anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

Kızlar trilaylom bulamadı mı acep bizi???
Hergün 8.30 da topikte dikilen kızın yerinde yeller esiyo

ewt canım kesinlikle haklısın geçmiş olsun.ben 20 eşim 25 ama genç yaşında ama 2 kez varikosel ameliyatı oldu.bebegimiz olsun diye ama yine tekrarlarsa bu sefer ameliyat olmasına izin wermycem.bebek olsunn derken kocamdan olcam çocuksuzda yaşarım eşim eşim olmadan asla yaşayamam.Allah eşlerimize şifa versin.

cnm çok ciddi sınavlardan geçmişsin.rabbim yardımcın olsun... ama rabbim ol dediğinde bir bakarsın kırmızı pullunu emanet edeceğin ismini güle oynaya koyacağın bir bebeciğin oluvermiş.hayat çok kısa.tabi bebek sahibi olsak belki evliliğimize daha bir neşe gelecek ama olmuyorsada hayat devam ediyor..bu hayat sınavlardan ibaret ve bizim sınav konumuzun ne olduğunu hiç bilmiyoruz..

Allah kimseyi
hastalıkla...
Sevdikleriyle...
Bebeksizlikle...
Parasızlıkla imtihan etmesin deriz hep...
Bu liste uzar da gider..

Iyi ama ne ile imtihan edileceğiz???
Mutlaka aman allah korusun dediklerimizden birisi olacak,
inşallah o an sabır ve hamd ediyor oluruz..

Son düzenleme:

Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah,benim babamın dayısının 10 küsür yıl çocukları olmadı,sonra oldu.Üst kat komşumuz 14 yıl boyunca tedavilerle uğraştı,ne paralar döktüler doktorlara,baktı olmuyor evlatlık bebek aldılar,kadın ertesi sene hamile kaldı biliyor musun?Gözlerimin önünde olmasa inanmam belki ,efsane dersin di mi?ama şahsen tanıyorum aileyi,onlar da şok oldular.Allah tan ümit kesilmez,bu forumlarda incir kürü falan okudum yumurta kalitesini arttırıyormuş,onları denedin mi?

canım arkadaşım inş bizde anne oluruz yaaaaaaaaaaa

Amin canım,tabi ki önce sağlık,çok geçmişler olsun

canım arkadaşım inş bizde anne oluruz yaaaaaaaaaaa

canlarrrr biliyormusunuz bazı zamanlar oluru iki gözüm iki çeşme ağlarım zırlarım sağolsun kk den kızlar bana destek olurlarrr
bende biliyorum ki bu sınav rabbimin sınavı inşş geçecek:26: inşş başarıyla geçek rabbim ol dedikten sonra zamanı gelince kaderimizde varsa olacakkkk ama bazan bunları başkalarından duymaya ihityacımız oluyorr gözümüzn ünündekini göremiyoruz daaa birisi bize gösterincee fark ediyoruzzzz
sağolun iyi dilekeriniz içinnn ben hep diyorummmm BİZİ BİZDEN BAŞKASI ANLAMAZ DİYE yazdığım her cümledeki anlamı yalnız yaşaynlar kavrar anlar cevap yazar iyiki varsınız kızlarr

yetercim Rabbimiz sınavını bol tutmuş hamd olsun inşallah bundan sonra yüzünüz gülecek canım benım yasadıgın acıları yuregımde hıssedebıldım ınan bana..
Allah ailelerimize önce sağlık versin sonra hayırlı evlat versın..

canımmm canım evet rabbim sınavımızı biraz bol tutu sağlık olsun inşş başaracağım inşş

mayıs ayı topiği hayırlı olsun arkadaşlar
ama ben anneler günü hediyesi veremicem
ayın 2 siydi günüm, ama sağolsun hiç bekletmeden 1 inde sabah bi kalktım yataktan hüsran yine
ay sonunu beklicez bakalım hayırlısı
ama çok sıkılmaya üzülmeye başladım artık ya 9 ay oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…