- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi mathilda_ss
-
Haklıyken haksız duruma düşmüş tabii. Anneler gününde annesine çiçek alması bile gereksiz, aile bütçesini hiçe saymış. Sadece eşine alsaydı solmuş da gelse sorun olmayacaktı.
Ahahah tabii :)ay ironi dimi :)
ben kocamı ezmeyeceğim banane ezik olarak hayatıma devam edeceğimmmAhahah tabii :)
Seni ezik seni zaten siz kadınlar boylesiniz oysa kocanızın parasını yeseniz daha değerli olursunuz kendi paranla altın al dolar yap yiyipte ne yapicanben kocamı ezmeyeceğim banane ezik olarak hayatıma devam edeceğimmm
Size guluyorum cok komiksiniz :)Bu nasıl bir fesatlık kıskançlık, sizi hic kimse sevmemiş herhalde şimdiye kadar bir cicek bile almamış ki bir erkeğin kendi çocuğunun annesine cicek almasını lütfetmiş de nezaketen almıs diye yorumluyorsunuz, bu nasıl bir çekememezlik
Aradaki 40lirayida o yaşa getirmis büyütmüş hakkı yok mu sanki agac kovugunda büyüdüler ins sanada çocuğun daha iyisini alsinMerhaba arkadaşlar. Bu sene benim ilk anneler günümdü ve eşimle yaşadığımız tartışma yüzünden burnumdan geldi. Olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Pazar günü yani anneler gününde eşim bana ve annesine çiçek yollamak istemiş. Pazar sabahı kalktık kayınvalidemi aradık anneler gününü kutladık. Çiçek için bize teşekkür etti kameradan gösterdi çiçeği bize. Ben de çiçeği görünce beğendim. İçimden sevindim bana da böyle güzel bir çiçek gelecek diye. Telefonu kapattık aradan çok geçmeden bana da çiçek geldi. Ama çiçeği görseniz solmuş çürümüş çok kötü durumda. Çiçeği öyle görünce moralim bozuldu eşime belli ettim. O da sucu olmadığını firmanın bu şekilde köy bir çiçek yollamış olduğunu söyledi. Ama bana gelen çiçek annesininkine göre basitti olay neden bana da annene aldığın gibi almadığa kadar hatta fiyat kıyaslamasına kadar gitti. Annesine 140 tl, bana 100 tl lik çiçek almış. İçimden diyorum ki benim çiçeğim çürük çarık gelmeseydi asla fiyat karşılaştırmasına girmezdim ama konu çirkinleştiği için oralara kadar gitti. Siz iki sevdiğiniz kadına bir şey alacak olsanız aynı anda böyle bir ayrım yapar mıydınız? Ben de tabii nankör annesini kıskanan kadın durumuna düştüm. Burda bana yapılan bir değersizlik durumu mu sözkonusu yoksa ben mi hatalıyım kıymet bilmeyerek. Çok canım sıkkın lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin.
Hahah siz buralarda yenisiniz galibaher bayram muhteşem konular açılıyor.
-bayramda neden önce kayınvalide?
-önce annemlere gittik diye kayınvalidem surat astı
-görümcem yaptığım baklavayı beğenmedi
-bayramda eşimin kardeşinin eltisinin görümcesinin torununu kocama yan gözle baktı
-bayramda başbaşa tatile gidecektik kayınvalidem peşimize takıldı
Vs vs vs
Neyseki pandemi ve yasaklar var, yuvalar yikilmayacak.
Evli olduğumu düşünüyordum ama acılan konulara bakınca bir şüphe duydum. Evlilik cüzdanını bulup bakmam lazım bir.
Bayram dediğin zaten bunun için var doğru. Tartışılmayan bayrama bayram mı denir allesen.
Anlayamıyor ben.Bir iş alanına çevrilebilir.
Bayramda mantıklı kavga konusu mu arıyorsunuz? Artemissisipi tartışma konusu bulma hizmetleri... Arayın evliliginize bir çomak da biz sokalım.
Kayın önemli, görümceden sonra selam söylemeli. Herkesin bir sırası olmalı yani. Bu konuyu açacak olan müstakbel konu sahibi haklı. Kayın kayinligini bilsin, bayramı zehir etmesin.
Ay konuyu ben de görmüştüm galiba.Sözüm yok bu konuda. Koç az olur diye düşünüyorum sadece. Deveden aşağısı kurtarmaz.
