anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

bugün üzüm yaprağı geçti.. unuttum kilosunun fiyatını sormaya yaw.. iyi oluyor.. 2009 mayısta 7kg kurmuştum.. yarısına kaynanam sahiplendi.. ona rağmen 2010 kurban bayramına kadar dayanıverdi yapraklar :) en son ozaman sardım..
bu sene 5kg kursam bana yeter herhalde...

Cicim önce brokoliyi üstünü geçecek suda haşlıyosun. Sonra suyuyla birlikte blendırdan geçiriyosun. Başka bi tencerede biraz tereyağı ile 1kaşık unu kavuruyosun üstüne püre ve tavuk bulyonu ekliyip kaynatıyosun. Sonra 2br süt ekliyip karıştırıyosun. Tuzunu ekliyosun. üzerine pulbiberli yağ gezdirebilirsin.

hayrıma bi enginar yiyim dedim bugün öğlenn
anneeee bi geldi kılçıklı öğkkk 10 sene ağzıma sürmem

ben hiç enginar yimedim.. tadını kokusunu dahi bilmem :26: sadece kendisini bilirim resimlerden ve aktarlardan...ve bazı marketlerden.. faydalı derler ama hiiiç alııp denemedim bile.. nasıl yapıcamı da bilmem

aynı tarifi az öncecime okudumu.. birdahaki alışımda onu deniyeyim bari...

böykk hiç sevmem
2 kez aldım 2 saat uğraştım ama çıks ya ben yapamıyorum ya o yenebilen bi sebze değil özünde

aaa ben çok severim
kendin temizleme temizlenmiş al
kayınvalide herhafta başka bir çeşidini yapıyor
ben sadece zeytinyağlı dolmasını yaparım kızım çok sever

aaa ben çok severim
kendin temizleme temizlenmiş al
kayınvalide herhafta başka bir çeşidini yapıyor
ben sadece zeytinyağlı dolmasını yaparım kızım çok sever

sanırım damak zevki gelişirken yemek gerekiyo
küçüklükten yani

ben ilk enginarı evlendiğim yıl yemiştim

karnınız acıktı sanırım ...
bugün kendimi çok gergin hissediyorum.umarım birilerine patlayıp kendi doğum günümü mahvetmem

o patladığın kişi kayınvalidenden dolayı eşin olmasın aman deyim

aslında doğru tahmin büyük bir ihtimal o olacak..adam bir plan yapar demi..diyorumki annen bize gel dedi bana diyoki sen bilirsin..adam plan yapsa yok falan der demi bende telefonda biraz çıkıştım şimsi kesin yarım yamalak bir yemek planı yapmıştır.annemde aramış onu ne yapıcaz diye.bende dedim ben anneme giderim o hazırlık yapmıştır senin gibi öküz değil dedim

slm kızlar uzun süredir bakamadım size herkes iyidir inş.yeni hamiş haberleri varmı bir sürü yeni arkadaş katılmış hepinize bu ay bereket getirir inş.
benim bebik 5 aylık oldu şükür...oğlum olucak nasipse...rabbim hepinize tattırsın...

karnınız acıktı sanırım ...
bugün kendimi çok gergin hissediyorum.umarım birilerine patlayıp kendi doğum günümü mahvetmem

aman kuzum relaks ol.. bak hava da güzel.. en azından gözümün uzaklığı gördüğü kadarıyla tüm ankaranın üzerinde hoş bi güneş var.. al eşini git kafa dağıt biryerlerde... gezin tozun.. boşversene takma kafaya.. istediği kadar ısrar etsin.. benim günüm deyip geçiştir.. dimi ama.. bari özel günlerimizde istediğimiz olsun ama:44::44:

ay öküz onlar yaaaaaaaaa
benimki de HAYATTA beceremez öle şeyleri
kapasitesizlerrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…