- Konu Sahibi mathilda_ss
-
Kurbanda danaya girer gibi oldu buGörümceye babalar gününde gireceğiz.
kızım resim yaptı bana bir de çıktı almış yazıcıdan çok mutlu oldum.şu pandemi de kimseden çiçek hediye beklemedim.her yıl almaları gerekmiyor kiBir de siz eşinizin annesi değilsiniz ki neden çiçek bekliyorsunuz?
Bizim de evlatlarımız büyüyünce bize çiçek alır. Çocuğum zaten bana yeter, napayım çiçeği
baska konularda da söyledim burada da soyleyeyimMerhaba arkadaşlar. Bu sene benim ilk anneler günümdü ve eşimle yaşadığımız tartışma yüzünden burnumdan geldi. Olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Pazar günü yani anneler gününde eşim bana ve annesine çiçek yollamak istemiş. Pazar sabahı kalktık kayınvalidemi aradık anneler gününü kutladık. Çiçek için bize teşekkür etti kameradan gösterdi çiçeği bize. Ben de çiçeği görünce beğendim. İçimden sevindim bana da böyle güzel bir çiçek gelecek diye. Telefonu kapattık aradan çok geçmeden bana da çiçek geldi. Ama çiçeği görseniz solmuş çürümüş çok kötü durumda. Çiçeği öyle görünce moralim bozuldu eşime belli ettim. O da sucu olmadığını firmanın bu şekilde köy bir çiçek yollamış olduğunu söyledi. Ama bana gelen çiçek annesininkine göre basitti olay neden bana da annene aldığın gibi almadığa kadar hatta fiyat kıyaslamasına kadar gitti. Annesine 140 tl, bana 100 tl lik çiçek almış. İçimden diyorum ki benim çiçeğim çürük çarık gelmeseydi asla fiyat karşılaştırmasına girmezdim ama konu çirkinleştiği için oralara kadar gitti. Siz iki sevdiğiniz kadına bir şey alacak olsanız aynı anda böyle bir ayrım yapar mıydınız? Ben de tabii nankör annesini kıskanan kadın durumuna düştüm. Burda bana yapılan bir değersizlik durumu mu sözkonusu yoksa ben mi hatalıyım kıymet bilmeyerek. Çok canım sıkkın lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin.
Gerçekten şu dönem de bari anlayışlı olmak lazım. Ki eşi düşünmüş almıs zaten.kızım resim yaptı bana bir de çıktı almış yazıcıdan çok mutlu oldum.şu pandemi de kimseden çiçek hediye beklemedim.her yıl almaları gerekmiyor ki
Biz de oturup durup dururken kocamızı karşımıza alıp annemi senden daha çok seviyorum şekerim demiyoruz aryacım. Konu anneyle kendini kıyaslayan kadın üzerine şu an. Kocam kendini annemle kıyaslasa bu konudaki kadın gibi o zaman derim “manyak mısın adam sen, tabi ki annemi senden daha çok seviyorum” diye. Eşler böyle bir kıyasa girmediği sürece aklı başında hiç kimse bu kıyası yapmaz zaten.O senin fikrin, buda benim fikrimdir. Ayrica kocan senin herseyin, sende kocanin herseyi ol diye yazmadim. Böyle bir düsüncede degilim. Tam tersi, herkesin kendine ait hayati olmali. Ben sadece herkesin yeri farkli oldugunu ve kiyas cümlelerin yeri olmadigini savunurum.
3 günde solup çöpe atılacak bir şey çiçek.ben pandemi öncesi de sonrası da çiçek istemedim istemem.dalında güzeller.belki saksı çiçeği olabilir.kullanılabilecek faydalı hediyeleri daima tercih ederdim fiyat kısımına bakmadan.100 tl de olur 5000 tl de yıla göre ekonomik duruma göre değişir.her yıl bana şuuu alınacakkkkkkk bugün anneler günüüüü evlilik yıldönümüüüüü kadınlar günüüüü diye baskıya karşıyımGerçekten şu dönem de bari anlayışlı olmak lazım. Ki eşi düşünmüş almıs zaten.
