Anneler günü hediyesi yüzünden eşimle kavgamız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sabah malzeme alıp yapalım bari.bu geceyi nasıl geçireceğiz kısırsız asıl sorun o ben gelecek anneler gününde kısır hediyesi istiyorum fıstığın yanında
Ama kısır da güzel şey be kuzum
Ceyceycim daha bayram kutlaması derdimiz var
Anneler günü bitmeden bayram da ne yapayım dertleri sarıcak buraları

arkadaslar o... luk aciklamasi odun olacak, neden bu Kadar tepki cekti anlamadim.
konu sahibi kususra bakma, benimki de merak iste...

eve de asla gelemezmiş ne işi varmış annenin.orasını kaçırmışsınız
ciddi olamazsın
otuz sayfa diye okumadım şimdi dönüp bakıcam
ya burda kv beni boşatmaya çalışıyo diye okuyorum da
böyle evlilikler varsa insan bi durur düşünür yani
çocuğum başını daha fazla yakmasın diye
el insaf yahu

onu diyen konu sahibi değil ama başka bir üye

destekliyorum :)

Benim esim olsa ikimizede aynisini alırdı. Hatta belki bana aldigi kadar annesine cicek almamistir. .. ama belkide esiniz bilememistir oyle bir çiçek gelecegini. Tepkinizi hafiften belli edip kavgaya donusturmeseydiniz keske. Simdi haklıyken haksiz duruma dusmussunuz birazda. Yani evet kirilmis olmaniz dogal ama isin baska boyutunuda dusunmek lazim.hic almayadabilirdi.

evet, diğer günlerde özen görmeyince özel gün bahanesi ile hayatlarında farklılık bekliyorlar sanırım.
ben olsam asıl beni sadece 1 gün hatırlayıp birşeyler yapmasına bozulurum.

Ben eşime 'anneler günü için birşey yapmıyorsun" diye sitem ettiğimde, "annem misin, git çocuklarından iste" diyor.
Eşiniz ince düşünmüş yine de yaranamamış size. Daha ne yapsın adam?
Bence gönlünü almalısınız.

Haklıyken haksız duruma düşmüş tabii. Anneler gününde annesine çiçek alması bile gereksiz, aile bütçesini hiçe saymış. Sadece eşine alsaydı solmuş da gelse sorun olmayacaktı.

ben kendi ihtiyaçlarımı kendi paramla alıyorum kredi kartımı da kendim ödüyorum.malum şahsa göre eziliyor mu oluyorum şimdi?kafama takıldı yahuuu gece gece ha ha haa
Kendi paranı biriktir eşinin parasini ye
Ben böyle yapicam mesela

Fena Gözüm açıldı ceyceyim iyi ki böyle uyeler var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…