Yeni değilim ama bayramlarda çok bulunmamışım buralarda demek ki. Resmen bayram seyran, özel gün olmasa hiç tartışma olmayacak gibi bir şey. Gerçi bu defa da eşimin üstünde kıl var, kayinannem neden yaşıyor, görümcem üç defa nefes almış, eltim foroğraf paylaşmış yanlarında olmadığım için fotoğrafta ben yokum sorunları baş gösterir.
Arkadaşlar mesajlarınızı tek tek okuyup kendimi sorguluyorum bir yandan . Eşim eğer gidip çiçek toplasaydı daha mutlu olurdum beni düşünmüş derdim . Hayatımda hiçbir zaman maddiyat odaklı olmadım. Burada bir kıyas içine girdim belki hormonlar belki başka sebeplerden gelinen noktanın çirkin olduğunun farkındayım. Eğer gidip bir çocuk sevindirse daha mutlu olurdum veya bir yere bağış yapsa. Ama beklentim bunu benim için yapması. Bunu doğru bulduğum için yazmıyorum. Fazla beklentilerle mutsuzum. Daha doğrusu fazlalığı maddiyatla ilgili değil. Mesela o gün kahvaltı da hazırlasın. Beni prenses hissettirsin gibi seyler yani hissiyatım bu yönde. Şımarık mi oluyorum bu durumda anlamıyorum. Fazla el bebek gül bebek büyütülmekle mi alakalı. Yani olay 40 tl değil tam anlayamıyorum malesef.
Doğrudur. Sırf hayatını idame ettirmek için dişini bornoza silen bir adamla ömür geçirmek yürek ister şekerim, çok haklısın. Aman boşver altın alıyor o yeter.
@Mune hanım.konu sahibine kocan annesine nasıl senden değerli hediye alır ona hesabını sor kuyumcuya götür bayram sonrası aldır altın yazan kendisi ama altın konusunu bizim açtığımızı iddia ediyor.kendisine asla cevap vermeyeceğim.polemiğe girmeyeceğim
Sen taaaaa dış kapının en dışının kiliti bile degilsin artık
Artık eşi var bi düşün yakasından ogullarinizin
Evet siz hatalısınızMerhaba arkadaşlar. Bu sene benim ilk anneler günümdü ve eşimle yaşadığımız tartışma yüzünden burnumdan geldi. Olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Pazar günü yani anneler gününde eşim bana ve annesine çiçek yollamak istemiş. Pazar sabahı kalktık kayınvalidemi aradık anneler gününü kutladık. Çiçek için bize teşekkür etti kameradan gösterdi çiçeği bize. Ben de çiçeği görünce beğendim. İçimden sevindim bana da böyle güzel bir çiçek gelecek diye. Telefonu kapattık aradan çok geçmeden bana da çiçek geldi. Ama çiçeği görseniz solmuş çürümüş çok kötü durumda. Çiçeği öyle görünce moralim bozuldu eşime belli ettim. O da sucu olmadığını firmanın bu şekilde köy bir çiçek yollamış olduğunu söyledi. Ama bana gelen çiçek annesininkine göre basitti olay neden bana da annene aldığın gibi almadığa kadar hatta fiyat kıyaslamasına kadar gitti. Annesine 140 tl, bana 100 tl lik çiçek almış. İçimden diyorum ki benim çiçeğim çürük çarık gelmeseydi asla fiyat karşılaştırmasına girmezdim ama konu çirkinleştiği için oralara kadar gitti. Siz iki sevdiğiniz kadına bir şey alacak olsanız aynı anda böyle bir ayrım yapar mıydınız? Ben de tabii nankör annesini kıskanan kadın durumuna düştüm. Burda bana yapılan bir değersizlik durumu mu sözkonusu yoksa ben mi hatalıyım kıymet bilmeyerek. Çok canım sıkkın lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin.
