amaaan neden dert ediosun eşinin konumu ve maaşı da yükseldi
dayanamazsan gidiyorum dersin..
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Ev hanımı olasım geldi...Öyle halsiz öyle uykuluyum kiii...:97:
akşama erken yatarsın :) bende öyle planlıyorum bir aksilik çıkmazsa...
ben de öyle planlıyorum ama yatamıcam dışardan iş aldım
yada almak zorunda bırakıldım...
Bu arada bomba!!! Yüksek lisans ödevini yaptığım patronun kızı yarından itibaren yan masamda konuşlanacak..benden photoshop öğrenecek!!!!
al işte.. Gitti uyuz olma.. Aile şirketlerini hiç sevmemişimdir ben nedense.. Kendi adamlarını koyuyorlar.. Yanı kendi dertlerinden dolayı sana yükleniyorlar gereksiz yere..
şimcik o koca bebek hani sen onun ödevini yaptın... Konumu ne olacak ?
Bu arada bomba!!! Yüksek lisans ödevini yaptığım patronun kızı yarından itibaren yan masamda konuşlanacak..benden photoshop öğrenecek!!!!
oh bıde bedavadan ders verıcen en uyuz oldugum durumlar bunlar allah kurtarsın cnm:96:
ayrıca kadın da bana takmış durumda haftaya muayeneye gidicemi biliyor gitme diyo 3 ay olmadan alttan bakarla diyo.. artık dayanamadım o sizin zamanınızdaymış dedim.. teknoloji yeni dedim 1 bucuk aylık olunca üstten de görünür dedim.. akşamada ne yazık ki bizde kalacak.. yarında kalacak.. üf ya... ben yalnız kalmak istiyorum ya... 30 senelik tarihi anlatır durur artık hürremi de adam akıllı izleyemicem..
bir de tutturmui leylak var bardakta masamda.. diyo at onu kokusunu alma.. gül olcakmış bebeğin yüzünde.. negatifizmine de başlatacan.. kadın evreni yönetiyor sanki.. ağlamak istiyorum yaaaa....
** Hı bu arada yandaki market sahibinin hanımı da 2-3 aylık hamileymiş (kaynanam söyledi)
kadının 1 kızı 2 oğlu var... 9'a kadar devam herhalde :)
sağol beybi
hanımefendiye yeni monitör geliyo
la yoksa kalıcı mı
zıkkımın kökü
ee yani bilg aynı mı
o hep tepende mi
yok yaaaaaaaaa
Ben şimdi ne zaman doktora gideyim ?Gittiğimde sata göre 5+5 ultrasona göre 6+4 idi. 1hft oldu. Tekrar ne zaman gitmeli???
Ben şimdi ne zaman doktora gideyim ?Gittiğimde sata göre 5+5 ultrasona göre 6+4 idi. 1hft oldu. Tekrar ne zaman gitmeli???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?