Anneler günü hediyesi yüzünden eşimle kavgamız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ayy içeceğimi püskürttüm gülmekten.siz çok yaşayın

Yazık günah bu çiçeğe o fiyat verilir mi sırf anneler günü diye kazikliyolar keşke annenize 150 TL yi banka hesabından yollasaydiniz bence daha mutlu olurdu
Evet özel günlerde çiçeklere astronomik rakamlar istiyorlar.
yok annem emekli öğretmen. Ben tüp bebek tedavisi görüyorum.paraya bunalmayayım diye aksine o bana para yolluyor.
Diğer 2 kardeşim yasAk olduğu için sokağa çıkamamışlar. İnternetteki uygulamada o gün kilitti beceremişler. Benden çiçek gelince gariban anam unutulmadım diye çok mutlu olmuş.
annelerimizi sırtımızda taşısak haklarını ödeyemeyiz.

Annesini kaybetmiş ve bunu asla aşamayan birisi olarak söylüyorum ne bileyim ben yine öyle yapmazdim. Anca durumum çok iyi olursa yapardim. Ki siz annenizden yardım alıyormussunuz tedaviniz için Rabbim size hayırlı bir zamanda hayırlı bir evlat versin

Ek olarak bence anneniz çiçeğin fiyatini bilmediği için sevinmiştir bilse kızım ne gerek var diye kızardı bence

Yazık günah bu çiçeğe o fiyat verilir mi sırf anneler günü diye kazikliyolar keşke annenize 150 TL yi banka hesabından yollasaydiniz bence daha mutlu olurdu

Ben olsam çicek yerine 2 teneke ayçiçek yagı isterdim. Ne havam olurdu

ayy içeceğimi püskürttüm gülmekten.siz çok yaşayın
O kayıp zavallı gezegen bile sayılmayan plüton ceyceyle beni etkiledi galiba
Şuan ikimizin 8.odasında bizi 12.eve kitledi
Merkür retrosuyla çıkmazsak beynimiz yanabilir
Bu etki ceycey de püskürme etkisi yaparken bende kahkaha atma etkisi yaptı ve annem bana bakarak ALLAH akıl versin dedi

Ben olsam çicek yerine 2 teneke ayçiçek yagı isterdim. Ne havam olurdu
Ahahhaa keşke annem hayatta olsa online alışveriş sitesine girsem onun için doyasıya alışveriş yapıp sürpriz yapsam ama çiçek konusunda hâlâ aynı düşünüyorum

Başınız sağolsun. Bende geçen sene babamı kaybettim. Maalesef hayatın acı gerçeği. Geriye tek annem kaldı. Allah inşAllah ona sağlıklı, uzun bir ömür verir.
Amin inşAllah Rabbim isteyen herkese bu mübarek Ramazan’ın hürmetine evlat duygusunu yaşamayı nasip eder Allah razı olsun

Siz eşinizin annesi değilsiniz ki adam jest yapmış bir de suçlu olmuş, sevgililer gününde ya da evlilik yıldönümünüzde annesine çiçek alıyor mu :) yavrunuz büyür o alır... böylece qnlamsız şeyleri huzurunuzu bozmaya kullanmazsınız. Böyle böyle hiç gelmez o çiçekler , ilişkinizi bunlara feda etmeyin

Eşim Bana oğlumla papatyalar toplamış dışarıdan. Çokta mutlu oldum, düşünmesi yeter neden böyle bir karşılaştırmaya girdiğinizi anlamadım. Ben olsam neyse ki annenin çiçeği iyi görünüyordu mahçup olmadık derdim herhalde, onun çiçeğinin iyi olmasına sevinirdim.

Ahahhaa keşke annem hayatta olsa online alışveriş sitesine girsem onun için doyasıya alışveriş yapıp sürpriz yapsam ama çiçek konusunda hâlâ aynı düşünüyorum

Mekanı cennet olsun. Bende çiçegi dalında severim. Ayrica çicek yerine ağac dikmeyi severim. Nisanlıyken yani 9 sene önce kayinvalideme 7 tane meyve fidanı hediye ettim . Simdi o meyvalari hep birlikte yiyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…