+1000000000000000000Kıyas zehirdir buna katılıyorum bununla birlikte işin bir de şöyle bir boyutu var.
Dünyada karşılıksız, çıkarsız sevdiğimiz tek varlık evlatlarımız.
(İstisna ebeveynler elbette vardır ancak istisnalar kaideyi bozmaz)
Eşle olan ilişki ise karşılıksız değildir.
Merhaba, siz eşinizin annesi değilsiniz. Adı üstünde anneler günü. Annesine güzel bir jest yapmış. Size de bebeğiniz yerine jest yapmak istemiş. Gelen çiçeğin eşinizle alakası yok,şirketin suçu. Aynı şekilde siz de babalar gününde babanıza daha pahalı bir hediye alıp, eşinize bir çorap alsanız. Ben eşinizin sizin gibi tepkiler vereceğini sanmıyorum. Çünkü eşiniz sizin babanız değil, siz de bebek yerine vekalet edeceksiniz sadece yarım elma, gönül alma misali. Biraz duygulardan sıyrılarak, mantıklı düşünün. Ve bence bir küslük varsa adım atın fazla tepki verdiğiniz için özür dileyin, sizi düşündüğü için de teşekküredin.Merhaba arkadaşlar. Bu sene benim ilk anneler günümdü ve eşimle yaşadığımız tartışma yüzünden burnumdan geldi. Olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Pazar günü yani anneler gününde eşim bana ve annesine çiçek yollamak istemiş. Pazar sabahı kalktık kayınvalidemi aradık anneler gününü kutladık. Çiçek için bize teşekkür etti kameradan gösterdi çiçeği bize. Ben de çiçeği görünce beğendim. İçimden sevindim bana da böyle güzel bir çiçek gelecek diye. Telefonu kapattık aradan çok geçmeden bana da çiçek geldi. Ama çiçeği görseniz solmuş çürümüş çok kötü durumda. Çiçeği öyle görünce moralim bozuldu eşime belli ettim. O da sucu olmadığını firmanın bu şekilde köy bir çiçek yollamış olduğunu söyledi. Ama bana gelen çiçek annesininkine göre basitti olay neden bana da annene aldığın gibi almadığa kadar hatta fiyat kıyaslamasına kadar gitti. Annesine 140 tl, bana 100 tl lik çiçek almış. İçimden diyorum ki benim çiçeğim çürük çarık gelmeseydi asla fiyat karşılaştırmasına girmezdim ama konu çirkinleştiği için oralara kadar gitti. Siz iki sevdiğiniz kadına bir şey alacak olsanız aynı anda böyle bir ayrım yapar mıydınız? Ben de tabii nankör annesini kıskanan kadın durumuna düştüm. Burda bana yapılan bir değersizlik durumu mu sözkonusu yoksa ben mi hatalıyım kıymet bilmeyerek. Çok canım sıkkın lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin.
valla kimse kusura bakmasın 30 sayfa yorum yapmıslar kesin burdaki kadılar aaa sana almıs ya ne kavga cıkarıyosun demislerdir yuzde bin yani ama işin ayagı öyle olmaz arkadasMerhaba arkadaşlar. Bu sene benim ilk anneler günümdü ve eşimle yaşadığımız tartışma yüzünden burnumdan geldi. Olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Pazar günü yani anneler gününde eşim bana ve annesine çiçek yollamak istemiş. Pazar sabahı kalktık kayınvalidemi aradık anneler gününü kutladık. Çiçek için bize teşekkür etti kameradan gösterdi çiçeği bize. Ben de çiçeği görünce beğendim. İçimden sevindim bana da böyle güzel bir çiçek gelecek diye. Telefonu kapattık aradan çok geçmeden bana da çiçek geldi. Ama çiçeği görseniz solmuş çürümüş çok kötü durumda. Çiçeği öyle görünce moralim bozuldu eşime belli ettim. O da sucu olmadığını firmanın bu şekilde köy bir çiçek yollamış olduğunu söyledi. Ama bana gelen çiçek annesininkine göre basitti olay neden bana da annene aldığın gibi almadığa kadar hatta fiyat kıyaslamasına kadar gitti. Annesine 140 tl, bana 100 tl lik çiçek almış. İçimden diyorum ki benim çiçeğim çürük çarık gelmeseydi asla fiyat karşılaştırmasına girmezdim ama konu çirkinleştiği için oralara kadar gitti. Siz iki sevdiğiniz kadına bir şey alacak olsanız aynı anda böyle bir ayrım yapar mıydınız? Ben de tabii nankör annesini kıskanan kadın durumuna düştüm. Burda bana yapılan bir değersizlik durumu mu sözkonusu yoksa ben mi hatalıyım kıymet bilmeyerek. Çok canım sıkkın lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin.
