Anneler günü hediyesi yüzünden eşimle kavgamız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de siz eşinizin annesi değilsiniz ki neden çiçek bekliyorsunuz?

Bizim de evlatlarımız büyüyünce bize çiçek alır. Çocuğum zaten bana yeter, napayım çiçeği
kızım resim yaptı bana bir de çıktı almış yazıcıdan çok mutlu oldum.şu pandemi de kimseden çiçek hediye beklemedim.her yıl almaları gerekmiyor ki

Para kıyaslaması yapmanız çirkin olmuş. Yani daha fazla para ödemekle çiçeğin güzelliği artmıyor gerçekten. Eşinizin sizi böyle rencide edeceğini neden düşündünüz ki?

Biz de yakın zamanda iki kişiye teraryum aldık. Fiyatına göre özellikle kıyaslama yapmadım ben seçerken. Gözüme ne hoş geldiyse onu sipariş ettim. Uygun fiyatlı aldığım daha güzel çıkmıştı. Aynı şeyi almamak için farklı bir şey söylemiştir. Anneme daha yüksek fiyatlı olanı alayım çünkü o daha değerli dememiştir herhalde.

baska konularda da söyledim burada da soyleyeyim
bu sene esime herkes kendi annesine çiçek alsin, sen annene al bana da evlatlarım alsin dedim. şimdilik tıfıl olduklari icin bi bes sene falan beklemem gerekecek ama olsun:) esim evlilik yildonumunu kutlasa yeter.

Şurda 3 aya doğurcam eşim öpüp kutlamadı bile . Çiçekçilerin stokları bitti sipariş alamadılar buna rağmen gönderebilmeyi başarmış

Biz de oturup durup dururken kocamızı karşımıza alıp annemi senden daha çok seviyorum şekerim demiyoruz aryacım. Konu anneyle kendini kıyaslayan kadın üzerine şu an. Kocam kendini annemle kıyaslasa bu konudaki kadın gibi o zaman derim “manyak mısın adam sen, tabi ki annemi senden daha çok seviyorum” diye. Eşler böyle bir kıyasa girmediği sürece aklı başında hiç kimse bu kıyası yapmaz zaten.

Kocanın yeri tabi ki doldurulur. Allah korusun ama bugün boşansam yarın öbür gün aklıma yatan biriyle karşılaşıp evlenebilirim. Allah gecinden versin annemi kaybedersem çarşıdan kendime yeni anne alamam. Bunu anlamak bu kadar zor değil bence ya.

Gerçekten şu dönem de bari anlayışlı olmak lazım. Ki eşi düşünmüş almıs zaten.
3 günde solup çöpe atılacak bir şey çiçek.ben pandemi öncesi de sonrası da çiçek istemedim istemem.dalında güzeller.belki saksı çiçeği olabilir.kullanılabilecek faydalı hediyeleri daima tercih ederdim fiyat kısımına bakmadan.100 tl de olur 5000 tl de yıla göre ekonomik duruma göre değişir.her yıl bana şuuu alınacakkkkkkk bugün anneler günüüüü evlilik yıldönümüüüüü kadınlar günüüüü diye baskıya karşıyım

+1000000000000000000

Merhaba, siz eşinizin annesi değilsiniz. Adı üstünde anneler günü. Annesine güzel bir jest yapmış. Size de bebeğiniz yerine jest yapmak istemiş. Gelen çiçeğin eşinizle alakası yok,şirketin suçu. Aynı şekilde siz de babalar gününde babanıza daha pahalı bir hediye alıp, eşinize bir çorap alsanız. Ben eşinizin sizin gibi tepkiler vereceğini sanmıyorum. Çünkü eşiniz sizin babanız değil, siz de bebek yerine vekalet edeceksiniz sadece yarım elma, gönül alma misali. Biraz duygulardan sıyrılarak, mantıklı düşünün. Ve bence bir küslük varsa adım atın fazla tepki verdiğiniz için özür dileyin, sizi düşündüğü için de teşekküredin.

valla kimse kusura bakmasın 30 sayfa yorum yapmıslar kesin burdaki kadılar aaa sana almıs ya ne kavga cıkarıyosun demislerdir yuzde bin yani ama işin ayagı öyle olmaz arkadas

ben karısıyım kimse kusura bakmasın tamam 30 una kadar ananlaydın arkadasım yeter daa artık sıra bende yani esimede o cicegi yedirirdim kaynanamada rol yapmazdım aslında esini anlarsın sen nası korkutmadın gözünü bunu yapıcak cesaret var aynı cicek alsa hadi gene neyse ki ben benim cicehim hediyem daha üst segment olsun islerim de bide senin cicek dandik diyosun bence bi güzel bunun rövansını al kuyumcular acılsın aldır güzel bisey bidahada de anana benden yuksek segment hediye alda görelim de

bilenzikten aşağı hediye mi olurmuş çok çok haklısınnnn

Selam limoncu. Ne zamandır seni ve altınlarını görmüyorduk.

40 liraya kaç mikrogram altın gelir?

Çiçeğe o kadar para vermek bence de saçma
Saksıda olsa neyse
Biz annem için bir ormana 10 tane fidan bağışladık
Sertifikasını da anneme verdik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…