ewt canım ama nasıl açıcagımı bilmiyorum
Kızlar trilaylom bulamadı mı acep bizi???
Hergün 8.30 da topikte dikilen kızın yerinde yeller esiyo
kızlar sağolun inşşşşşşşş bunlar benim yaşadıklarımın bir kısmııı bu yazıyı yazdığıktan sonraaa eşimin rahatsızlığını öğrendim ve eşim çok ağır tehlikeli bir beyin amliyatı oldu dr ameliyata gireken %30 sağ çıkar bu amliyattan dedii körlük ve felçlik durumu söz konusu dediii ama eğer bu amliyatı olmassa çok az yaşar dediii ve 12 saat süren bir operasyonlaa ameliyat oldu çok şükür dr korktuğu olmadı eşim sağ salim evine geldiiii
kızlar hepimiz çocuk için ölüyoruz çok istiyoruz ama önce sağlıkkk eşleirmiz olmasa çocukları ne yapalım kiii rabim eşlerimizle birlikte nasip etsin çocukalrı bizlere
Kızlar trilaylom bulamadı mı acep bizi???
Hergün 8.30 da topikte dikilen kızın yerinde yeller esiyo
cnm çok ciddi sınavlardan geçmişsin.rabbim yardımcın olsun... Ama rabbim ol dediğinde bir bakarsın kırmızı pullunu emanet edeceğin ismini güle oynaya koyacağın bir bebeciğin oluvermiş.hayat çok kısa.tabi bebek sahibi olsak belki evliliğimize daha bir neşe gelecek ama olmuyorsada hayat devam ediyor..bu hayat sınavlardan ibaret ve bizim sınav konumuzun ne olduğunu hiç bilmiyoruz..
evet yıl 2004 evlik için tarşh belirliyoruz ama bir taraftanda evmi alsak acaba diyoruz ama eşim bana diyorki evi ilerleyen zamnlarda alalım zaten yaşımız geçiyor (ben o zaman 28 yaşımdayım )evlenelim diyor
bende ona uyp tama diyorum elilğmizikinci aydında tesadüfen gidtiğimiz dr kanuşrken çocuk isteğimizi çok erken acele etmeyin daha evleneli 2 ay olmuş ama bu rada eşiniz bir spermiyorğram versin diyor
veeeeeeeeeeee işte her şey orada başlıyor
eşimin spermiyoğramını alıp dr gittiğimizde doğla yoldan çok zor dedi
hiç bir şey bilmiyoruz nedir ne değildir
sonra roloğlarla görüşmeler eşime verilen sayısız ilaçlar kulandığı her ilçatan sonra düşen sayı morfoloji hareket yurt dışından getirdiğimiz ilçalr kutu kutu çok pahalı ama biz bebk istiyoruz
eşim spermiyoğram vermekte zorlanıyor istemiyor
her seferinde önüne diz çöküp aşkım bir bebk için lütfen eğer tedavi olmassak hiç bebğimiz olmaya bilr diye yalvarıyorum
bu durum 2006 yılında kadar böyle devam etti 2006 yılında bir dr tanıdığımız artık yetet siz her şeyi yaptınız tüp bebekten başka çareniz yok gibi görünüyor dedi ve bizi tanidiğı bir merkeze yönlendirdi
biz bir heves heycanla gittik
okadar cahhilizki bu konuda gidip bebğimizi alıp döneceğiz zanediyoruz
muayene ve iğneler derken opu günü geldi opu yapıldı veeee 22 yumurta toplandı dr gelip çok güzel her şey çok iyi olcak dedi sizi yarın arayacağız dedi ve bizi eve gönderdi ikinci gün telefonum çaldı embiryoloğdu arayan işte topalnan yumurtalardan bir kısmı boş çıktı 2 embiyonuz var ama kalitesi iyi değil dedi
ne oduğunu bile anlamadım okadar çok ağrım varki ve evimde misafirler eşimi aradım iki gözüm iki çeşme beni merkeze götür dedim
misafilerde kusura bakmayın dedeim merkeze gittim dr görüşmek için muayenedeymiş dr bekliyorum çevremde merkezden hemişreler bir şeyer söylüyorlar ama ben dumuyorum