bilenzikten aşağı hediye mi olurmuş çok çok haklısınnnnvalla kimse kusura bakmasın 30 sayfa yorum yapmıslar kesin burdaki kadılar aaa sana almıs ya ne kavga cıkarıyosun demislerdir yuzde bin yani ama işin ayagı öyle olmaz arkadas
ben karısıyım kimse kusura bakmasın tamam 30 una kadar ananlaydın arkadasım yeter daa artık sıra bende yani esimede o cicegi yedirirdim kaynanamada rol yapmazdım aslında esini anlarsın sen nası korkutmadın gözünü bunu yapıcak cesaret var aynı cicek alsa hadi gene neyse ki ben benim cicehim hediyem daha üst segment olsun islerim de bide senin cicek dandik diyosun bence bi güzel bunun rövansını al kuyumcular acılsın aldır güzel bisey bidahada de anana benden yuksek segment hediye alda görelim de
Selam limoncu. Ne zamandır seni ve altınlarını görmüyorduk.valla kimse kusura bakmasın 30 sayfa yorum yapmıslar kesin burdaki kadılar aaa sana almıs ya ne kavga cıkarıyosun demislerdir yuzde bin yani ama işin ayagı öyle olmaz arkadas
ben karısıyım kimse kusura bakmasın tamam 30 una kadar ananlaydın arkadasım yeter daa artık sıra bende yani esimede o cicegi yedirirdim kaynanamada rol yapmazdım aslında esini anlarsın sen nası korkutmadın gözünü bunu yapıcak cesaret var aynı cicek alsa hadi gene neyse ki ben benim cicehim hediyem daha üst segment olsun islerim de bide senin cicek dandik diyosun bence bi güzel bunun rövansını al kuyumcular acılsın aldır güzel bisey bidahada de anana benden yuksek segment hediye alda görelim de
3 günde solup çöpe atılacak bir şey çiçek.ben pandemi öncesi de sonrası da çiçek istemedim istemem.dalında güzeller.belki saksı çiçeği olabilir.kullanılabilecek faydalı hediyeleri daima tercih ederdim fiyat kısımına bakmadan.100 tl de olur 5000 tl de yıla göre ekonomik duruma göre değişir.her yıl bana şuuu alınacakkkkkkk bugün anneler günüüüü evlilik yıldönümüüüüü kadınlar günüüüü diye baskıya karşıyım
Artık evlenmiş adam utanmadan karısına bilenzik almak yerine annesine çiçenk almış. Tiz kellesi kuyumcuya götürülebilenzikten aşağı hediye mi olurmuş çok çok haklısınnnn
puha haaaa mikrogram mı?Selam limoncu. Ne zamandır seni ve altınlarını görmüyorduk.
40 liraya kaç mikrogram altın gelir?
iyi ki oğlum yok dedim bir kere dahaArtık evlenmiş adam utanmadan karısına bilenzik almak yerine annesine çiçenk almış. Tiz kellesi kuyumcuya götürüle
anana sor tatlım yaa sonucta benden buyuk insanlar :))Selam limoncu. Ne zamandır seni ve altınlarını görmüyorduk.
40 liraya kaç mikrogram altın gelir?
cey cey hayırdır yaa engelenmek mi isyıyon yine :))) sanane kocayı kafala ister altın aldır ister araba :) hahahahbilenzikten aşağı hediye mi olurmuş çok çok haklısınnnn
Anneciğim hiç anlamaz ki altın işinden. Çevremde bi tek sen varsın altından anlayananana sor tatlım yaa sonucta benden buyuk insanlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?