anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

akıllım anlatsana biraz banada klomen macerasını..ilaçmı iğnemi kullanılıyo..iğne nereden vuruluyo.işten falan izin almak zor olacak ama..ne yapıcam bilmiyorum.

canikom adetin 4. Günü klomene başlıyosun yada 5.gün
5 gün içiyorsun..bana günde 1 demişti sana da öyle der bence
sonra bir hafta sonra aynı güne randevu veriyo yumurtalara bakıyo
eğer 18 mm i geçmişse çatlatma iğnesi yapıyo
2 marka var biri ovitrelle biri pregnyl ovitrelle 80 tl diğeri 40 tl..bn önceki ay yaptırırken pregnyl 2 gün sonra gelecek ama senin yumurtan 24-25 mm e çıkar işimize yaramaz ovitrelle vuralım dedi tamam demiştim..iğneden sonra 24-36-48 saatlerde ilişki öneriliyo o yüzden sana tavsiyem bi şekilde iğne gününü cuma akşamına getirmen..tabi yumurtalar bilir de işte cuma akşam vurulursan ctesi akşam pazar sabaha karşı ve pazar akşam birlikte olursunuz 24-36-48 tamamlanmış olur..
Sonrası günaşırı ilişki..o kadar

ayy o zaman hafta sonuna doğru adet olmam lazım ki hem iğneye gitmem kolay olsun hemde ilişki süreci..benim birde haziran başında kursum başlıyo ne yapıcam bilmiyorum.of aynı döneme denk gelmez umarım.
Sen bir ay denedin demi sadece...yoksa ikimiydi benmi yanlış hatırlıyorum.

klomen 1 ay
kendi yumurtamla çatlatma iğnesi 1 ay

gecende bahsetmiştim
evren üzerime gelıyor sankı bi mesaj vermek istiyor
bizim süreklı hastalarımızdan birkaçı bellı aralıklarla medi sende bi degısıklık var
senın gözlerin başka bakıyo
sanki hamıle gibisin
cildin filan degısık
sende bi degısıklık var diyolar
ama üçü de ayrı ayrı zamanlarda ve mekanlarda birbirlerinde habersiz söylediler
yoo bişi yok dıyorum
kredı oduyorum ne bebeği daha diyorum
hastanede bebek istegımı bılen kımse yok..
Evren beni çıldırtmayamı calısıyo
çok ilginç değilmi yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ama hosuma da gitti nedense

Son düzenleme:

Rabbimin doğru bildiği zamanda elbet hepimiz anne olucaz...
sen belli etmesende.. biz nekadar inkar etsekte herhalde dışardan farklı görünüyoruz..

benim "sevgili" kaynanam nisanda bana tuttu dedi ki adet ol da sana ot kaynatim hemen hamile kalırsın.. ayol dedim ben şu züğürt halimizde bebek istemiyorum dedim çıkıştım.. hem dedim ne biliyosun sorunun oğlunda olmadığını da bana yükleniyosun dedim.. denemekte fayda var diyo hala kadın.. neyse ki oldu da çenesi sustu.. ve cümle alem duydu... ya diyorum biz yanlış ettik söylemekle daha ultrasona girmeden kaynanam herkese yaydı..

Son düzenleme:

allah allah nasıl anlasılır kı dısardan çok ilginç ya
bütün gün kımseyle konusmuyorum sızden baska
bazı dr arkadaslarla da geyık yapıyoruz bu konuyu kımseye acamıyorum zaten açmam da..

kendimden utanıyorum.. yarım paket eti hoşbeş vanilyalı yedim.. :96::96::96:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…