okdarçok ağlıyorum ki has pskoloğu beni odaya almış bir ara bir şeyler söylüyordu ama ben yine anlamıyorum
dr geldi bu 100 kadından 1 kadının başına gelebilir belkide ilaçalr bünyene ağır gelmiştir dedi git 3 ay sonra tekrar deneyelim dedi
eve geldik bu arada eşimin işleri bozuldu ve iflas etti çocuk orunun yanıda dahada ciddi sorunlarla karşı karşıyaydık artık 2 yıl bu konuyu hiç konuşmadık 2008 yılında merkezle görüştüm bana size tüp bebk raporu çıkartalım dediler çıkartık tekrar tedviye başladık 12 yumuoş 5 işlem gördü 2 embiryo transfer edildi
dr transferden sonra kulanmam için bir iğne verdi kaçadan 12 gün poyunca her ğün yatırdım kalçamın üzerine oturaıyorum ama her şey bebğim için dayanmalıyım diyorum 3. Günden sonra normal hayatıma döndüm ev ilşlerimi kendimi yormadan yaptım 12. Gün test yaptırdum
negatifffff
sonra 2010 yılına kadar tekarar ara verdik
2010 yılında tekrar başladık opuya kadar her şey yolundaydı opu sonrasında aradılar yine 18 yumurta 1 embiryo transfer için gel dediler gittim dr beni çağırdı ve bu embiryodan hiç bir şey olmaz dedi bunu sana transfer edmem dedi umutlarım hayalerim yıkıldı yine eve döndüm sonraki ay tekrar gittim opuya kadar her şey younda gitti 18 yumurta 1 embiryo eğer 2. Güne kadar devam ederse yarın gelirsiniz transfer yaparız dediler ikinci gün aradılar bu gün değil 3. Gün yapacağız tranferi embiyonun durumu iyi dediler sabahlara kadar dualr ediyorum ne olur allahım ne olur bu sefer olsun diye
sonra trnsfer 10 gün bekleme yatıyorum anneciğim bakıyor lavabo hariç hiç bir şey yapmıyorum 10. Gün kan testi ama sonuç yine
nefatifff
sonrasında has tekrar gidiyorum dr diyorki senin yumurta kaliten kötü sadece eşinle ilğili değil bu sorunun bir tedavisi yok allaha kalmışsınız dedi bu arada kan pıhtılaşması testi yaptırdım ve kan pıhtılaşması odlugu ortaya çıktı dr bir kezde naturel deneyeli belki ilaç kualnmaynca doğal olunca kaliteli olur yumurtan dedi
ve yine başladık opu ya kadar opu oldum
kendime geldim heşire geldi malesef yumurta değildi dedi
bir kez daha her şey bitmişti
ben şimidi düğünümde yüzüme örtğüm kırmızı alı kime örteceğim
ben hep istediğim berrak isimini kendi kızma koyamayacakmıyım
ya oğlum olursa adı arık olacaktı
peki benim hiç kzım ve ya oğlum olmayacakmı ben hep başkalrının bebklerinimi koklayacağım hep başkalrının bebklerinemi kıyafet alacağım
allahımne olur sesimizi duy çaresiz bırakama bizler
bizleri eksik çaresiz bıraka
canım arkadaşım inş bizde anne oluruz yaaaaaaaaaaaevet yıl 2004 evlik için tarşh belirliyoruz ama bir taraftanda evmi alsak acaba diyoruz ama eşim bana diyorki evi ilerleyen zamnlarda alalım zaten yaşımız geçiyor (ben o zaman 28 yaşımdayım )evlenelim diyor
bende ona uyp tama diyorum elilğmizikinci aydında tesadüfen gidtiğimiz dr kanuşrken çocuk isteğimizi çok erken acele etmeyin daha evleneli 2 ay olmuş ama bu rada eşiniz bir spermiyorğram versin diyor
veeeeeeeeeeee işte her şey orada başlıyor
eşimin spermiyoğramını alıp dr gittiğimizde doğla yoldan çok zor dedi
hiç bir şey bilmiyoruz nedir ne değildir
