anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ayrıca kadın da bana takmış durumda haftaya muayeneye gidicemi biliyor gitme diyo 3 ay olmadan alttan bakarla diyo.. artık dayanamadım o sizin zamanınızdaymış dedim.. teknoloji yeni dedim 1 bucuk aylık olunca üstten de görünür dedim.. akşamada ne yazık ki bizde kalacak.. yarında kalacak.. üf ya... ben yalnız kalmak istiyorum ya... 30 senelik tarihi anlatır durur artık hürremi de adam akıllı izleyemicem..
bir de tutturmui leylak var bardakta masamda.. diyo at onu kokusunu alma.. gül olcakmış bebeğin yüzünde.. negatifizmine de başlatacan.. kadın evreni yönetiyor sanki.. ağlamak istiyorum yaaaa....

** Hı bu arada yandaki market sahibinin hanımı da 2-3 aylık hamileymiş (kaynanam söyledi)
kadının 1 kızı 2 oğlu var... 9'a kadar devam herhalde :)

Son düzenleme:
akşama erken yatarsın :) bende öyle planlıyorum bir aksilik çıkmazsa...

ben de öyle planlıyorum ama yatamıcam dışardan iş aldım
yada almak zorunda bırakıldım...

Bu arada bomba!!! Yüksek lisans ödevini yaptığım patronun kızı yarından itibaren yan masamda konuşlanacak..benden photoshop öğrenecek!!!!

al işte.. gitti uyuz olma.. aile şirketlerini hiç sevmemişimdir ben nedense.. kendi adamlarını koyuyorlar.. yanı kendi dertlerinden dolayı sana yükleniyorlar gereksiz yere..

şimcik o koca bebek hani sen onun ödevini yaptın... konumu ne olacak ?

*** pardon işe başlıyor sandım.. meğer photoshop muş olay..
kıysın babası paraya göndersin kursa.. sen eğitmen misin.. sanki iki günde öğrenilecek program mı.. bir de autocad öğret te tam olsun... hey yarabbi

Son düzenleme:

şuan konumu yok
ama tabiki temelli işe başladığında x müdürü olacak..
Hatta bazen patronun torunları geliyo hepsine potansiyel patron muamelesi yapıyoruz

Allahtan autocad biliyo yoksa temmuzda falan geri dönerdim topiğe artık hepiniz hamile olmuş olurdunuz belki giderdiniz bile...
ayyyy

Son düzenleme:
selam kızlarr:79:
nasılsınız
ben bugün yemeği biraz fazla kaçırdım şiş şiş oturuyorum :)
gelen giden yok henüz bende
dün eşime biraz karamsar konuştum o da kızdı bana çok kafaya taktın dedi
bugün iyiyim ama :) en azından pazardan beri test yapmadım

oh bıde bedavadan ders verıcen en uyuz oldugum durumlar bunlar allah kurtarsın cnm:96:

zıkkımın kökü
ee yani bilg aynı mı
o hep tepende mi
yok yaaaaaaaaa

alltan bakmak bebege zarar vermiyoki,hamileligimin ilk aylari hep alttan bakti doktor bana,vede her hafta gidiyordum,iki aydan sonra karnimdan bakmaya basladi,endise edicek bir durum yok,

zıkkımın kökü
ee yani bilg aynı mı
o hep tepende mi
yok yaaaaaaaaa

yok üle diil ama görürse yetiştirir adım gibi eminim..

bizim patronun kızının arkadaşı çok yakın arkadaşım o bahsederdi ben buraya başlamadan
patron yemek masasında hep işçilerle asla laubali olmamak gerektiğini anlatır dururmuş..
o kadar damatı çalışıyo şirkette bi kere de baba dediklerini duymadım çok profosyoneller aşırı ama böylesi

Ben şimdi ne zaman doktora gideyim ?Gittiğimde sata göre 5+5 ultrasona göre 6+4 idi. 1hft oldu. Tekrar ne zaman gitmeli???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…