anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

abooovv bende aman kızım sakın öğretmen olma atanamazsın falan diyorum :26::26:
hemen fikrini değiştireyim bari gerçi benim kız ne olmak istediğini hala bilemiyo

mimar olmasın erce hem okuması zor hem piyasada değerini vermiyolar..
mesaisi belli olmuyo bizim çıkış 17.30 normalde..bak saat kaç???? mesai ücreti var mı yohhh!!

en iyisi öğretmen saati belli tatili belli maaşı belli
heleki ingilizce öğt.liği, ek ders olayına da girer oohhhh gelsin paracıklar

olsun canım niye ayıp olsun bu gayet normal
kadının eşi uzakta ve 2 günlüğüne geliyo
bundan tabi bişey olamaz

bu aralar benim kaynanayla çekişiyoz tatlı tatlı ama kalp kırmadan
oğlunu benden çok özlüyo bu aralar sinir oluyorum geçen geldiğinde kavaltıya çağırdım akşam tekrar gelmesin diye
tabi akşam bütün aile hep beraber yemek muhabbet falan gece yarısı oldu sanki adam almanyadan geliyo ya
bi gidin evinize bizi rahat bırakın yok anlamıyolar bacım
eşim de direk sölüyo valla hadi arkadaşlar geç oldu ben yarın işe gidicem iyice utanmayı kaldırcaz bu gidişle

abooovv bende aman kızım sakın öğretmen olma atanamazsın falan diyorum :26::26:
hemen fikrini değiştireyim bari gerçi benim kız ne olmak istediğini hala bilemiyo

küçükler daha annesi.. kardeşim 15 yaşında bu yıl liseye yazılacak beni dinlemedi geçen yıl istediği bölüme sınavla girebiliyordu.. şimdi de serbest giriş yok o bölüme bir de lise kaprizi tuttu :)
okul beğendiremiyoruz.. biraz arkadaşının etkisi var üstünde sanırım kendisinden 3 yaş büyük.. anlattım dedim ki bak o 1 yıl sonra gidecek üniversiteye sen yalnız kalacaksın farklı arkadaşların olacak.. ticaret lisesine yazıl dedim .. ben gittim ingilizce yoğunluklu bir bölüme yazıldım sonra da gittim ekonomi üzerine bir bölüm seçtim üniv. de
ne yapıcaz bilemiyorum

yoook direkt söylemiyomuşki
asıl direkt söylicek yapacak işimiz var diye o zaman işte kimse gelmez

benim kız düz lisede
anadolu lisesi kazandı ama gidip gelmek çok zordu vapurla gitmesi gerekti yada yatılı kalması lazımdı yollamadım valla korktum biraz
sağlık meslek lisesinide gerizekalı müdür yüzünden kaçırdık
ilk tercihlerde olmadı yerleşemedi ikinciyide yapmanıza gerek yok kontenjanlar dolmuş dedi aptal herif sonradan öğrendik ki aslında ikinci tercihte yerleşebiliyomuş kısmet değilmiş demekki diyoruz napalım

ne geldi aklıma ben sigara içiyodum ya nisan ayında bıraktım ve sigarayı bıraktığım ay hamile kaldım bu kadar etkiliymiş demek

ne güzel valla tebrik ediyorum seni canım
ben bırakamadım ooffff 2 gün hiç içmedim kafayı yiyidum artık ağlama kırizlerim tutt çok kızıyorum kendime nasıl bırakcam ya akupunktur işe yara mı acaba
ama azallttım günde sadece 5 tane bi paket içiyodum benim için bu bile büyük gelişme

canım sizin orda devlet hastanelerinde sigara bırakma poliklinikleri yok mu
devlet ücretsiz ilaç veriyor 1 mayıstan itibaren
ben içmiyorum ama içen arkadaşlar gitti
önce bi slayt izletmişler,biraz anlatmışlar, sonra bişey üfletmişler 6 'nın üstünde çıkarsa
sistemden sanırım kimlik bilgileri giriliyormuş 2-3 güne ilaç geliyor
kullanan arkadaşlar da çok memnun
kendiliğinde 10 güne kadar bırakıyorsun yani canın içmek istemiyormuş
bildiğim kadarıyla o ilaç beyindeki o sigara içme hormonunumu ne kaplıyormuş ve canım istemiyormuş

ayyy ne çok yazdık ya

ayy canim goun aydinnn nasilsinnn offf yaa benim pc kk da takiliyor sik giremiyorum iki saatte aciliyor sayfalarrrr

çok teşekkür ederim bi arştırayım
anladımki ben tek başıma bırakamıcam bu illeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…