- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi mathilda_ss
-
Ilk kez yatırdım onda da tırt oldum
sabah malzeme alıp yapalım bari.bu geceyi nasıl geçireceğiz kısırsız asıl sorun oben gelecek anneler gününde kısır hediyesi istiyorum fıstığın yanında
arkadaslar o... luk aciklamasi odun olacak, neden bu Kadar tepki cekti anlamadim.--esiniz cicegin kötü gelecegini bilemezdi, bu konuda haksizsiniz,
ancak simdi ben anneme ve kv me, esime, babama veya kp ayni zamanda hediye alicak olsam ayni hediyeyi alirim, yani birine gömlek birine corap almam,
burada sikinti esinizin ikinize de cicek alirken birinize daha ucuz cicek almasi, ne düsündü acaba alirken, yani 40 tl nin hesabini yapacak Adam zaten cicek Almaz, eee bu da ona yeter dediyse de cok büyük o.. luk etmis...
eve de asla gelemezmiş ne işi varmış annenin.orasını kaçırmışsınızdoğur büyüt saçını süpürge et
doğurduğun sana çiçek bile alamasın
zalımsın hayat
diğer tarafta yemeğin tuzu az diye öldürülenlerDüşünceli kocalar böyle böyle harcanıyor işte
ciddi olamazsıneve de asla gelemezmiş ne işi varmış annenin.orasını kaçırmışsınız
onu diyen konu sahibi değil ama başka bir üyeciddi olamazsın
otuz sayfa diye okumadım şimdi dönüp bakıcam
ya burda kv beni boşatmaya çalışıyo diye okuyorum da
böyle evlilikler varsa insan bi durur düşünür yani
çocuğum başını daha fazla yakmasın diye
el insan yahu
yani farz oldu otuz sayfaonu diyen konu sahibi değil ama başka bir üye
Sen taaaaa dış kapının en dışının kiliti bile degilsin artıkdoğur büyüt saçını süpürge et
doğurduğun sana çiçek bile alamasın
zalımsın hayat
Ay ne bileyim, biraz pahalı bişeydi pahalı hediye istemeyi sevmiyorum ben. Gitmiş daha pahalı kolye almış şapşik.
Araba muayenesi işini sevdim. Kocam kısıtlama sonrası arabayı bakıma verme işini bana kakalamaya çalışıyor. Bunu evlilik yıldönümü hediyesi olarak yapabilirim sanırım
ben de benzin isteyeyim bari depom boşdestekliyorum :)
Sadece konu sahibi için demiyorum bunu ama bu özel günlere çok fazla önem verip, beklenti içine girenlerin, istedikleri olmayınca hayal kırıklığına uğrayanların, normal zamanda birçok şey istediğim gibi olmuyor bari özel günlerde olsun diye düşündüklerine inanıyorum.
Bir eş olarak, kadın olarak evliliğinde kıymet görüyorsan, başkalarının oluşturup kutla diye önüne sunduğu bir güne bu kadar anlam yükleyip beklenti içine girmezsin.
ben de benzin isteyeyim bari depom boş
Ben eşime 'anneler günü için birşey yapmıyorsun" diye sitem ettiğimde, "annem misin, git çocuklarından iste" diyor.Merhaba arkadaşlar. Bu sene benim ilk anneler günümdü ve eşimle yaşadığımız tartışma yüzünden burnumdan geldi. Olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Pazar günü yani anneler gününde eşim bana ve annesine çiçek yollamak istemiş. Pazar sabahı kalktık kayınvalidemi aradık anneler gününü kutladık. Çiçek için bize teşekkür etti kameradan gösterdi çiçeği bize. Ben de çiçeği görünce beğendim. İçimden sevindim bana da böyle güzel bir çiçek gelecek diye. Telefonu kapattık aradan çok geçmeden bana da çiçek geldi. Ama çiçeği görseniz solmuş çürümüş çok kötü durumda. Çiçeği öyle görünce moralim bozuldu eşime belli ettim. O da sucu olmadığını firmanın bu şekilde köy bir çiçek yollamış olduğunu söyledi. Ama bana gelen çiçek annesininkine göre basitti olay neden bana da annene aldığın gibi almadığa kadar hatta fiyat kıyaslamasına kadar gitti. Annesine 140 tl, bana 100 tl lik çiçek almış. İçimden diyorum ki benim çiçeğim çürük çarık gelmeseydi asla fiyat karşılaştırmasına girmezdim ama konu çirkinleştiği için oralara kadar gitti. Siz iki sevdiğiniz kadına bir şey alacak olsanız aynı anda böyle bir ayrım yapar mıydınız? Ben de tabii nankör annesini kıskanan kadın durumuna düştüm. Burda bana yapılan bir değersizlik durumu mu sözkonusu yoksa ben mi hatalıyım kıymet bilmeyerek. Çok canım sıkkın lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin.
Haklıyken haksız duruma düşmüş tabii. Anneler gününde annesine çiçek alması bile gereksiz, aile bütçesini hiçe saymış. Sadece eşine alsaydı solmuş da gelse sorun olmayacaktı.Benim esim olsa ikimizede aynisini alırdı. Hatta belki bana aldigi kadar annesine cicek almamistir. .. ama belkide esiniz bilememistir oyle bir çiçek gelecegini. Tepkinizi hafiften belli edip kavgaya donusturmeseydiniz keske. Simdi haklıyken haksiz duruma dusmussunuz birazda. Yani evet kirilmis olmaniz dogal ama isin baska boyutunuda dusunmek lazim.hic almayadabilirdi.
ben kendi ihtiyaçlarımı kendi paramla alıyorum kredi kartımı da kendim ödüyorum.malum şahsa göre eziliyor mu oluyorum şimdi?kafama takıldı yahuuu gece gece ha ha haaSondan oku
Kendi paranı biriktir eşinin parasini yeben kendi ihtiyaçlarımı kendi paramla alıyorum kredi kartımı da kendim ödüyorum.malum şahsa göre eziliyor mu oluyorum şimdi?kafama takıldı yahuuu gece gece ha ha haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?