Anneler günü hediyesi yüzünden eşimle kavgamız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben kocamı ezmeyeceğim banane ezik olarak hayatıma devam edeceğimmm
Seni ezik seni zaten siz kadınlar boylesiniz oysa kocanızın parasını yeseniz daha değerli olursunuz kendi paranla altın al dolar yap yiyipte ne yapican
Allah akıl versin

Size guluyorum cok komiksiniz :)
Bi erkek, cocugunun annesine 364 gun cicek alsin tuhafima gitmezde anneler gununde aldigi zaman nezakettendir
Anneler gununde annene cicek alirsin adi ustunde ANNEler gunu esede aldiysan nezakettendir
Ayrica neyi kimi cekememisim bu arada gercektende sacma bi yorum yapmisiniz

Aradaki 40lirayida o yaşa getirmis büyütmüş hakkı yok mu sanki agac kovugunda büyüdüler ins sanada çocuğun daha iyisini alsin

ya bilmiyorum ben böyle günlerde bu kadar hediye,çiçek furyasına kapılmayı sevmiyorum... hele böyle hesaplar yapılınca gerçekten çok soğuyorum

ben anne olsaydım ve eşim benim anneler günümü kutlamak isteseydi,çocuk esirgeme kurumu,LÖSEV, Mehmetçik vakfı vb yerlere benim adıma bağış yapmasını isterdim ondan herhalde... :)

kendi çocuğuma zaten annelik yapıyorum,bari böyle bir günde başkalarının da hayatına dokunabilme şansım olsun diye düşünürdüm herhalde :)

ölümsüz bir hediye olurdu :))

annem sana beş dilim tatlı koydu senin annen bana üç buçuk dilim

bunun bi ara aldatan eşler için versiyonu vardı ya ingilteredeydi galiba
bahane yaratıyolardı adamlara
türkiyede iyi para kırar

hala bi şey anlamamışsınız
bir de size bir sır vereyim aramızda kalsın prenses değilsiniz
hiçbirimiz değiliz
baya yurdum insanıyız işte ortadoğunun göbeğinde
Doğrudur. Sırf hayatını idame ettirmek için dişini bornoza silen bir adamla ömür geçirmek yürek ister şekerim, çok haklısın. Aman boşver altın alıyor o yeter.

kusucam ya gerçek mi

aha olay bu mu
Sen taaaaa dış kapının en dışının kiliti bile degilsin artık
Artık eşi var bi düşün yakasından ogullarinizin

sırf bu günleri düşünerek kız yaptım
onu da zeyna gibi yetiştiriyorum alimallah
erkek görünce savaşçıya dönüşüyor
yanına maaş kartını alacak annesini istemeyecek çalışmasına izin vermeyecek hiç bir erkek yaklaşamaz

Evet siz hatalısınız

Evet aynen öyle. Katılıyorum size. Benim de demek istediğim bu. Sosyal medyada çok görüyoruz sevgi gösterilerini. Ama sonra bir bakıyoruz ki öyle değilmiş. Önemli olan ateşler içinde hasta yatarken basının ucunda bekliyor mu, senin için endişeleniyor mu, ilacını takip ediyor mu, gözyaşını silip hep yanında olduğunu hissettiriyor mu. önemli olan bunlar. Tabiki çiçek almış düşünmüş böyle şeyler sevgiye katkıdır. Ama bunu kriter olarak değerlendirmek doğru değil.

anneme ve kayınvalideme çiçek gönderdim, gittim saksı seçtim, ekilecek çiçekleri seçtim vs. çiçek bakabiliyor ve bayılıyorlar.
ben çiçek bakamıyorum, öyle bir hevesim yok o yüzden çiçek geldiğinde kayınvalideme daha güzeli gelse, karalar bağlamamhatta çiçek yerine başka bir şeyi tercih ederim. yine de geldiyse düşünmüş der sevinirim kıyaslamak aklıma dahi gelmez. benim kuzenimin eşi çiçekçinin müdavimi olmuş, her özel günde telefonla arayıp eve çiçek gönderin diyor ne gönderdiğini bile bilmiyor, bence sevgi saygı çiçekçiden alınan çiçekle ölçülmemeli. bu kadar stresle baş edemezsiniz, vazgeçin.

Firmanın hatası eşin ne yapsın ki sana beğendiği çiçeğin fiyat aralığına baktığını sanmıyorum fazla abartmışsın adam düşünmüş almış bidaha da almaz bence

Yazık günah bu çiçeğe o fiyat verilir mi sırf anneler günü diye kazikliyolar keşke annenize 150 TL yi banka hesabından yollasaydiniz bence daha mutlu olurdu

Siz bilgili bir hanıma benziyorsunuz. Bu çok önemli matematikle ilgili bazı sorularım var da yardımcı olursanız sevinirim.

Mesela jüpiter benim 5. evimdeyse ama alpha centauri 3. evimdeyse ne oluyor? O sırada kepler22b olaya nasıl dahil oluyor? Yoksa hepimiz sadece kendi yıldız sistemimizden mi etkileniyoruz?
Mesela kepler90 güneş sistemindeki bir gezegende yaşayan bir canlı "amaan mars da çok da fifi" diyebilir mi?
Binlerce yıldız sistemi ve gezegen var sonuçta. Etkilene etkilene bir hal olur insan.
Ama herkes kendi güneş sistemindeki gezegenlerden etkileniyorsa o da haksızlık. Kiminde 8 gezegen var, kiminde 12. İnsan ha deyince başka siteme de taşınamıyor ki

8 gezegen demişken de plüton noldu ya? Yıldız haritaları bu durumdan nasıl etkilendi? Gezegenlikten çıktı çıkalı evlere uğramaz olmuştur sanırım. Uzayda kartlar yeniden dağıtıldı resmen. Vallahi kimseye güven kalmadı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…