sonra roloğlarla görüşmeler eşime verilen sayısız ilaçlar kulandığı her ilçatan sonra düşen sayı morfoloji hareket yurt dışından getirdiğimiz ilçalr kutu kutu çok pahalı ama biz bebk istiyoruz
eşim spermiyoğram vermekte zorlanıyor istemiyor
her seferinde önüne diz çöküp aşkım bir bebk için lütfen eğer tedavi olmassak hiç bebğimiz olmaya bilr diye yalvarıyorum
bu durum 2006 yılında kadar böyle devam etti 2006 yılında bir dr tanıdığımız artık yetet siz her şeyi yaptınız tüp bebekten başka çareniz yok gibi görünüyor dedi ve bizi tanidiğı bir merkeze yönlendirdi
biz bir heves heycanla gittik
okadar cahhilizki bu konuda gidip bebğimizi alıp döneceğiz zanediyoruz
muayene ve iğneler derken opu günü geldi opu yapıldı veeee 22 yumurta toplandı dr gelip çok güzel her şey çok iyi olcak dedi sizi yarın arayacağız dedi ve bizi eve gönderdi ikinci gün telefonum çaldı embiryoloğdu arayan işte topalnan yumurtalardan bir kısmı boş çıktı 2 embiyonuz var ama kalitesi iyi değil dedi
ne oduğunu bile anlamadım okadar çok ağrım varki ve evimde misafirler eşimi aradım iki gözüm iki çeşme beni merkeze götür dedim
misafilerde kusura bakmayın dedeim merkeze gittim dr görüşmek için muayenedeymiş dr bekliyorum çevremde merkezden hemişreler bir şeyer söylüyorlar ama ben dumuyorum
okdarçok ağlıyorum ki has pskoloğu beni odaya almış bir ara bir şeyler söylüyordu ama ben yine anlamıyorum
dr geldi bu 100 kadından 1 kadının başına gelebilir belkide ilaçalr bünyene ağır gelmiştir dedi git 3 ay sonra tekrar deneyelim dedi
eve geldik bu arada eşimin işleri bozuldu ve iflas etti çocuk orunun yanıda dahada ciddi sorunlarla karşı karşıyaydık artık 2 yıl bu konuyu hiç konuşmadık 2008 yılında merkezle görüştüm bana size tüp bebk raporu çıkartalım dediler çıkartık tekrar tedviye başladık 12 yumuoş 5 işlem gördü 2 embiryo transfer edildi
dr transferden sonra kulanmam için bir iğne verdi kaçadan 12 gün poyunca her ğün yatırdım kalçamın üzerine oturaıyorum ama her şey bebğim için dayanmalıyım diyorum 3. Günden sonra normal hayatıma döndüm ev ilşlerimi kendimi yormadan yaptım 12. Gün test yaptırdum
negatifffff
sonra 2010 yılına kadar tekarar ara verdik
2010 yılında tekrar başladık opuya kadar her şey yolundaydı opu sonrasında aradılar yine 18 yumurta 1 embiryo transfer için gel dediler gittim dr beni çağırdı ve bu embiryodan hiç bir şey olmaz dedi bunu sana transfer edmem dedi umutlarım hayalerim yıkıldı yine eve döndüm sonraki ay tekrar gittim opuya kadar her şey younda gitti 18 yumurta 1 embiryo eğer 2. Güne kadar devam ederse yarın gelirsiniz transfer yaparız dediler ikinci gün aradılar bu gün değil 3. Gün yapacağız tranferi embiyonun durumu iyi dediler sabahlara kadar dualr ediyorum ne olur allahım ne olur bu sefer olsun diye
sonra trnsfer 10 gün bekleme yatıyorum anneciğim bakıyor lavabo hariç hiç bir şey yapmıyorum 10. Gün kan testi ama sonuç yine
nefatifff
sonrasında has tekrar gidiyorum dr diyorki senin yumurta kaliten kötü sadece eşinle ilğili değil bu sorunun bir tedavisi yok allaha kalmışsınız dedi bu arada kan pıhtılaşması testi yaptırdım ve kan pıhtılaşması odlugu ortaya çıktı dr bir kezde naturel deneyeli belki ilaç kualnmaynca doğal olunca kaliteli olur yumurtan dedi
