıma bi enginar yiyim dedim bugün öğlenn
anneeee bi geldi kılçıklı öğkkk 10 sene ağzıma sürmem
hayrıma bi enginar yiyim dedim bugün öğlenn
anneeee bi geldi kılçıklı öğkkk 10 sene ağzıma sürmem
Cicim önce brokoliyi üstünü geçecek suda haşlıyosun. Sonra suyuyla birlikte blendırdan geçiriyosun. Başka bi tencerede biraz tereyağı ile 1kaşık unu kavuruyosun üstüne püre ve tavuk bulyonu ekliyip kaynatıyosun. Sonra 2br süt ekliyip karıştırıyosun. Tuzunu ekliyosun. üzerine pulbiberli yağ gezdirebilirsin.
böykk hiç sevmem
2 kez aldım 2 saat uğraştım ama çıks ya ben yapamıyorum ya o yenebilen bi sebze değil özünde
İyi akşamlar canlar çıkıyorum ben.
aaa ben çok severim
kendin temizleme temizlenmiş al
kayınvalide herhafta başka bir çeşidini yapıyor
ben sadece zeytinyağlı dolmasını yaparım kızım çok sever
karnınız acıktı sanırım ...
bugün kendimi çok gergin hissediyorum.umarım birilerine patlayıp kendi doğum günümü mahvetmem
o patladığın kişi kayınvalidenden dolayı eşin olmasın aman deyim
karnınız acıktı sanırım ...
bugün kendimi çok gergin hissediyorum.umarım birilerine patlayıp kendi doğum günümü mahvetmem
aslında doğru tahminbüyük bir ihtimal o olacak..adam bir plan yapar demi..diyorumki annen bize gel dedi bana diyoki sen bilirsin..adam plan yapsa yok falan der demi bende telefonda biraz çıkıştım şimsi kesin yarım yamalak bir yemek planı yapmıştır.annemde aramış onu ne yapıcaz diye.bende dedim ben anneme giderim o hazırlık yapmıştır senin gibi öküz değil dedim
yaw adamın hakkında sabahtan beri atıp tutuyorum çiçek göndermiş şimdi..çok güzel
az önce fora olan yelkenler suya indi
bi çiçeğe tav olma mistiiiii!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?