- 10 Nisan 2014
- 43.714
- 116.236
- 798
- Konu Sahibi mathilda_ss
-
ayy içeceğimi püskürttüm gülmekten.siz çok yaşayınSiz bilgili bir hanıma benziyorsunuz. Bu çok önemli matematikle ilgili bazı sorularım var da yardımcı olursanız sevinirim.
Mesela jüpiter benim 5. evimdeyse ama alpha centauri 3. evimdeyse ne oluyor? O sırada kepler22b olaya nasıl dahil oluyor? Yoksa hepimiz sadece kendi yıldız sistemimizden mi etkileniyoruz.
Mesela kepler90 güneş sistemindeki bir gezegende yaşayan bir canlı "amaan mars da çok da fifi" diyebilir mi?
Binlerce yıldız sistemi ve gezegen var sonuçta. Etkilene etkilene bir hal olur insan.
Ama herkes kendi güneş sistemindeki gezegenlerden etkileniyorsa o da haksızlık. Kiminde 8 gezegen var, kiminde 12. İnsan ha deyince başka siteme de taşınamıyor ki
8 gezegen demişken de plüton noldu ya? Yıldız haritaları bu durumdan nasıl etkilendi? Gezegenlikten çıktı çıkalı evlere uğramaz olmuştur sanırım. Uzayda kartlar yeniden dağıtıldı resmen. Vallahi kimseye güven kalmadı.
saksı çiçekleri başka .onlar tabi ki olabilirBen seviyorum yaa eşim almış, saksıya ekeceğim. 3 günlük değil.
bende bir miktar fazla ödeyip, saksı ve kaktüs gibi ekilebilen şeylerden seçtim ki zarar ziyan olmasınYazık günah bu çiçeğe o fiyat verilir mi sırf anneler günü diye kazikliyolar keşke annenize 150 TL yi banka hesabından yollasaydiniz bence daha mutlu olurdu
Evet özel günlerde çiçeklere astronomik rakamlar istiyorlar.Yazık günah bu çiçeğe o fiyat verilir mi sırf anneler günü diye kazikliyolar keşke annenize 150 TL yi banka hesabından yollasaydiniz bence daha mutlu olurdu
Teraryum mu yoksa saksıda kaktüs mü. Saksıda kaktüs ise yine fazlabende bir miktar fazla ödeyip, saksı ve kaktüs gibi ekilebilen şeylerden seçtim ki zarar ziyan olmasın
büyük bir saksı üç ayaklı teraryum gibi ama cam değil, içinde de dört beş adet kaktüs ekiliTeraryum mu yoksa saksıda kaktüs mü. Saksıda kaktüs ise yine fazla
Annesini kaybetmiş ve bunu asla aşamayan birisi olarak söylüyorum ne bileyim ben yine öyle yapmazdim. Anca durumum çok iyi olursa yapardim. Ki siz annenizden yardım alıyormussunuz tedaviniz için Rabbim size hayırlı bir zamanda hayırlı bir evlat versinEvet özel günlerde çiçeklere astronomik rakamlar istiyorlar.
yok annem emekli öğretmen. Ben tüp bebek tedavisi görüyorum.paraya bunalmayayım diye aksine o bana para yolluyor.
Diğer 2 kardeşim yasAk olduğu için sokağa çıkamamışlar. İnternetteki uygulamada o gün kilitti beceremişler. Benden çiçek gelince gariban anam unutulmadım diye çok mutlu olmuş.
annelerimizi sırtımızda taşısak haklarını ödeyemeyiz.
büyük bir saksı üç ayaklı teraryum gibi ama cam değil, içinde de dört beş adet kaktüs ekili
Aynennnen azından yiyecek ya da giyecek olsun değil mi?çiçek 3 gün sonra çöpp
Ek olarak bence anneniz çiçeğin fiyatini bilmediği için sevinmiştir bilse kızım ne gerek var diye kızardı benceEvet özel günlerde çiçeklere astronomik rakamlar istiyorlar.
yok annem emekli öğretmen. Ben tüp bebek tedavisi görüyorum.paraya bunalmayayım diye aksine o bana para yolluyor.
Diğer 2 kardeşim yasAk olduğu için sokağa çıkamamışlar. İnternetteki uygulamada o gün kilitti beceremişler. Benden çiçek gelince gariban anam unutulmadım diye çok mutlu olmuş.
annelerimizi sırtımızda taşısak haklarını ödeyemeyiz.
