anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

fundam hepimiz aynı durumdayız bitanecim ya
ama insan herşeyi atlatıyo
benım de bu ay çok erken geldi 25.günümde
senın koca spermıyogram yaptırmısmıydı mutlaka daha once sormusumdur ama hatırlayamadık kusura bakma

Gerçekten çok zor zamanlar geçirmiş,bir sürü sınav vermişsiniz,umarım en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşarsınız,Allah hepimize yaşatsın inşallah..

çok önceden varikosel ameliyatı olmuştu
evlenmeden önce doppler ve spermiyogram yaptırdı
o zaman iyiydi
inş. bu ay yine gitcek kontrole

sagol gülüm şükür bu gunlerımıze

ben de bir an önce zaman geçsin de çalışmalara başlayım diyorum..ama zaman geçmiyor..çok yakında çok yakın bir ark ım doğum yapıcak eğer mümkün olursa doğumuna da gireyim diyorum,bugün bebişinin odasını gördüm çok özendim allah en kısa zamanda bize de o heyecanları yaşatsın inşallah

çok önceden varikosel ameliyatı olmuştu
evlenmeden önce doppler ve spermiyogram yaptırdı
o zaman iyiydi
inş. bu ay yine gitcek kontrole
inşallah hayırlı sonuclar alırsınız cnm
bızım de ürolog ıkıncı dopplerı ıstedı
15ınde cektırıcez çok heyecanlıyım ne olucaksa hayırlısıyla olsun önümüzü görelim istiyorum

inşallahhhhh iremcim
bi gün bebek için bukadar istek ve arzu ıcınde olacagımı soylese bırı dilime dolar dalga geçerdim
bekarken eşim kaç cocugumuz olsun ıstersın derdı ve ben ; çocuk mu? kendımı hayal edemıorum bı bebekle dıyodum
hoş
arada fark yok şimdi de hayal edemıyorum ama bu hayal edememe farklı işte :/

selam kızlarrr benide alın aranıza :)

6 aydır deniyoruz malesef ki hüsrana uğruyoruz ama olsun umut kanallarımı tıkamadımmmm öyleki bu ay çok fazla çalışma yapamamıza rağmen ben yine umutluyum ve deee anneler günündee bu süprizi yaşamak ve eşime mutlu haberi vermek istiyorumm :))

Gerçekten çok zor zamanlar geçirmiş,bir sürü sınav vermişsiniz,umarım en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşarsınız,Allah hepimize yaşatsın inşallah..

aminnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

aynen ben de öyle canım,ama olumlu düşünmeye çalışalım,ben bebişi kaybetmeden önce çok sabırsızdım ve stresliydim hemen olsun istiyordum,ama bu sefer daha relax davranıcam,sen de kendini zamana bırak,rahat olunca rahat da hamile kalıyosun..

hoşgeldin utkueslem
kendi kontrollerini yaptırdın mı?
ya eşin üroloğa gitti mi?
sorularla başlayayım ..

henüz doktora görünmedik canım,,eşim çok erken olduğunu söylüyor

tabıı kı yıne karar sizin ama
bırsey yoksa içiniz rahat olur
bişey varsa da zaman kaybetmemiş olursunuz tabii ki siz bilirsiniz

ee kendını tanıtırmısın
nekadarlık evlısın
kaç yasındasın
nerde oturuyosun
falan fılan
ben 4 yıllık evlıyım 1 yıldır bebek ıstıyorum eşimin spermlerınde sorun var bu yuzden bir yıldır olmuyor

Seninle hemfikirim bu konuda fakat gelde bunu eşime anlat sırf bu yüzden ne kavgalar etmedik ama yanaşmıyo işte beklemekten başka çarem yok malesef,,

10 aylık evliyim canım,,6 aydırda bebek istiyoruz..

medicalcim senin daha önce bir kere bebek olmuştu değil mi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum

peki ya siz kızlar ??

canım arkadaşın söyledikleri doğru eşin üroloğa gitmeli ama gitmiyorsada sen başla kadındoğuma gitmeye dr zaten bir süre sonra isteyecektir eşinide gelsin diyyeee
erkelerin bu duruma alışması bebek için dr gitmek biraz ağır geliyor tepksi bu yüzden eşinin ama altan alıp havaya girdiği bir zamanda zamanlarda bu konuyu ısrarla anlatacaksınn sıkmadan incitmeden o da bir şekilde ikna olacaktır

inşallah canım sağolasın, siz de hayırlı sonuçlar alın inş. en kısa zamanda gelsin bebişler artık :S

medicalcim senin daha önce bir kere bebek olmuştu değil mi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum

canım evet 1 yıl önce dogum kontrol hapını bıraktıktan sonra hemen hamıle kalmıstım
zannettım kı ılacın etkısı tam atılmadı vucuttan o yuzden dusuk oldu
meger morfolojıdenmiş
7 haftalıktı kese görünmedi sanırım kımyasaldı

peki ya siz kızlar ??

selam utkueslem,hoşgeldin aramıza,ben yaklaşık 3 senelik evliyim korunmayı bıraktıktan sonra 6.ayda hamile kaldım ama malesef 7 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu,şubatta kürtaj oldum,şimdilik dinlenmedeyim mayıs sonuna doğru tekrar korunmayı bırakıcaz..6 aylık süreyi doldurduysan doktorla görüşmekte ve eşine test yaptırman da fayda var doktorlar da 6 aydan sonra ilk olarak eşlerin durumunu kontrol ediyorlar allah korusun bir problem varsa erken zamanda öğrenmek ve ona göre hareket etmekte fayda var,erkekler başta biraz bu duruma muhallefet ediyorlar ama sabırla ikna ediceksin artık:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…