anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

yüskek sadeket eurovisionda finale kalamamış

ay güya izleyecektim ya unuttum.. nezamandı ki ?
bizim türkler hala anlamadı böyle gruplar başarılı olamıyor ne yazıkki böyle yarışmalarda.. şarkıda bizi temsil edebilecek hiç birşey duyamadım ben.. hoş şarkı bende severim yüksek sadakatı ama o yarışmaya göre değildi.. bence

Son düzenleme:
enem Blue diye bir grup var :) küçükken hastasıydım da.. (7-8yıl önce işte)
final geçti mi yoksa bu akşam falan mı olacak.. kesin bunlar kazanacak.. dünyaca ünlüler :)

enem blue diye bir grup var :) küçükken hastasıydım da.. (7-8yıl önce işte)
final geçti mi yoksa bu akşam falan mı olacak.. Kesin bunlar kazanacak.. Dünyaca ünlüler :)

you've got a perfect bodyyyyy
Bublın gırl bublın gırl

onlar mım vallaha mı
kesin kazanırlar

selam kızlar çok fena grip oldum napıcam ben yaa ilaçta alamıyorum offf fenalardayım

Karnıbaharı diyet pişirmek istiyorum ama direkt haşla üstüne yoğurt dök demeyin..ööle diil ana yemek olacak şekilde:44:

anam patronun babası beni gene yakaladı....

yaşlılarla muhabbet iyi oluyo severim aslında
geçen otobüste yanımda oturan mcaya hal hatır sorma gafletinde bulundum
adamın ağzı çok bozuktu yaa..torununun eşinin ailesinin oğluna ettiğini anlatıyodu..
Kızla oğlanın beğendiği mobilyayı beğenmmişler ucuz bunlar diye geri gndermişler
sitelerden en pahalı mobilyayı aldırmışlar falan....anlatıyodu öyle ama arada babası olacak ..............., anası olacak ...................... Arada küfürler gırna gidiyo
çok normal bişeymiş gibi anlatıyo bunu..inicem diye kalktım hemen, otobüsün en arkasına gidip sindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…