çok güzel bir hediye.kadının ayakları bayram eder aylarca.çiçeği ne yapsın?Aynennn
Valla ben cicek micek almadim
Annel yuruyus yapiyo hergun, markali spor ayakkabisi aldim
Cicek parasinin 2 kati ama onu kullanacak cicek 1 haftada cop
Yazık günah bu çiçeğe o fiyat verilir mi sırf anneler günü diye kazikliyolar keşke annenize 150 TL yi banka hesabından yollasaydiniz bence daha mutlu olurdu
Siz bilgili bir hanıma benziyorsunuz. Bu çok önemli matematikle ilgili bazı sorularım var da yardımcı olursanız sevinirim.
Mesela jüpiter benim 5. evimdeyse ama alpha centauri 3. evimdeyse ne oluyor? O sırada kepler22b olaya nasıl dahil oluyor? Yoksa hepimiz sadece kendi yıldız sistemimizden mi etkileniyoruz?
Mesela kepler90 güneş sistemindeki bir gezegende yaşayan bir canlı "amaan mars da çok da fifi" diyebilir mi?
Binlerce yıldız sistemi ve gezegen var sonuçta. Etkilene etkilene bir hal olur insan.
Ama herkes kendi güneş sistemindeki gezegenlerden etkileniyorsa o da haksızlık. Kiminde 8 gezegen var, kiminde 12. İnsan ha deyince başka siteme de taşınamıyor ki
8 gezegen demişken de plüton noldu ya? Yıldız haritaları bu durumdan nasıl etkilendi? Gezegenlikten çıktı çıkalı evlere uğramaz olmuştur sanırım. Uzayda kartlar yeniden dağıtıldı resmen. Vallahi kimseye güven kalmadı.
O kayıp zavallı gezegen bile sayılmayan plüton ceyceyle beni etkiledi galibaayy içeceğimi püskürttüm gülmekten.siz çok yaşayın
AhahhaaBen olsam çicek yerine 2 teneke ayçiçek yagı isterdim. Ne havam olurdu
allah rahmet eylesin nurlarda uyusunAhahhaakeşke annem hayatta olsa online alışveriş sitesine girsem onun için doyasıya alışveriş yapıp sürpriz yapsam ama çiçek konusunda hâlâ aynı düşünüyorum
Başınız sağolsun. Bende geçen sene babamı kaybettim. Maalesef hayatın acı gerçeği. Geriye tek annem kaldı. Allah inşAllah ona sağlıklı, uzun bir ömür verir.Annesini kaybetmiş ve bunu asla aşamayan birisi olarak söylüyorum ne bileyim ben yine öyle yapmazdim. Anca durumum çok iyi olursa yapardim. Ki siz annenizden yardım alıyormussunuz tedaviniz için Rabbim size hayırlı bir zamanda hayırlı bir evlat versin
Merhaba arkadaşlar. Bu sene benim ilk anneler günümdü ve eşimle yaşadığımız tartışma yüzünden burnumdan geldi. Olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Pazar günü yani anneler gününde eşim bana ve annesine çiçek yollamak istemiş. Pazar sabahı kalktık kayınvalidemi aradık anneler gününü kutladık. Çiçek için bize teşekkür etti kameradan gösterdi çiçeği bize. Ben de çiçeği görünce beğendim. İçimden sevindim bana da böyle güzel bir çiçek gelecek diye. Telefonu kapattık aradan çok geçmeden bana da çiçek geldi. Ama çiçeği görseniz solmuş çürümüş çok kötü durumda. Çiçeği öyle görünce moralim bozuldu eşime belli ettim. O da sucu olmadığını firmanın bu şekilde köy bir çiçek yollamış olduğunu söyledi. Ama bana gelen çiçek annesininkine göre basitti olay neden bana da annene aldığın gibi almadığa kadar hatta fiyat kıyaslamasına kadar gitti. Annesine 140 tl, bana 100 tl lik çiçek almış. İçimden diyorum ki benim çiçeğim çürük çarık gelmeseydi asla fiyat karşılaştırmasına girmezdim ama konu çirkinleştiği için oralara kadar gitti. Siz iki sevdiğiniz kadına bir şey alacak olsanız aynı anda böyle bir ayrım yapar mıydınız? Ben de tabii nankör annesini kıskanan kadın durumuna düştüm. Burda bana yapılan bir değersizlik durumu mu sözkonusu yoksa ben mi hatalıyım kıymet bilmeyerek. Çok canım sıkkın lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin.