Evet aynen öyle. Katılıyorum size. Benim de demek istediğim bu. Sosyal medyada çok görüyoruz sevgi gösterilerini. Ama sonra bir bakıyoruz ki öyle değilmiş. Önemli olan ateşler içinde hasta yatarken basının ucunda bekliyor mu, senin için endişeleniyor mu, ilacını takip ediyor mu, gözyaşını silip hep yanında olduğunu hissettiriyor mu. önemli olan bunlar. Tabiki çiçek almış düşünmüş böyle şeyler sevgiye katkıdır. Ama bunu kriter olarak değerlendirmek doğru değil.2 senedir hediye almıyorum anneler gününde.hiç bir sorun yapmadım.bu sene doğum günüm ve kadınlar gününde de almadım.dayatmalara karşıyım.adamın bir günlük davranışını değil 365 günlük davranışını baz alırım çünkü
Firmanın hatası eşin ne yapsın ki sana beğendiği çiçeğin fiyat aralığına baktığını sanmıyorum fazla abartmışsın adam düşünmüş almış bidaha da almaz benceMerhaba arkadaşlar. Bu sene benim ilk anneler günümdü ve eşimle yaşadığımız tartışma yüzünden burnumdan geldi. Olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Pazar günü yani anneler gününde eşim bana ve annesine çiçek yollamak istemiş. Pazar sabahı kalktık kayınvalidemi aradık anneler gününü kutladık. Çiçek için bize teşekkür etti kameradan gösterdi çiçeği bize. Ben de çiçeği görünce beğendim. İçimden sevindim bana da böyle güzel bir çiçek gelecek diye. Telefonu kapattık aradan çok geçmeden bana da çiçek geldi. Ama çiçeği görseniz solmuş çürümüş çok kötü durumda. Çiçeği öyle görünce moralim bozuldu eşime belli ettim. O da sucu olmadığını firmanın bu şekilde köy bir çiçek yollamış olduğunu söyledi. Ama bana gelen çiçek annesininkine göre basitti olay neden bana da annene aldığın gibi almadığa kadar hatta fiyat kıyaslamasına kadar gitti. Annesine 140 tl, bana 100 tl lik çiçek almış. İçimden diyorum ki benim çiçeğim çürük çarık gelmeseydi asla fiyat karşılaştırmasına girmezdim ama konu çirkinleştiği için oralara kadar gitti. Siz iki sevdiğiniz kadına bir şey alacak olsanız aynı anda böyle bir ayrım yapar mıydınız? Ben de tabii nankör annesini kıskanan kadın durumuna düştüm. Burda bana yapılan bir değersizlik durumu mu sözkonusu yoksa ben mi hatalıyım kıymet bilmeyerek. Çok canım sıkkın lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin.
Yazık günah bu çiçeğe o fiyat verilir mi sırf anneler günü diye kazikliyolar keşke annenize 150 TL yi banka hesabından yollasaydiniz bence daha mutlu olurduPazar günü çiçekciler inanılmaz yoğundu. Online çiçek uygulaması kilitti. Diğer 2 kız kardeşim aynı şehirde olmalarına rağmen anneme çiçek alamamışlar, yasak olduğu için çıkamamışlar.
ben tanıdık çiçekci buldum. Anneme 150 tl kır çiçeği yolladım. Ama tabii şans. Sonuçta görmeden sipariş verdiğim için kötü de çıkabilirdi.
En azından eşiniz denemiş. İkinize de aynı çicekten sipariş verse tabii daha iyi olurdu. Bence çok takılmayın derim. Yasaklar kalksın, telafi eder.
+100000000Yazık günah bu çiçeğe o fiyat verilir mi sırf anneler günü diye kazikliyolar keşke annenize 150 TL yi banka hesabından yollasaydiniz bence daha mutlu olurdu
İşte sağlam bir birikimci kafasıYazık günah bu çiçeğe o fiyat verilir mi sırf anneler günü diye kazikliyolar keşke annenize 150 TL yi banka hesabından yollasaydiniz bence daha mutlu olurdu
en azından yiyecek ya da giyecek olsun değil mi?çiçek 3 gün sonra çöppİşte sağlam bir birikimci kafası
Ne dolandirilmasi yaa belli acılar kabak gibu ortaya cikiyo transitlerde mesela mars eger dsc çizginden yani karşı aksan gecerken başına kaza bela cok gelir uyanik olcan bi.sikinti ille cikarir yada bu sene3 aylik giricek sonra retro ya girip yenid3n baliktan devam. edicek jupiter transiti var cok iyi mesela 12 senede bi ayni döngüye gelir ve hangi evindeyse o konuda sana sans getirir 9 daysa yurt disi mahkeme isin onaylanir 1 deyse ameliyat isleri icin iyidir 5 teyse nisan söz cocuk icin güzeldir bi sürü isi var bunun astroloji cok önemli bi matematik kisinin doğum saati neyse ona göre şekillenirve yol haritasi ogrenirsin
Ben seviyorum yaa eşim almış, saksıya ekeceğim. 3 günlük değil.en azından yiyecek ya da giyecek olsun değil mi?çiçek 3 gün sonra çöpp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?