anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

bizim bu da öyle.bir yanı bir yanını tutmuyo..laf arar birde devamlı..biraz dedikoduculukda var.söylediğin birşeyi gidip patrona söylüyo...bugünkü derdimizde hesabında az bir parası var faize tauracakmış hangi bankaya yatırsam.adamın işi gücü para..tuhaf geliyo bana..yaşlı başlı adam..bir görsen saçlarını falan boyatıyo..

ayyy komedi bi tip desene
laf aramızda sarkmıyo di mi
bazı yaşlılar sapıtıyo da

BU ARADA TARİFİMİ BULDUM
http://www.ozguluntarifleri.com/2008/11/karnibahar-boregi/

Son düzenleme:
1 saattir kaynanam burda.. cinnet geçiresim geldi kızlar..
görümceme yemek siparişi vermiş.. oysa daha 2 saat önce sofradan kalkmış..
dır dırdır
bir de onlarla iş yapmak istemediğimi uygun bir şekilde izah ettim.. oturun aşa yiyin paranızı dedim.. bu saatten sonra iş kurupta ne yapacaksınız dedim...

saldırmasın sana kopiş kaynanayla tükkanda yalnız kalınırmı kızzzzz:):):):):)

ayyy ankarada bir kötü hava varki bunalım yani patladı patlayacak

off çok fena moralim bozuldu..iş ile ilgili hiç hoşuma gitmeyen bir haber aldım..
şu an diyorumki keşke istifa ettiğimde çekip gitseymişim...

n'oldu mistim hayırdır??

burda birlikta çalıştığımız gereksiz saygısız biri vardı..babam yaşında bir adam ama babamın tırnağı olamaz..içki,kadın ne istersen vardı..gitmişti bizim burdan bugün geri dönüyormuş..bir iş için bizim patron özel çağırmış sanki ona kadar yapacak kimse yok o işi.gitmez bence bir daha geri.

hmmm geçmiş olsun mistim seninle aynı departmanda mı yani aynı ortamda mı çalışacaksınız?

kaynanam en büyük yeğenle geldi.. içerdeki bilgisayara yeğen kuruldu toplam 2 sandalye var.. benimkine de kaynana kuruldu.. ben ayakta nöbet tuttum resmen.. burda kabuklu fıstık almıştım 1 hafta önce .. paketi yarımladı.. ablan dolmayla yarma çorbası yapmış getircek diyo bana.. aradı görümcemi geliyomusun diye.. görümcem de siz gelin demiş.. inşallah 1 dolmacık gönderirler...
bu kaynanamdaki boğaza kocası nasıl para yetiştiriyor yiyeceklere aklım almıyor..
gerçi beraber otururken de 200liralık haftalık mutfak alışverişi yapardık.. ikimiz eşimle çalışıyoruz o dolabı sömürüyodu bir de derdi ki ben evde yemek yemiyorum (doğru - evdekileri arkadaşlarına ona buna götürüp yerdi)
şimdi ikimizin mutfak masrafı aylık taş çatlasın 150lirayı geçmiyor.. ay inşallah geri gelmez ya çok gerildim..

oy mistim allah kolaylık versin.. inşallah yakın bir yerde durmaz.. nekadar kalacak ki?

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…