Siz eşinizin annesi değilsiniz ki adam jest yapmış bir de suçlu olmuş, sevgililer gününde ya da evlilik yıldönümünüzde annesine çiçek alıyor mu :) yavrunuz büyür o alır... böylece qnlamsız şeyleri huzurunuzu bozmaya kullanmazsınız. Böyle böyle hiç gelmez o çiçekler , ilişkinizi bunlara feda etmeyinMerhaba arkadaşlar. Bu sene benim ilk anneler günümdü ve eşimle yaşadığımız tartışma yüzünden burnumdan geldi. Olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Pazar günü yani anneler gününde eşim bana ve annesine çiçek yollamak istemiş. Pazar sabahı kalktık kayınvalidemi aradık anneler gününü kutladık. Çiçek için bize teşekkür etti kameradan gösterdi çiçeği bize. Ben de çiçeği görünce beğendim. İçimden sevindim bana da böyle güzel bir çiçek gelecek diye. Telefonu kapattık aradan çok geçmeden bana da çiçek geldi. Ama çiçeği görseniz solmuş çürümüş çok kötü durumda. Çiçeği öyle görünce moralim bozuldu eşime belli ettim. O da sucu olmadığını firmanın bu şekilde köy bir çiçek yollamış olduğunu söyledi. Ama bana gelen çiçek annesininkine göre basitti olay neden bana da annene aldığın gibi almadığa kadar hatta fiyat kıyaslamasına kadar gitti. Annesine 140 tl, bana 100 tl lik çiçek almış. İçimden diyorum ki benim çiçeğim çürük çarık gelmeseydi asla fiyat karşılaştırmasına girmezdim ama konu çirkinleştiği için oralara kadar gitti. Siz iki sevdiğiniz kadına bir şey alacak olsanız aynı anda böyle bir ayrım yapar mıydınız? Ben de tabii nankör annesini kıskanan kadın durumuna düştüm. Burda bana yapılan bir değersizlik durumu mu sözkonusu yoksa ben mi hatalıyım kıymet bilmeyerek. Çok canım sıkkın lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin.
Merhaba arkadaşlar. Bu sene benim ilk anneler günümdü ve eşimle yaşadığımız tartışma yüzünden burnumdan geldi. Olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Pazar günü yani anneler gününde eşim bana ve annesine çiçek yollamak istemiş. Pazar sabahı kalktık kayınvalidemi aradık anneler gününü kutladık. Çiçek için bize teşekkür etti kameradan gösterdi çiçeği bize. Ben de çiçeği görünce beğendim. İçimden sevindim bana da böyle güzel bir çiçek gelecek diye. Telefonu kapattık aradan çok geçmeden bana da çiçek geldi. Ama çiçeği görseniz solmuş çürümüş çok kötü durumda. Çiçeği öyle görünce moralim bozuldu eşime belli ettim. O da sucu olmadığını firmanın bu şekilde köy bir çiçek yollamış olduğunu söyledi. Ama bana gelen çiçek annesininkine göre basitti olay neden bana da annene aldığın gibi almadığa kadar hatta fiyat kıyaslamasına kadar gitti. Annesine 140 tl, bana 100 tl lik çiçek almış. İçimden diyorum ki benim çiçeğim çürük çarık gelmeseydi asla fiyat karşılaştırmasına girmezdim ama konu çirkinleştiği için oralara kadar gitti. Siz iki sevdiğiniz kadına bir şey alacak olsanız aynı anda böyle bir ayrım yapar mıydınız? Ben de tabii nankör annesini kıskanan kadın durumuna düştüm. Burda bana yapılan bir değersizlik durumu mu sözkonusu yoksa ben mi hatalıyım kıymet bilmeyerek. Çok canım sıkkın lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin.
Ahahhaakeşke annem hayatta olsa online alışveriş sitesine girsem onun için doyasıya alışveriş yapıp sürpriz yapsam ama çiçek konusunda hâlâ aynı düşünüyorum
Amin Allah razı olsunallah rahmet eylesin nurlarda uyusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?