Anneler günü hediyesi yüzünden eşimle kavgamız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Artık evlenmiş adam utanmadan karısına bilenzik almak yerine annesine çiçenk almış. Tiz kellesi kuyumcuya götürüle
bu benim görüsüm yaa kendine güvenen borazancı bası burdaki sayfa neden var sürekli ezilen kadınlar kaynanasına kocasına hizmet eden kadınlar ben yapmayıp kadınlara kendilerine deger versinler öncelik kendilerinde olsun diyorum diye mi bu fesatlık

Sende haklısın bacım hayaller hayatlar

polimige girmek istemiyorsan benim ne zaman nerde ne kadar altın aldıgım seni ilgielndirmez burda konu neyse onu yaz anladın mı kisisellestiren sensin aldıgın cvp tan da zoruna gitmicek o zaman Mune bunlarıda okusun hanım abla bana neler yazmıs okuyun bakalın

Yok ben destekledim seni. Hatta yeni bir yöntem olarak “kuyumcuyla cezalandırma” yöntemini uygulayacağım ilk fırsatta. Ama altından anlamıyorum işte, sen de yardım etmiyorsun. Çok çalışmam lazım çook

Sende haklısın bacım hayaller hayatlar
valla beni bilen bilir burda hayaller hayatlar öncelik hep kendim ve kendi menfaatkerimdir dogru yanlıs kime göre neye göre burda kadın memur doktor hemsire ögretmen kadıın maas kartı kocasında yaa bi höyt ıulan deyıp adamı evden atamıyo akıl veriyorum kadını ezdirmiyprum diye senin gibilere zor geliyo

E sen de beş senedir kocanı atamadın evden be güzelim. Onu napcez?

Daha önce de yazdım anneler günün de benim doğum günümdü. Annelerimize hediye aldık. Yolladık. Eşime su zaman da hediye asla istemesiğimi söyledim. İlk karsı çıktı sonra da biraz pahalı bir isteğim vardı para biriktiriyordum onun için bir kaç aya o istediğimi yapacağını söyledi. Ki yapmasa da olur. Dediğiniz gibi pinti asla değilim ama çiçeğe o kadar para verilmesine, ülke durumu ortadayken hediye diye tutturmaya gerek yok.

ben calısmıyorum tatlım bee iş bulcan ki kocayı sepetlicen 5000 tl maası olup kocasına sayan sonrada kaynanasının evini temizleyen gelin degilim ben karıstırma
E beş senedir de iş bulamıyorsun. Bir ömür çekecen pasaklı kocayı demek ki. Neyse kuyumcuyla cezalandır.

Kuşum bak şimdi şu sebebten adamla tartışma çıkarıp kapıya koysa adam mahkemeye verip hem boşanır hemde tazminat alır o yüzden çok sen akıl verme zararlı çıkarlar

bide genel yorum yazıyım allah askına kadınlar siz hic evine tamakar olan aman kocacım bu ayda bu parayla geciniriz hediye alma işte bu ay sunu almasamda olur yada evlenirken buda görüyorum en ucuzunu aldırdım bende kreid cektim ödemekere yardım ettim deyıp 1 tane mutlu gelin kadın bulamazsınız allah askına erkekler o kadar masum degilll bosverin gercekten

erkekler parasını harcatan kadın olun tamaatkar kadın hicbir zaman makbul degildir bunu annelerimizden ögrenmeniz gerekirdi hepsi kocasından önce kalktı kahvaltılar hizmet o bicin gelen giden kaynana kaynata oooo 40 sene geriye gidin iste yani iyi olsa annelerimiz rahat ederdi

erkeklere acınmaz kural 1 :)

Tamakar ve tamaatkar kısmını anlamadım ama her şeyimi kocamla birlikte kendimiz yaptık limoncucuğum. Bazısı kesemize bazısı zevkimize göre oldu. İki yıl paşa paşa kredi ödedik. Ne kayınvalide derdim var ne değer bilmez bir kocam. 9 senedir evimizde ses bile yükselmeden yaşayıp gidiyoruz. Dünya senin mahallendeki hödük adamlardan, kocandan, babandan ibaret değil be kuşum.

Allahım ben mi yalnis okudum o çiçeği yedirrim mi dedi anası yeter daaa ben varım ben mi diyor

Acıktım susadım bu arkadaş ne diyiiii

E beş senedir de iş bulamıyorsun. Bir ömür çekecen pasaklı kocayı demek ki. Neyse kuyumcuyla cezalandır.
ben hayatıma bakıyorum kendi menfaatımı düsünmek zorundayım aptalca parasız bi karar verirp neden ortada kalıyım ki,

koca aksama kadar iste

canım ister yemek yaparım istemem yapmam temizlik desen 3 ayda bi kadın tutarım genel temizligin cogunlunu esle yaparım kendim cok az is yaparım yoramam kendimi bedenim kıymetli benim
kaynata kaynata zaten görüsmem
evede gelemezler bayramda esimin 1 gun hakkı var o kadar özel günler benim zaten tatileri ben planlarım esimle ayrı annemlerle ayır kız arkadaslarımda ayrı her sene tatillerim vardır

ben kendi istedigim icin bosanmayı düsünüyorum benim yerimde cogu kadın yapar bi cocuk bosanmaz bile ben yapmıyorum mesela senelerdir bilerek

Benim anlamadığım şu yolmak isteyeceğim, birlikte çalışıp yardım edince değer bilmeyeceğini düşündüğüm kişiyle neden evleneyim?

baba evinden kurtuluş yolu olarak gördüğüm için mi?
İş bulsanız sepetleyeceksiniz öyle anlaşıldı buradan

kocasız da yaşanıyor zira ne yaparsam değerim azalır ne yaparsam artar diye düşünmeden rahat rahat yaşayabilirdiniz.

Ay dur buna gülcem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…