ve yine başladık opu ya kadar opu oldum
kendime geldim heşire geldi malesef yumurta değildi dedi
bir kez daha her şey bitmişti
ben şimidi düğünümde yüzüme örtğüm kırmızı alı kime örteceğim
ben hep istediğim berrak isimini kendi kızma koyamayacakmıyım
ya oğlum olursa adı arık olacaktı
peki benim hiç kzım ve ya oğlum olmayacakmı ben hep başkalrının bebklerinimi koklayacağım hep başkalrının bebklerinemi kıyafet alacağım
allahımne olur sesimizi duy çaresiz bırakama bizler
bizleri eksik çaresiz bıraka
kızlar sağolun inşşşşşşşş bunlar benim yaşadıklarımın bir kısmııı bu yazıyı yazdığıktan sonraaa eşimin rahatsızlığını öğrendim ve eşim çok ağır tehlikeli bir beyin amliyatı oldu dr ameliyata gireken %30 sağ çıkar bu amliyattan dedii körlük ve felçlik durumu söz konusu dediii ama eğer bu amliyatı olmassa çok az yaşar dediii ve 12 saat süren bir operasyonlaa ameliyat oldu çok şükür dr korktuğu olmadı eşim sağ salim evine geldiiii
kızlar hepimiz çocuk için ölüyoruz çok istiyoruz ama önce sağlıkkk eşleirmiz olmasa çocukları ne yapalım kiii rabim eşlerimizle birlikte nasip etsin çocukalrı bizlere
canim son sayfada link var bulabilir,belki isi varmistir
avatarındaki hamile ablaya bayıldım
hamile kalıp karnım burnumdayken öyle sütun gibi bacaklarım olsun isterdim
avatarındaki hamile ablaya bayıldım
hamile kalıp karnım burnumdayken öyle sütun gibi bacaklarım olsun isterdim
ewt canım kesinlikle haklısın geçmiş olsun.ben 20 eşim 25 ama genç yaşında ama 2 kez varikosel ameliyatı oldu.bebegimiz olsun diye ama yine tekrarlarsa bu sefer ameliyat olmasına izin wermycem.bebek olsunn derken kocamdan olcam çocuksuzda yaşarım eşim eşim olmadan asla yaşayamam.Allah eşlerimize şifa versin.
cnm çok ciddi sınavlardan geçmişsin.rabbim yardımcın olsun... ama rabbim ol dediğinde bir bakarsın kırmızı pullunu emanet edeceğin ismini güle oynaya koyacağın bir bebeciğin oluvermiş.hayat çok kısa.tabi bebek sahibi olsak belki evliliğimize daha bir neşe gelecek ama olmuyorsada hayat devam ediyor..bu hayat sınavlardan ibaret ve bizim sınav konumuzun ne olduğunu hiç bilmiyoruz..
Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah,benim babamın dayısının 10 küsür yıl çocukları olmadı,sonra oldu.Üst kat komşumuz 14 yıl boyunca tedavilerle uğraştı,ne paralar döktüler doktorlara,baktı olmuyor evlatlık bebek aldılar,kadın ertesi sene hamile kaldı biliyor musun?Gözlerimin önünde olmasa inanmam belki ,efsane dersin di mi?ama şahsen tanıyorum aileyi,onlar da şok oldular.Allah tan ümit kesilmez,bu forumlarda incir kürü falan okudum yumurta kalitesini arttırıyormuş,onları denedin mi?
canım arkadaşım inş bizde anne oluruz yaaaaaaaaaaa
yetercim Rabbimiz sınavını bol tutmuş hamd olsun inşallah bundan sonra yüzünüz gülecek canım benım yasadıgın acıları yuregımde hıssedebıldım ınan bana..
Allah ailelerimize önce sağlık versin sonra hayırlı evlat versın..
fundacımla ıremcım selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?