mayıs ayı topiği hayırlı olsun arkadaşlar
ama ben anneler günü hediyesi veremicem
ayın 2 siydi günüm, ama sağolsun hiç bekletmeden 1 inde sabah bi kalktım yataktan hüsran yine
ay sonunu beklicez bakalım hayırlısı
ama çok sıkılmaya üzülmeye başladım artık ya 9 ay oldu
sagol gülüm şükür bu gunlerımızeselam canım iyiyim sen nasılsın?
canlarrrr biliyormusunuz bazı zamanlar oluru iki gözüm iki çeşme ağlarım zırlarımsağolsun kk den kızlar bana destek olurlarrr
bende biliyorum ki bu sınav rabbimin sınavı inşş geçecek:26: inşş başarıyla geçek rabbim ol dedikten sonra zamanı gelince kaderimizde varsa olacakkkkama bazan bunları başkalarından duymaya ihityacımız oluyorr gözümüzn ünündekini göremiyoruz daaa birisi bize gösterincee fark ediyoruzzzz
sağolun iyi dilekeriniz içinnn ben hep diyorummmm BİZİ BİZDEN BAŞKASI ANLAMAZ DİYE yazdığım her cümledeki anlamı yalnız yaşaynlar kavrar anlar cevap yazar iyiki varsınız kızlarr
fundam hepimiz aynı durumdayız bitanecim ya
ama insan herşeyi atlatıyo
benım de bu ay çok erken geldi 25.günümde
senın koca spermıyogram yaptırmısmıydı mutlaka daha once sormusumdur ama hatırlayamadık kusura bakma
sagol gülüm şükür bu gunlerımıze
inşallah hayırlı sonuclar alırsınız cnmçok önceden varikosel ameliyatı olmuştu
evlenmeden önce doppler ve spermiyogram yaptırdı
o zaman iyiydi
inş. bu ay yine gitcek kontrole
ben de bir an önce zaman geçsin de çalışmalara başlayım diyorum..ama zaman geçmiyor..çok yakında çok yakın bir ark ım doğum yapıcak eğer mümkün olursa doğumuna da gireyim diyorum,bugün bebişinin odasını gördüm çok özendim allah en kısa zamanda bize de o heyecanları yaşatsın inşallah
Gerçekten çok zor zamanlar geçirmiş,bir sürü sınav vermişsiniz,umarım en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşarsınız,Allah hepimize yaşatsın inşallah..
inşallahhhhh iremcim
bi gün bebek için bukadar istek ve arzu ıcınde olacagımı soylese bırı dilime dolar dalga geçerdim
bekarken eşim kaç cocugumuz olsun ıstersın derdı ve ben ; çocuk mu? kendımı hayal edemıorum bı bebekle dıyodum
hoş
arada fark yok şimdi de hayal edemıyorum ama bu hayal edememe farklı işte :/
selam kızlarrr benide alın aranıza :)
6 aydır deniyoruz malesef ki hüsrana uğruyoruzama olsun umut kanallarımı tıkamadımmmm öyleki bu ay çok fazla çalışma yapamamıza rağmen ben yine umutluyum ve deee anneler günündee bu süprizi yaşamak ve eşime mutlu haberi vermek istiyorumm :))
hoşgeldin utkueslem
kendi kontrollerini yaptırdın mı?
ya eşin üroloğa gitti mi?
sorularla başlayayım ..
henüz doktora görünmedik canım,,eşim çok erken olduğunu söylüyor
tabıı kı yıne karar sizin ama
bırsey yoksa içiniz rahat olur
bişey varsa da zaman kaybetmemiş olursunuz tabii ki siz bilirsiniz
ee kendını tanıtırmısın
nekadarlık evlısın
kaç yasındasın
nerde oturuyosun
falan fılan
ben 4 yıllık evlıyım 1 yıldır bebek ıstıyorum eşimin spermlerınde sorun var bu yuzden bir yıldır olmuyor
tabıı kı yıne karar sizin ama
bırsey yoksa içiniz rahat olur
bişey varsa da zaman kaybetmemiş olursunuz tabii ki siz bilirsiniz
ee kendını tanıtırmısın
nekadarlık evlısın
kaç yasındasın
nerde oturuyosun
falan fılan
ben 4 yıllık evlıyım 1 yıldır bebek ıstıyorum eşimin spermlerınde sorun var bu yuzden bir yıldır olmuyor
peki ya siz kızlar ??
inşallah hayırlı sonuclar alırsınız cnm
bızım de ürolog ıkıncı dopplerı ıstedı
15ınde cektırıcez çok heyecanlıyım ne olucaksa hayırlısıyla olsun önümüzü görelim istiyorum
medicalcim senin daha önce bir kere bebek olmuştu değil mi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
peki ya siz kızlar ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?